Indbygningsovn XO 6500

Varenr. 5572910108

Opgrader dit køkken med vores XO 6800 Indbygningsovn ægte varmluft, 72 L, Clean enamel - Stilrent sort design, multifunktionel, og energieffektiv. Skab lækre måltider med lethed.

Læs mere

Multifunktionel Ovn 9 programmer

Ægte varmluft med ringvarmelegeme  

Clean emalje: nemt at rengøre

2,899.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 5,799 kr
3,623.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 7,248.75 kr
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Indbygningsovn XO 6500 er en del af PREMIUM Collection og giver dig mulighed for at opnå perfekte resultater i dit køkken. Med et stort ovnrum på 72 liter og energiklasse A leverer denne ovn enestående præstationer og pålidelighed.

Betjening er enkel med drejeknapper, semi-touch og et display, der gør det nemt at indstille start- og stop-tider for forudbestemte programmer. Displayet viser også resttiden for dit program og fungerer som et ur, når ovnen ikke er i brug. Der er også en børnesikring på displayet for ekstra sikkerhed.

Rengøring er en leg med fuldglas inderdør og en ovnlåge, der nemt kan tages af og skilles ad uden brug af værktøj. Ovnpakningen er let at fjerne og udskifte, og ovnrummet har en rengøringsvenlig easy clean emalje samt aftagelige ribber.

Ovnen tilbyder 8 + 1 programmer, inklusive traditionelle indstillinger som over-/undervarme og grill. Ud over disse funktioner kan du også drage fordel af optøningsfunktionen, der skånsomt optør frosne madvarer, samt ægte varmluft, der sikrer en ensartet varmefordeling i ovnrummet, hvilket gør det muligt at tilberede flere retter på én gang.

  • Clean emalje
  • Varmluft med ringvarmelegeme
  • Dyb bradepande
  • Hvidt lys i display