Akustik søjle med kroge SoundFlex H160 cm

Varenr. 2481313313

Flot og fleksibel akustik søjle der dæmper alle lydfrekvenser. SoundFlex søjlerne fås i flere forskellige farver og designs. Denne version har kroge til overtøj og leveres samlet, hvor blot krogene skal monteres. Mål: Ø38x160h cm.  

Læs mere

Elegant og fleksibel akustik søjle

Udført i miljøvenlige materialer

Med 6 kroge til overtøj

6,799.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 9,288 kr
8,498.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 11,610.00 kr
Vælg farve: Beige
Leveringstid: ca. 4 uger
Bemærkning

Skab et stilfuldt og akustisk behageligt arbejdsmiljø med SoundFlex akustiske søjler

En SoundFlex akustisk søjle er ikke kun funktionel, men også bæredygtig med dens genbrugsmaterialer. Gør arbejdspladsen til et sted med optimal lyd og stilfuld indretning ved hjælp af akustiske søjler. Uanset om du har brug for kroge til at hænge tøj, plads til plantekrukker eller en ladestation til elektroniske enheder, har vi den rette løsning til dig. 

Søjlerne fås i flere forskellige farver og designs. Denne version har kroge til overtøj, og leveres samlet, hvor blot krogene skal monteres.

Akustiske søjler med kroge - praktisk og stilfuldt

Denne akustisk søjle med kroge er et produkt med et karakteristisk design, der nemt kan integreres i mødelokaler. Du kan bruge krogene til at hænge dit tøj, håndtasker eller tasker op. Den akustiske søjle har 6 kroge, og hver krog kan bære op til 2 kg. Søjlerne har en højde på 160 cm.

SoundFlex - en stilfuld, mobil og bæredygtig akustisk løsning

SoundFlex er en stilfuld, mobil og bæredygtig produktserie, der ikke kun forbedrer akustikken i rummet, men også gør miljøet mere funktionelt. Ved at kombinere forskellige akustiske løsninger kan du skabe akustisk komfort og et stilfuldt arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

En akustik søjle der forbedrer arbejdsmiljøet

Et støjende arbejds- eller afslapningsmiljø kan markant reducere arbejdskvaliteten og det generelle velbefindende for medarbejderne. Et rum, der er for lydisoleret, kan også være ubehageligt. Derfor er det vigtigt, at arkitekter og designere ikke kun planlægger effektive kontorpladser og moderne indretninger, men også sikrer akustisk komfort. Størrelsen, formen og de anvendte materialer og møbler i rummet påvirker udbredelsen af lydbølger. Lyd breder sig ved forskellige frekvenser og kræver derfor forskellige metoder til kontrol.

Akustiske løsninger kan monteres på lofter, vægge eller skriveborde. Men i nogle tilfælde kan akustiske produkter ikke monteres hverken på lofter eller vægge. Dette kræver fleksible løsninger - fritstående akustiske produkter, der kan flyttes efter behov. Akustiske søjler er en måde, hvorpå du kan opnå akustisk balance i forskellige rum.

Miljøvenlige materialer

SoundFlex akustiske søjler er dækket med PET-filt, der ligner uld, men faktisk er lavet af plastik og bruger mere end 50% genanvendt plastik. I alt bruger SoundFlex mindst 32% genbrugsmaterialer, herunder metal, PET-filt og tekstilrester fra produktionen.

Akustiksøjlerne fås i flere forskellige farver. Ønskes andre farver, som ikke er angivet, så kontakt os og hør mere.

Specifikationer:

  • Mål: Ø38x160h cm
  • Diameter med kroge: 43,7 cm
  • Antal kroge: 6 stk.
  • Max kapacitet pr. krog: 2 kg.
  • Materiale: PET-filt
  • Farve: lysegrå, grå, mørkegrå, lys beige eller brun
  • Base: Sort