Facebook Pixel
Lagerreoler
Lagerreoler
Lagerreoler

Lagerreoler

Vi sælger lagerreoler og værkstedsreoler til alle! Vores udvalg spænder vidt, fra simple og prisvenlige værkstedsreoler til de mere avancerede Lagerreoler med masser af funktioner. Vi har også et udvalg af robuste Grenreoler samt kvalitets Fødevarereoler der er udført i Plast eller rustrit stål.

Måske skal du bruge en enkelt reol, måske skal du bruge en opstilling med adskillige fag. Herunder kan du se vores modeller og læse mere om deres karistika. Nogle har ekstra høj belastning, andre brede hylder, nogle er galvaniserede - mulighederne er mange.

Læs mere

Vælg en kategori:

Regelmæssig reolkontrol og vedligeholdelse af pallereoler, småvarereoler og grenreoler skal ifølge Arbejdsmiljøloven mindst hver 12. måned udføres af en særlig sagkyndig.

Hvilke typer lagerreoler findes der?
Der findes mange forskellige lagerreoler. Hvilke lagerreoler, du skal vælge, afhænger helt af det gods, du skal opbevare. Du kan hos Inventarland finde lagerreoler til opbevaring af lange emner, såsom lægter og rør. Du kan finde arkivreoler eller reoler til opbevaring af fødevarer og kølevarer. Du kan finde storreoler til store og tunge varer samt pallereoler til varer, du opmagasinerer på paller. 

 

Hvordan vælger jeg den rigtige lagerreol?
En lagerreol skal opfylde dit behov for opbevaring. Den skal også kunne klare den belastning, du kommer til at udsætte dem for. Inventarland har lagerreoler, der kan klare en belastning på op til 500 kg. pr. hylde. Lagerreolen skal også passe til den type varer eller gods, du skal opbevare. Hvis du skal opbevare fødevarer, kølevarer eller køkkenredskaber, skal du købe lagerreoler, som er godkendt til dette. Hvis du skal opbevare grove ting, såsom maling, haveredskaber og brænde i dit skur, kan det være en god ide med en galvaniseret reol, som ikke ruster. 

 

Hvad koster en lagerreol?
Det er meget svært at sige præcist, hvad en lagerreol koster, fordi der findes så mange forskellige muligheder – og alt afhænger af dit behov. Den billigste lagerreol hos Inventarland er fra vores Stelcon serie, som har 5 hylder og koster omkring 400 kr. inklusiv moms.