Akustik sofabord SoundFlex Ø70 cm

Varenr. 2482352212

Stilrent akustik sofabord der dæmper alle lydfrekvenser, og forbedrer arbejdsmiljøet. SoundFlex bordene fås i flere forskellige størrelser og farver. Dette er med 1 søjle og måler Ø70x48h cm.   

Læs mere

Stilrent akustik sofabord i flere forskellige farver

Udført i miljøvenlige materialer

Dæmper alle lydfrekvenser

2,799.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 4,104 kr
3,498.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 5,130.00 kr
Vælg farve: Mørkegrå
Leveringstid: ca. 4 uger
Bemærkning

Stilrent Ø70 cm akustik sofabord i flere forskellige farver

Med dette sofabord får du ikke blot en stilren løsning i bæredygtige materialer, men du forbedrer samtidig også akustikken i rummet. Søjlen fås i flere forskellige farver, og bordpladen er i slidstærk antracitgrå decor laminat.

Ønsker du andre konfigurationer, farver eller andet, end dem der er angivet her, så kontakt os og hør mere.

SoundFlex - en stilfuld, mobil og bæredygtig akustisk løsning

SoundFlex er en stilfuld, mobil og bæredygtig produktserie, der ikke kun forbedrer akustikken i rummet, men også gør miljøet mere funktionelt. Ved at kombinere forskellige akustiske løsninger kan du skabe akustisk komfort og et stilfuldt arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

I serien finder du både akustik søjler og smarte mødeborde, så du kan reducere støjen fra lave frekvenser som ventilatorer og trafikstøj.

Et akustik mødebord der forbedrer arbejdsmiljøet

Et støjende arbejds- eller afslapningsmiljø kan markant reducere arbejdskvaliteten og det generelle velbefindende for medarbejderne. Et rum, der er for lydisoleret, kan også være ubehageligt. Derfor er det vigtigt, at arkitekter og designere ikke kun planlægger effektive kontorpladser og moderne indretninger, men også sikrer akustisk komfort. Størrelsen, formen og de anvendte materialer og møbler i rummet påvirker udbredelsen af lydbølger. Lyd breder sig ved forskellige frekvenser, og kræver derfor forskellige metoder til at reducere den.

Akustiske løsninger kan monteres på lofter, vægge eller skriveborde. Men i nogle tilfælde kan akustiske produkter ikke monteres hverken på lofter eller vægge. Dette kræver fleksible løsninger - fritstående akustiske produkter, der kan flyttes efter behov. Akustiske søjler eller mødeborde er en måde, hvorpå du kan opnå akustisk balance i forskellige rum.

Miljøvenlige materialer

SoundFlex akustiske søjler og mødeborde er dækket med PET-filt, der ligner uld, men faktisk er lavet af plastik og bruger mere end 50% genanvendt plastik. I alt bruger SoundFlex mindst 32% genbrugsmaterialer, herunder metal, PET-filt og tekstilrester fra produktionen.

Design dit eget mødebord

SoundFlex bordene fås i flere forskellige farver og materialer. Bordene fås også med stikudtag i bordpladen, så du kan oplade dine enheder direkte fra bordet.  

Har du et specielt ønske til en farve eller andet? Så kontakt os og hør mere om de forskellige muligheder.

Specifikationer:

  • Mål: Ø70x48h cm
  • Materiale: PET-filt
  • Farve: lysegrå, grå, mørkegrå, lys beige eller brun
  • Bordplade: Antracit decor laminat
  • Base: Sort