Mødeboks PhoneAlone

Varenr. 2451033008

Mødebokse og stillerum til kontor er populære, især i kontorfællesskaber, hvor mødebokse reducerer og afskærmer for forstyrrende støj. Her kan afholdes møder uden at forstyrre resten af kontoret og uden selv at blive forstyrret.   

Læs mere

Reducerer støj med 30dB

Møderum til 4 personer

UV-desinficering kan tilkøbes

69,995.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 69,995 kr
87,493.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 87,493.75 kr
Vælg farve: Sort/eg
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 4,800.00 kr ekskl. moms 6,000.00 kr inkl. moms
Leveringstid: ca. 2 uger

PhoneAlone mødeboks

Mødeboks, der fungerer som stillerum er ideelt til storrumskontorer. PhoneAlone's mødeboks er til 4 personer og er udstyret med seks ventilatorer for et bedre indeklima, som aktiveres af en bevægelsescensor, som samtidigt også aktiverer lys og strøm i mødeboksen. Bordet i PhoneAlone mødeboksen er monteret på en let metalskinne, således at bordet kan flyttes. Denne funktion gør det muligt at ”transformere” mødeboksen om til et kontor.

Mødeboksens 22 mm lydabsorberende, brandhæmmende skum og filt giver en effektiv lyddæmpning og nedsætter udefrakommende støj med 30dB. Når du lukker døren med magnetisk forsegling, bliver PhoneAlone mødeboks derfor dit private møderum, kontor eller telefonboks, der giver plads til dyb koncentration og uforstyrrede møder.

 

Levering og montering

Mødeboksen kan nemt monteres af 2 personer. Der skal være en minimum lofthøjde på 2,43 meter for at kunne opsætte og montere mødeboksen.

Der kan tilkøbes montage, hvor det er vores egne montører, som leverer og monterer. Det er din garanti for korrekt installation, og de kører ikke, før du er tilfreds. 

Mødeboksen leveres uden skærm og stole. 

 

UV-desinficering fjerne vira og bakterier fra hele mødeboksen

I dag er det vigtigere end nogensinde før, at holde kontoret rent for at mindske spredning af bakterier og vira. Det gælder selvfølgelig også PhoneAlone mødebokse. Derfor er der installeret en automatiseret UV-løsning, som på under tre minutter desinficerer alle synlige overflader i boksen efter brug. Vores revolutionerende UV-løsning monteres nemt øverst i boksen og sikrer, at alle i virksomheden kan benytte PhoneAlone mødebokse bekymringsfrit.

Samtidig gør uv-løsningen det nu mindre besværligt at rengøre væggene på indersiden af boksen. Alle mødebokse er nemlig beklædt med filt eller andet lydabsorberende materiale, som er svært at rengøre for bakterier. Nu rengøres væggene nemt og problemfrit med UV-løsningen, der samtidig fungerer som en effektiv hjælp for virksomhedens rengøringspersonale.

UV-løsningen kan tilkøbes og eftermonteres, hvis man ønsker det i sin mødeboks. Se løsning under "Andre købte også".