Kontorskab EP Xtra 6 rum

Varenr. C065814214

EP Xtra kontorskab i slidstæk kvalitiet med lås og sokkel. Skabet er med 6 rum og 5 flytbare hylder. Kontorskabet er inkl. montering og bliver samlet hjemme hos dig. Måler 43x80x232h cm.  

Læs mere

Professionel kvalitet

Leveres samlet

Inkl. lås

 

4,699.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 9,398 kr
5,873.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 11,747.50 kr
Vælg farve: Antracit
Leveringstid: ca. 4 uger
Bemærkning

EP Xtra kontorskabe

Vores EP Xtra-serie af kontorskabe er lavet i en professionel kvalitet, som er slidstærk og yderst holdbar. Skabene er lavet i decor laminat og er alle inkl. sokkel og lås, hvilket gør at det lever op til lovkravet om håndtering og opbevaring af persondata jf. persondataloven. Skabet er grundet sin aflåsning også ideelt til opbevaring af personlige ejendele.

Kontorskabene har en dybde på 42,5 cm, hvilket også gør dem idéelle til at have ringbind stående. Der kan opbevares ca. 9 ringbind pr. hylde alt efter størrelse. 

  • Lavet i en professionel kvalitet.
  • Skabene er inkl. lås, som gør de lever op til lovkravet om persondata.
  • Perfekt til personlige ejendele eller ringbind.

Kontorskabet er inkl. montering og bliver samlet hjemme hos dig. Der er fri fragt på alle EP Xtra skabe eller reoler.

Fås også med sorte greb, venligst notér under "Bemærkning" hvis du ønsker skabet med sorte greb.

Spørgsmål og montering

Har du spørgsmål til hvilken kontorreol eller skab, der er det rigtige til dit behov eller ønsker du en demonstration, så kontakt os endelig på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk og få vejledning af vores dygtige konsulenter.

Da kontorskabet er over 200 cm er det inkl. montering og bliver samlet hjemme hos dig, det sikre at vi kan levere og få kontorskabet sikkert ind hos dig. Monteringen bliver udført af vores egne montører. Der er altid to montører som leverer, samler, tester og kører ikke før du er tilfreds.