Linoleum bordplade 80x140

Varenr. 2935334708

Flot rektangulær bordplade i linoleum. Den måler 80x140 cm og er med centerbue, samt affasede ABS kanter, hvilket giver en flot finish og en mere holdbar bordplade. Linoleum er et naturligt og miljøvenligt materiale.

Læs mere

Lækker overflade i linoleum

Affasede ABS kanter

Centerbue

2,299.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 2,590 kr
2,873.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 3,237.50 kr
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 399.00 kr ekskl. moms 498.75 kr inkl. moms
Leveringstid: ca. 4 uger

Hvad er linoleum?

Linoleum er et CO2 neutralt naturprodukt med en blød og behagelig overflade, der er antistatisk og modstandsdygtig overfor støv og snavs. Den anti-bakterielle linoleumsoverflade er mindre modtagelig overfor fingeraftryk og farverne falmer ikke med tiden.

Da linoleum er et 100% naturprodukt bidrager den også til akustikken i rummet. Bemærk at der kan forekomme farveforskelle i pladerne, da det er et naturligt materiale.

Ved at bordpladerne har ABS kanter gør, at bordpladen er mere modstandsdygtig overfor for stød og slag, som giver bordpladen en længere holdbarhed, samt gør centerbue at du får en mere ergonomisk arbejdsplads. 

Spørgsmål og montering

Har du spørgsmål til hvilken bordplade, der er det rigtige til dit behov eller ønsker du en demonstration, så kontakt os endelig på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk og få vejledning af vores dygtige konsulenter.

Vi monterer gerne din nye bordplade. Monteringen bliver udført af vores egne montører. De leverer, samler, tester og kører ikke før du er tilfreds med dit nye bord.