Stol Normann Form

Varenr. 2726311208

Form stol fra Normann Copenhagen med skal i slidstærk polypropylen og krombelagte ben. Benene er monteret i fire støbte forme af plastik, der skaber illusionen af, at benene vokser ud af skallen.   

Læs mere

Formstøbt design sikrer optimal siddekomfort

Fremstillet af slidstærk polypropylen

Høj håndværksmæssig kvalitet

1,399.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 1,949 kr
1,748.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 2,436.25 kr
Vælg farve: Sort
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 199.00 kr ekskl. moms 248.75 kr inkl. moms
Leveringstid: 1-5 hverdage

De stilrene Form stole fra Normann Copenhagen er designet af Simon Legald. Det formstøbte design følger kroppens kurver og sikrer optimal siddekomfort.

Skallen er fremstillet af polypropylen i højeste kvalitet, der giver en ekstremt stærk konstruktion med en fin ensartet overflade. Den naturlige integration mellem sæde og stel giver et helstøbt udseende baseret på en innovativ løsning, hvor benene monteres i fire støbte forme af plastik, der følger stolens sæde perfekt og skaber illusionen at benene vokser ud af skallen.

Sædet og benene mødes elegant og fremhæver den høje håndværksmæssige kvalitet og skandinaviske enkelthed. Integrationen mellem stolens skal og de udskiftelige ben giver et hav af muligheder for at tilpasse designet, så det komplimenterer ethvert interiør.

Specifikationer:

  • Størrelse: 80 cm (højde) x 48 cm (længde) x 52 cm (dybde)
  • Sædehøjde: 44 cm
  • Materiale (sæde): Polypropylen
  • Materiale (stel): Krom
  • Farve (sæde): Hvid, grå, sort, blå, grøn, rød
  • Farve (stel): Krom