Søgefelt

Sækkevogne (164 produkter )

Tunge løft er skadelige for din krop, derfor tilbyder vi et bredt udvalg af sækkevogne, der mindsker unødig belastning af dine muskler. 

Vores sortiment indeholder alt lige fra baggagevogne, sammenklappelige sækkevogne til letvægtssækkevogne, trappesækkevogne og aluminium sækkevogne. Det er vigtigt at vurdere, hvad din nye sækkevogn skal bruges til og købe ud fra dette. Er den til tung last, skal sækkevognen være stærk og robust. Sækkevogn til trapper, har bredde hjul, da dette gør det nemmere for sækkevognen at komme op. Yderligere er det en fordel, hvis den har glideskinner. Bagagevognen gør det nemt for eksempelvis kørende sælgere, der skal fremvise forskellige produkter til en kunde. En sækkevogn afhjælper tunge løft, og sparer dig for en masse besvær med ryggen. Vi har mange flere sækkevogne, så scroll ned og se hele udvalget, samt eventuelle sækkevogn tilbud!

Er du i tvivl hvilken type sækkevogn du skal vælge? Vi hjælper dig på vej i vores nedestående guide. 


Aluminium sækkevogne: Fordelen ved denne type sækkevogne er, at de er lette og kraftige, og dermed et godt valg til professionel brug. Nem pålæsning af varer, og høj belastning.

 

Bagagevogne: Denne type vogn, er perfekt til mindre belastninger. Enkelte af vores vogne kan også klappes sammen, og er derfor nemme at transportere i eksempelvis en bil. Vognen kører selvom den er sammenklappet.

 

El – trappesækkevogne: Professionel kvalitet er hvad kendertegner disse sækkevogne. Hos os kan du vælge mellem to forskellige typer af el–trappesækkevogne:

  a) Cargomaster tysk kvalitet med lav egenvægt og en belastning på 140-170 kg.
  b) SAL østrisk kvalitet som findes i tre kapaciteter: 110, 140 og 170 kg. En alsidig sækkevogn med et pænt udvalg af skovle og andet tilbehør.

 
Specielle sækkevogne: til flytning af stole, tønder, dæk, kasser og gasflasker.  


Stål sækkevogne:
Kan betegnes som den mere klassiske sækkevogn, med nogen færre funktioner end alu sækkevogne.
Max belstning ligger på 200kg. Vi har både med og uden udfaldsklap, samt en enkel med tip-let funktion.