Talerstol, Speaker-2

Varenr. C065975008

Med indbygget forstærker og 75W højttalersystem. Talerstolen er med de 2 integrerede hjul, nem at flytte rundt på. Kan tilsluttes trådløse mikrofoner samt f.eks. musik fra mobiltelefon/computer.

Læs mere

Aktiv højttaler

Fleksible ind og udgange

Mange konfigurationsmuligheder

13,699.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 13,798 kr
17,123.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 17,247.50 kr
Leveringstid: ca. 2 uger
Bemærkning

Vores Speaker-2 talerstol er en af vores mest praktiske og mobile løsninger til alle dine tale- og præsentationsbehov. Den er udstyret med en imponerende række af funktioner.

Kraftfuld Klasse D Forstærker og 2-vejs Højttalersystem:

Med en indbygget Aktiv Klasse D mixer-forstærker og et 2x75 Watt højttalersystem leverer vores talerstol krystalklar lyd og imponerende lydstyrke. Der er gaincontrol på alle indgange, til indstilling af lyden. Uanset om du taler til en lille gruppe eller et større publikum på op til 100 tilhørere, vil du blive hørt klart og tydeligt. Til større forsamlinger, kan vi anbefale at tilkøbe vores eksterne Speaker-1020 højttaler

Fleksible Ind og udgange:

Med en bred vifte af indgange, herunder en XLR-indgang til ekstern mikrofon, line-indgang, stereo aux-indgang via RCA-stik og 12V phantom power, har du fuld kontrol over lydkilden. Du kan f.eks tilslutte vores trådløse mikrofon Speaker-800, eller du kan afvikle pausemusik fra en telefon eller tablet. Der er også en stereo linjeudgang via RCA-stik og en NEUTRIK SPEAKON-tilslutning til eksterne højttalere, så du kan tilpasse dit lydsystem.

Tilpasningsmuligheder for taleren:

På toppen af talerstolen, er installeret 2 stødabsorberende XLR-porte. I disse kan du montere to svanehalsmikrofoner, eller en svanehalsmikrofon og en LED-lampe. Disse medfølger naturligvis. Du finder også to praktiske hylder under bordpladen. Og 2 mindre opbevaringsrum i søjlen. Hvor du blandt andet har plads til eksterne mikrofoner og lamper, ekstra batterier, læsebriller og lignende. Yderligere har denne talerstol integreret LED lys over bordpladen, der kan hjælpe med at oplyse dokumenterne.