Søgefelt

Pallereoler (188 produkter )

Vi går op i sikkerheden og har derfor det krævne sikkerhedsudstyr til vores pallereoler. Vi har treforskellige typer pallereoler i vores sortiment og føler de dækker alle behov der måtte være.

Er du i tvivl om hvilken type du skal vælge? Vi har følgende pallereoler til salg:

P90 silverline: Er det meget store system. Leveringstid på 3 uger må forventes. Stiger op til 7 meters højde og bjælkerne med længde på op til 3,4 meter. Palleroler belastning: Max. belastning pr. bjælke på 3.100 kg. Der findes flere typer bjælker, med 3 højder at vælge imellem. Tilbehør-programmet er vidtfavnende med rygnet, nethylder, halvpalleindlæg, tværbjælke, udtræksenheder, tromle-/tøndeopbevaring og meget mere. 

Stålco: Er til det lidt mindre lager. Lagerføres. Stiger op til 4 meters højde og bjælkerne med en længde på op til 2,7 meter. Palleroler belastning: max. belastning pr. bjælkepar 3.000 kg. Her findes også tilbehør såsom halvpalleindlæg, palleudtræk, afstandsstykker og meget mere.

Atlas: Som Stålco også til det mindre lager. Her er mulighederne endnu flere. Stigerne findes fra 2m til 6m og bjælkerne i 6 længder. Palleroler belastning: 600kg eller 1000kg pr. palle. Stigerne leveres samlede. Europæisk topkvalitet med en masse tilbehør.

Andre anbefalinger:

Bruger du stabler? Så anbefaler vi et bjælkelag i bunden af reolen. Derved får hjulene fuld bevægelsesfrihed, under dette bjælkelag.

Mere om Pallereolers SIKKERHED og regler!! Truckværn og stolpebeskytter. Læs mere om Arbejdstilsynets bekendtgørelse af indretning, brug og opbevaring.