Talerstol, Speaker-1

Varenr. c065975108

Med indbygget forstærker og højttalersystem på 80 watt. Med det indbyggede batteri er det muligt at bruge talerstolen, uden kabler, i op til 16 timer. Kan tilsluttes trådløse mikrofoner og ekstern lydkilde.

Læs mere

Aktiv højttaler

Genopladeligt batteri

Mange konfigurationsmuligheder

9,249.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 9,398 kr
11,561.25 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 11,747.50 kr
Leveringstid: ca. 2 uger
Bemærkning

Vores Speaker-1 talerstol er en af vores mest praktiske og mobile løsninger til alle dine tale- og præsentationsbehov. Den er udstyret med en imponerende række af funktioner.

Kraftfuld Klasse D Forstærker og 2-vejs Højttalersystem:

Med en indbygget Aktiv Klasse D mixer-forstærker og et 80 Watt højttalersystem leverer vores talerstol krystalklar lyd og imponerende lydstyrke. Der er gaincontrol på alle indgange, til indstilling af lyden. Uanset om du taler til en lille gruppe eller et større publikum på op til 50-60 tilhørere, vil du blive hørt klart og tydeligt. Til større forsamlinger, kan vi anbefale at tilkøbe vores eksterne Speaker-1020 højttaler

Langvarig driftstid med det indbyggede Genopladelige Batteri:

Talerstolen er udstyret med to genopladelige Lead gel batterier på 12V/7Ah, hvilket giver op til 16 timers driftstid på en enkelt opladning. Du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm midt i din præsentation. Eller fumle rundt med kabelruller og forlængerledninger.

Fleksible Ind og udgange:

Med en bred vifte af indgange, herunder en XLR-indgang til ekstern mikrofon, line-indgang, stereo aux-indgang via RCA-stik og 12V phantom power, har du fuld kontrol over lydkilden. Du kan f.eks tilslutte vores trådløse mikrofon Speaker-800, eller du kan afvikle pausemusik fra en telefon eller tablet. Der er også en stereo linjeudgang via RCA-stik og en NEUTRIK SPEAKON-tilslutning til eksterne højttalere, så du kan tilpasse dit lydsystem.

Tilpasningsmuligheder for taleren:

På toppen af talerstolen, er installeret 2 stødabsorberende XLR-porte. I disse kan du montere to svanehalsmikrofoner, eller en svanehalsmikrofon og en LED-lampe. Disse medfølger naturligvis. Du finder også en praktisk dokumentrum lige under bordpladen.