Sækkevogne

Sækkevogne sortiment indeholder alt lige fra baggagevogne, sammenklappelige sække-vogne til letvægtssækkevogne, trappesækkevogne og aluminium sækkevogne. Det er vigtigt at vurdere, hvad din nye sækkevogn skal bruges til og købe ud fra dette.

Vi har mange flere sækkevogne, så scroll ned og se hele udvalget, samt eventuelle sækkevogn tilbud!

Er du i tvivl hvilken type sækkevogn du skal vælge? Vi hjælper dig på vej i vores nedenstående guide.

Læs mere

Vælg kategori:

Aluminium sækkevogne: Inventarland har et stort og bredt udvalg af aluminiums sækkevogne. Vi lagerfører de kendte aluminiums sækkevogne fra den tyske Expresso fabrik. Expresso har et stort program indenfor aluminiums sækkevogne. Sækkevognene kan bruges til alle former for flytteopgaver og grundet deres lave vægt er de nemme at flytte rundt med. Expresso vognene kan fås i et utal af varianter med forskellig højde og forskellige håndtag

Bagagevogne: Denne type vogn, er perfekt til mindre belastninger. Enkelte af vores vogne kan også klappes sammen og er derfor nemme at transportere i eksempelvis en bil. Disse kan bruges til transport af kufferter, da hjulene kan slås ind og bagagevognen kan foldes sammen

El–trappesækkevogne: Inventarland forhandler flere typer af El-trappesækkevogne. Disse har naturligvis fokus hos den proffessionelle transportør med et behov for at kunne transportere varer ad trapper. Disse sækkevogne sigter særlig til brug hos flyttefirmaer og transportfirmaer, som sætter fokus på deres ansattes velfærd. Det mindsker dårlig ryg og giver færre sygedage for den enkelte.

  a) Cargomaster tysk kvalitet med lav egenvægt og en belastning på 140-170 kg. Er kompakt og let.

  b) SAL østrigsk kvalitet som findes i tre kapaciteter: 110, 140 og 170 kg. En alsidig sækkevogn med et pænt udvalg af skovle og andet tilbehør.

c) Matador trappesækkevogn med larvefødder til brug ved tungere transport på trapper. Denne giver en bedre fordeling af vægten og kan hvile på to trappetrin ad gangen, så man undgår ”ryk”.

Specielle sækkevogne: Inventarland program af specielle sækkevogn dækker over sækkevogne til flytning af stole, fra de helt simple til mere omfattende sækkevogne med stolepåsatser. I denne kategori findes også sækkevogne til transport af hjul, til transport af tønder, transport af gasflasker samt sækkevogne med hejseplade. Sækkevognene bliver produceret på vesteuropæiske fabrikker og er konstrueret til proffessionelt brug. Sækkevognene er meget ofte monteret med punkterfrie hjul.

Stål sækkevogne: kan betegnes som den mere klassiske sækkevogn, med lidt højere vægt end aluminiumssækkevogne. Max belastning ligger på 500kg. Vi har både med og uden udfaldsklap, samt med tip-let funktion. Denne sækkevogn er den som flest kender og vil betegne som den klassiske sækkevogn. Disse modeller kendetegnes ved at være prisbillige og har den funktion, at flytte ting fra A til B.

Expresso-sækkevogne: tysk kvalitet når det er bedst. Modul-opbyggede vogne som findes i mange varianter og meget tilbehør. Vi har samlet de mest populære. Expresso er særligt populær hos flyttemænd, montører og vognmænd.