Værkstedsskabe

Værkstedsskabe findes i flere varianter, størrelser og prislejer – Inventarland har de fleste variationer. Meget populære er vores stålskabe som man skal samle selv - de har altid en konkurrencedygtig pris. Er man mere til et samlet og mere kraftigt skab i stål, som er klar til brug, har vi flere modeller. 

 

Vælg kategori:

Flere varianter

Vil du spare nogle penge og gerne vil samle selv, er vores økonomi værkstedsskabe løsningen. Her finder du også et lavt materialeskab.

Er du derimod til samlede (helsvejste) værksteds-skabe med en højere hyldebelastning, er det i kategorien Helsvejste værkstedsskabe du finder det rigtige.

Skal det være til intensivt brug og med hulplader til værktøjsophæng, så er Unimax værkstedsskabe med en samlet belastning på op til 800 kg., løsningen. Her findes også skabe med indbyggede skuffer.

Søger du pulte, boltereoler mm. så har vi også det.

Opbevaring af værktøj, udstyr, materialer mv.

Orden på værkstedet, i garagen, på lageret eller i hallen skaber en effektiv hverdag med overblik. Enten direkte på hylderne eller som skab med plastkasser.

Skal du have opbevaret kemikalier eller lign., anbefaler vi vores miljøskabe, som du finder her: miljøskabe 

Kontakt os

Er du i tvivl om hvilket værkstedsskab der er bedste for dig, har du særlige ønsker eller spørgsmål, så kontakt os på 70 10 10 13.