Forside Butiksinventar Tøjstativer Tøjstativ L120 cm, dobbelt bøjlestang

Tøjstativ L120 cm, dobbelt bøjlestang

Varenr. 1422210420

Tøjstativ længde 120 cm, med dobbelt bøjlestang i stål med blank finish. Stativet har justerbar højde 116-180 cm. Stativet har stillefødder. 

Læs mere

Dobbelt bøjlestænger 120 cm

Blank finish

Justerbar højde 116-180 cm

1,899.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 2,299 kr
2,373.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 2,873.75 kr
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 199.00 kr ekskl. moms 248.75 kr inkl. moms
Leveringstid: 4 uger

Dobbelt tøjstativ med justerbar højde

Tøjstativ L120 cm er i stål med blank finish. Stativet har 2 runde bøjlestænger, der kan justeres separat i højden fra 116-180 cm. Det dobbelte tøjstativ har stillefødder. 

L120 tøjstativet, bliver benyttet som bøjlestativ, garderobestativ og konfektionsstativ.
Da tøjstativet har 2 bøjlestænger a' 120 cm, opnås der mere bøjleplads på færre kvadratmeter.

Specifikationer:

  • Materiale: Stål
  • Overflade: Blank finish
  • Justerbar højde 116-180 h cm
  • Stillefødder
  • Max belastning 100 kg samlet, 50 kg pr. bøjlestang
  • Egenvægt 15 kg
  • Leveres usamlet - samles nemt

Hvilke stativ, skal man vælge?

Vi forhandler professionelle kvalitets tøjstativer på hjul, stativer du vil få glæde af flere år frem.

Vi har et udvalg fra de prisbillige stativer, til de ekstra kraftige tøjstativer med eller uden hjul. Der er mulighed for, at vælge stativer med fast længde eller at vælge med udtræksstænger i enderne. 
De prisbillige tøjstativer er i en god kvalitet, det der gør en forskel i priserne er størrelsen af stativet, rørtykkelsen og hjulenes materiale. De prisbillige tøjstativer er med hårde nylon hjul. Hvis du skal bruge et stativ, der skal benyttes til gadesalg eller bliver brugt til transport mellem lager og butik, vil vi anbefale de stativer med kraftige hjul. Alle vores tøjstativer på hjul, er produceret i Europa.

Tøjstativ til walk in closet
Vores tøjstativer er lavet til brug hverdag i butikker, så kan med fordel også benyttes til hjemmets walk in closet. Et tøjstativ er en stilfuld måde at opbevare tøjet på derhjemme. Det er overskueligt og tøjet er lige ved hånden.

Bøjler og andet tilbehør
Vi har samlet nogle uundværlige produkter til dit tøjstativ, garderobestativ eller konfektionsstativ under kategorien bøjler og klemmer se mere her. Der finder du blandt andet bøjlefanger, støvler og tørklæde klemme, slip-not til bøjler og selvfølgelig bøjler og klemmebøjler.