Akustik søjle til plante SoundFlex H80 cm

Varenr. 2481312110

Flot og fleksibel akustik søjle der dæmper alle lydfrekvenser. SoundFlex søjlerne fås i flere forskellige farver og designs. Denne version har plads til en plantekrukke og leveres samlet. Mål: Ø38x80h cm.  

Læs mere

Elegant og fleksibel akustik søjle

Udført i miljøvenlige materialer

Med plads til plante

4,099.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 5,643 kr
5,123.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 7,053.75 kr
Vælg farve: Lysegrå
Leveringstid: ca. 4 uger
Bemærkning

Skab et stilfuldt og akustisk behageligt arbejdsmiljø med SoundFlex akustiske søjler

En SoundFlex akustisk søjle er ikke kun funktionel, men også bæredygtig med dens genbrugsmaterialer. Gør arbejdspladsen til et sted med optimal lyd og stilfuld indretning ved hjælp af akustiske søjler. Uanset om du har brug for kroge til at hænge tøj, plads til plantekrukker eller en ladestation til elektroniske enheder, har vi den rette løsning til dig. 

Søjlerne fås i flere forskellige farver og designs. Denne version har plads til en plantekrukke. Levende planter bør placeres i en plastikkrukke, før de sættes i søjlen. 

Akustiske søjler med plads til plantekrukker - bring naturen indenfor

En akustisk søjle med plads til en plantekrukke giver dig mulighed for at skabe et bæredygtigt miljø, der kan opfriske enhver indretning. Denne løsning er velegnet til store mødelokaler, afslapningsområder i offentlige rum og meget mere. Flere søjler placeret side om side kan også bruges til at skabe forskellige zoner. Akustiske søjler med plads til plantekrukker fås i tre højder - 80, 120 eller 160 cm.

SoundFlex - en stilfuld, mobil og bæredygtig akustisk løsning

SoundFlex er en stilfuld, mobil og bæredygtig produktserie, der ikke kun forbedrer akustikken i rummet, men også gør miljøet mere funktionelt. Ved at kombinere forskellige akustiske løsninger kan du skabe akustisk komfort og et stilfuldt arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

En akustik søjle der forbedrer arbejdsmiljøet

Et støjende arbejds- eller afslapningsmiljø kan markant reducere arbejdskvaliteten og det generelle velbefindende for medarbejderne. Et rum, der er for lydisoleret, kan også være ubehageligt. Derfor er det vigtigt, at arkitekter og designere ikke kun planlægger effektive kontorpladser og moderne indretninger, men også sikrer akustisk komfort. Størrelsen, formen og de anvendte materialer og møbler i rummet påvirker udbredelsen af lydbølger. Lyd breder sig ved forskellige frekvenser og kræver derfor forskellige metoder til kontrol.

Akustiske løsninger kan monteres på lofter, vægge eller skriveborde. Men i nogle tilfælde kan akustiske produkter ikke monteres hverken på lofter eller vægge. Dette kræver fleksible løsninger - fritstående akustiske produkter, der kan flyttes efter behov. Akustiske søjler er en måde, hvorpå du kan opnå akustisk balance i forskellige rum.

Miljøvenlige materialer

SoundFlex akustiske søjler er dækket med PET-filt, der ligner uld, men faktisk er lavet af plastik og bruger mere end 50% genanvendt plastik. I alt bruger SoundFlex mindst 32% genbrugsmaterialer, herunder metal, PET-filt og tekstilrester fra produktionen.

Akustiksøjlerne fås i flere forskellige farver. Ønskes andre farver, som ikke er angivet, så kontakt os og hør mere.

Specifikationer:

  • Mål: Ø38x80h cm
  • Udskæring til plante: Ø23x17h cm
  • Materiale: PET-filt
  • Farve: lysegrå, grå, mørkegrå, lys beige eller brun
  • Base: Sort