Whiteboard på hjul Rocada 150x120 cm

Varenr. 2573513105

Dette mobile whiteboard er fra det spanske kvalitetsmærke Rocada. Rocada whiteboardet er udstyret med et frit rotationssystem, der giver mulighed for 360º drejning. Skrivbar på begge sider.

Læs mere

Praktisk dobbeltsidet whiteboard

Låsbare hjul

Høj kvalitet og flot design

3,799.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 4,900 kr
4,748.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 6,125.00 kr
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Rocada 360º dobbeltsidet whiteboard på hjul

Dette mobile whiteboard er fra det spanske kvalitetsmærke Rocada. Det er designet til at levere solid og pålidelig støtte til møder og præsentationer. Med sin holdbarhed og fleksibilitet er det velegnet til brug i mødelokaler, skoler og kontorer.

Frit rotationssystem: nem skrivning på begge sider

Rocada whiteboardet er udstyret med et frit rotationssystem, der giver mulighed for 360º drejning. Dette gør det let at skrive og arbejde på begge sider af tavlen. Sikkerhedsdrejningssystemet der er indbygget, sikrer en stabil positionering, og designet er optimeret for at give brugeren den mest behagelige arbejdsstilling.

Holdbar konstruktion og flot design

Whiteboardet er dobbeltsidet og har en magnetisk tavle i lakeret stål. Den slidstærke whiteboardoverflade er lavet af 0,7 mm tykt stål, hvilket sikrer lang levetid og giver ekstra muligheder for præsentationer. Du kan skrive på tavlen med enten en whiteboard- eller glastavlemarker, og den er nem at aftørre med en tavlesvamp eller klud.

Det har også hjul med bremser, så det nemt kan flyttes rundt og låses i den ønskede position. En praktisk pennebakke medfølger, så du altid har dine skriveredskaber lige ved hånden.

Specifikationer:

  • Størrelse: 150x120 cm
  • Dobbeltsidet whiteboard
  • Magnetisk tavle i lakeret stål
  • Slidstærk whiteboardoverflade (0,7 mm stål)
  • Skrivbar på begge sider med whiteboard- eller glastavle marker
  • Nem aftørring med tavlesvamp eller klud
  • Hjul med bremser for nem mobilitet og stabilitet
  • Inkluderer pennebakke