Udendørs skraldespande

Er du på udkig efter en udendørs skraldespand til virksomheden, boligforeningen eller noget helt tredje? Så har vi hos Inventarland et stort udvalg af skraldespande til udendørs affaldssortering. For at holde udemiljøet rent og pænt, kræver det at affaldet bliver smidt ud i affaldsspandene. Vores udendørs affaldsspande fås i forskellige størrelser og designs, så du kan vælge en der lever op til lige præcis jeres krav og behov. Er du i tvivl om hvilken skraldespand der er den rigtige til jer, så hjælper vi gerne med at finde den rette løsning.

Læs mere

22 Varer

Affaldsbeholder Midi

Varenr. 3674371112

Integreret poseholder
1,799.00 kr
ekskl. moms 2,345 kr
2,248.75 kr
inkl. moms

Affaldsbeholder Maxi

Varenr. 3674371312

Integreret poseholder
2,199.00 kr
ekskl. moms 2,785 kr
2,748.75 kr
inkl. moms

KLAN outdoor 5071

Varenr. 3673372114

Klassisk design
4,199.00 kr
ekskl. moms 4,995 kr
5,248.75 kr
inkl. moms

KLAN outdoor 5072

Varenr. 3673372214

Klassisk design med åben top
3,899.00 kr
ekskl. moms 4,695 kr
4,873.75 kr
inkl. moms

KLAN outdoor 5070/50

Varenr. 3673371914

Klassisk design
4,499.00 kr
ekskl. moms 5,195 kr
5,623.75 kr
inkl. moms

KLAN outdoor 5070/75

Varenr. 3673372014

Klassisk design
4,599.00 kr
ekskl. moms 5,595 kr
5,748.75 kr
inkl. moms

KLAN outdoor 711

Varenr. 3673370514

Kan udbygges til flere fraktioner
5,699.00 kr
ekskl. moms 6,595 kr
7,123.75 kr
inkl. moms

KLAN outdoor 712

Varenr. 3673370614

Kan udbygges med flere fraktioner
9,999.00 kr
ekskl. moms 11,295 kr
12,498.75 kr
inkl. moms

Køb en udendørs skraldespand til jeres virksomhed

Når I skal vælge den rigtige udendørs skraldespand, er det vigtigt at overveje jeres behov og krav til affaldssorteringen udendørs. Vi har et stort udvalg af udendørs affaldsbeholdere, der både fås som enkelte affaldsstativer og i komplette moduler til flere fraktioner. Uanset hvilken udendørs affaldsspand du er på udkig efter, så har vi en løsning der passer til jeres behov.

Inden du køber din skraldespand, er det vigtigt at overveje hvad den skal bruges til, og hvilken type affald der skal sorteres i den. Er der tale om varmt eller brandfarligt affald, er det vigtigt at den er udført i metal. Skal den derimod blot anvendes til almindeligt restaffald, plast eller pap, kan du benytte en skraldespand i træ eller plast. Har du store mængder affald på lageret, anbefaler vi at købe en tipcontainer.

Vores udendørs affaldsspande fås både med og uden askebæger. Ønsker du at gøre det let for rygerne at skodde deres cigaretter, anbefaler vi at købe en model med indbygget askebæger. Er du på udkig efter et separat udendørs askebæger, så har vi også dette.

Robuste metal skraldespande til udendørs brug

I vores sortiment finder du et stort udvalg af robuste udendørs skraldespande i metal. Disse er specielt designet til at modstå det danske vejr og holde affaldet inde, selv når det blæser eller regner kraftigt. Metal skraldespandene er fremstillet af materialer som galvaniseret stål eller aluminium, som er modstandsdygtige over for rust og korrosion. Det sikrer bl.a., at skraldespandene kan holde i mange år frem.

Skraldespandene fås både med og uden låg, hvor det også er muligt at tilkøbe en fugle/vindklap til mange af modellerne, for bl.a. at holde dyr ude. Samtidig er det muligt at vælge en skraldespand med åben top, hvilket gør det nemt at smide affaldet ud for brugerne. Vores modeller fås både med lille og stor kapacitet på mange liter. Er du i stedet på udkig efter de klassiske affaldscontainere med låg og ekstra stor kapacitet, så finder du også dette i vores brede sortiment.

Skulle du være i tvivl om hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed eller boligforening, så hjælper vi dig gerne med at komme i mål. Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Gør affaldssortering nem med udendørs skraldespande

Med en udendørs affaldsspand kan brugerne hurtigt og nemt sortere affaldet korrekt. Er der mange forskellige ting der skal sorteres, kan det virke forvirrende og uoverskueligt uden de rette affaldssortering klistermærker. Med et pictogram gør du det nemt for brugerne, hvad der skal i den pågældende skraldespand. De selvklæbende klistermærker påføres nemt på skraldespandene, så affaldet kan sorteres korrekt.

Er du i stedet på udkig efter indendørs skraldespande til affaldssortering på kontoret, så har vi hos Inventarland også et stort udvalg af disse løsninger. Disse fås også både som enkelte affaldsspande eller som komplette moduler med flere rum og til flere fraktioner. Det er stilrene løsninger der både kan anvendes på kontoret, i kantinen eller køkkenet.

Vælg de rette sække og spandeposer

Vores udendørs skraldespande fås i flere forskellige størrelser, alt efter hvilket behov du har. Derfor er det også vigtigt at købe de rigtige sække og spandeposer der passer til den pågældende model. Udover antallet af liter, skal du også være opmærksom på hvor stor affaldsspandens åbning er. Selvom en affaldssæk er på 50 liter, er det nemlig ikke altid sikkert, at den passer til en affaldsspand på 50 liter. Ofte vil det kræve en større affaldssæk, hvis affaldsspanden har en stor åbning.

Vi har også forskellige affaldssække i forskellige kvaliteter. Er der tale om tungt affald, anbefaler vi en sæk i en højere og kraftigere kvalitet. Kvaliteten kan du måle på tykkelsen (my). Jo flere my, jo kraftigere vil kvaliteten på posen være. Skal du sortere mad- eller bioaffald kræver det en affaldssæk i bionedbrydelige materialer. Skal du derimod blot sortere restaffald, papir, pap eller andet affald, kan du anvende en almindelig affaldssæk.

Skulle du være i tvivl om hvilken affaldssæk der passer til den pågældende udendørs skraldespand, rådgiver vi dig med glæde til den rigtige affaldssæk.

Stort udvalg og gode priser på udendørs skraldespande

Hos Inventarland finder du et stort udvalg af skraldespande til udendørs affaldssortering i professionel kvalitet, til konkurrencedygtige priser der er til at betale. Vi har både enkelte skraldespande og komplette moduler til korrekt kildesortering. Samtidig fås de i flere forskellige størrelser, så du med sikkerhed kan finde en løsning der opfylder dit behov.

Er du i tvivl om hvilken udendørs skraldespand du skal vælge? Så rådgiver vi dig med glæde til den rigtige løsning. Kontakt vores kundeservice på telefon 70 10 10 13 eller skriv til dem på mail info@inventarland.dk og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer.