Klapbord Kursus II 50x140 cm

Varenr. 2712625114

Vores klapbord Kursus II, er et smalt klapbord på 50x140cm, med plade i slidstærk kvalitet med ABS-kant, der beskytter bordpladens kanter mod stød. Bordet har en højde på 75 cm, og har justerbare stilleben.  

Læs mere

Kompakt og let håndterbart

Robust konstruktion

Justerbare ben for stabilitet

1,349.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 2,499 kr
1,686.25 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 3,123.75 kr
Vælg farve: Antracit
Leveringstid: ca. 4 uger
Bemærkning

 Vores smalle klapbord Kursus II, er en smart kompakt løsning, der er let at slå op . Bordet er stabelbart.

Robust smalt klapbord til professionelt brug

Klapbordet er fremstillet i kvalitetsmaterialer, og er beregnet til at holde til professionelt brug i mange år. Uanset om de er opstillet permanent som kantinebord, cateringbord, som smart mobilt salgsbord. Om det bliver slået op hver weekend som eventbord ude i landet, eller brugt regelmæssigt som eksamensbord, kursusbord, eller konferencebord. Det smarte L-stel gør også at de let kan sættes ryg mod ryg, så de kan bruges som banketbord eller hvis du bare har behov for en større opstilling.

Bordets klapstel er lavet i kraftigt stål i 30x30 mm. Der er kun benyttet materialer der kan holde til gentagent brug. Der er f.eks ikke brugt plastik eller fjedre i konstruktionen.

Pladen er lavet i 18 cm slidstærk decor laminat, og er monteret med en kraftig ABS-kant. dette gør den modstandsdygtig over for lette slag og stød. dog skal man som med alle andre bordplader være forsigtig med ridser, da disse ikke kan repareres. Derfor anbefales det ikke at man lægger dem direkte på bordets overside, hvis man samler dem på hårde, ujævne overflader, såsom cement eller beton. 

Hvert ben kommer monteret med justerbare stillesko, der kan justeres op til 1,5 cm i højden. Dette gør at bordet vil kunne stå stabilt på stort set alle hårde overflader.

Let opstilleligt klapbord - også uden hjælp

Det let sammenklappelige stel, kombineret med det kompakte design gør det muligt for én person at stille bordene op, og pakke dem ned igen uden hjælp.

Ved tilvalg af vores bordvogn - Banket. Vil det derfor være muligt, helt alene at stille op til dit event, uanset størrelse.