Kabelbakke 147 cm, alu

Varenr. 2327253016

6 anmeldelser

Kabelbakke med plads til meget. Længde 147 cm. Monteres under bordpladen og ledninger, strømforsyninger mm. lægges i. Med 3 huller til gennemføring af stik. Fås i sort, alu og hvid.  

Læs mere

Plads til mange kabler

Monteres under bordpladen

Med centerhul

399.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 439 kr
498.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 548.75 kr
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 299.00 kr ekskl. moms 373.75 kr inkl. moms
Leveringstid: 1-5 hverdage

Smart kabelbakke på 147 cm i alu

Sørg for, at dine kabler og strømforsyninger er pænt og sikkert organiseret med vores praktiske kabelbakke. Med en længde på 147 cm er denne kabelbakke en ideel løsning til at rydde op under dit skrivebord og skabe et mere overskueligt arbejdsmiljø.

Nem montering

Monteringen af vores kabelbakke er enkel og lige til. Monter den blot under bordpladen, og du kan straks begynde at placere kabler og strømforsyninger i den. Dette reducerer kabelrod, og hjælper med at forhindre, at kabler bliver sammenfiltrede eller kommer i vejen.

Fås i 3 farver

Vores kabelbakke fås i tre smukke farver, så du kan vælge den, der bedst passer til dit hæve sænkebord. Uanset om du foretrækker klassisk sort, elegant hvid eller stilfuld grå, har vi en farve, der passer til dit stel.

Specifikationer:

  • Længde: 147 cm
  • Installation: Monteres under bordpladen
  • Farve: Sort, hvid eller grå