Talerstol m. Lydanlæg, Congress

Varenr. C065974810

Professionel talerstol med indbygget højttaler og forstærker samt hæve/sænke funktion. Velegnet til forsamlinger på op til 200 mennesker.

Læs mere

Hæve/sænke funktion

Indbygget 4-kanals mixer/forstærker med limiter, 50 W

2 drejelige hjul med lås, 2 faste hjul

19,999.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 22,118 kr
24,998.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 27,647.50 kr
Leveringstid: ca. 2 uger
Bemærkning

Professionel talerstol med indbygget højttaler og forstærker.

Med Congress talerstolen får du en komplet løsning til konference og møder. Det indbyggede højttalersystem sørger for en kraftig lyd med god taleforståelighed og kan bruges til forsamlinger på op til 200 personer. Der kan tilkøbes en trådløs lydpakke med håndholdt mikrofon og lommesender med headset.
Skal talerstolen bruges til større forsamlinger, kan der tilkøbes ekstra aktive højttalere, der også kan fungere som separat lydsystem.

Brugervenlig talestol med Hæve/sænkefunktion

Talerstolen har plads øverst til en bærbar computer eller et dokument, der placeres i et rum under glaspladen. Rummet er belyst. På denne både kan der nemt læses fra skærmen eller dokumentet. Der kan naturligvis også lægges papirer/manuskript ovenpå glaspladen. For at gøre talerstolen ekstra brugervenlig for både høje og lave mennesker, er den udstyret med en hæve/sænke funktion, der gør det muligt at justere højden mellem 85-125 cm.

Mulighed for tilslutning af eksterne lydkilder

Det indbyggede lydsystem kan også tilsluttes lyd fra f.eks. en mobiltelefon, så talerstolen kan bruges til baggrundsmusik.
Der medfølger 2 svanehals mikrofoner i høj kvalitet, samt en lampe til at montere på talerstolen.