Tæppe 140x200, Sisal Boucle

Varenr. DE65219062

Sisal Boucle' retangulært fladvævet tæppe 140x200 cm. Finvævet karakteristisk løkkekonstruktion, i Sisal naturgarn der giver tæppet et spændende, rustikt og minimalistisk udtryk samtidigt med en høj slidstyrke. Bemærk, 1 stk. til ekstra nedsat pris - tilovers fra projekt.  

Læs mere

Finvævet sisal naturgarn

Høj slidstyrke

Afsluttet med kantsygning

2,045.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 2,045 kr
2,556.25 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 2,556.25 kr
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Løse tæppet er ét af de elementer i indretningen, der har størst visuel effekt.

Gulvtæpper i naturgarn sisal, giver et spændende og minimalistisk udtryk. De fladvævet naturtæpper har en karakteristisk løkkekonstruktion, som skaber et rustikt look samt høj slidstyrke. Sisal tæpper passer sin ind flere steder, om det er loungeområdet, der skal have lidt mere kant med de rustikke sisal tæpper, en løber ned gennem gangarealet på kontoret eller måske et tæppe under spisebordet derhjemme. Vi kan tilbyde Sisal Boucle' i 3 flotte naturfarver samt i sort.

Bemærk, 1 stk. til ekstra nedsat pris - tilovers fra projekt.

Sisal Boucle' har blandt andet følgende egenskaber

  • Mål: 140x200 cm
  • Materiale: 100 % Sisal
  • Farver,  lys natur, natur, mørk natur og sort
  • 8 mm højt
  • Finvævet struktur
  • Er inkl. kantsyning i matchende farve - kan bestille med kantbånd mod tillæg
  • 5 Års garanti mod gennemslid.
  • Kvalitet: Luv/vægt 2000 g/m2.
  • Bouclé tæpperne kan laves op til 4 meter i bredden. Det er muligt, at bestille i specielmål. 

Skal dit tæppe være i speciel størrelse eller med farvet kantbånd, der passer til maleriet på væggen? 

Mulighederne er mange, med løse tæpper kan du samle dine møbler, skabe en hyggelig zone eller tilføje et farvestænk eller trække naturen indenfor i din indretningen. Tæpperne er som standart med kantsyning i matchende farve, men mod tillæg kan der vælges kantbånd i mange forskellige farver. Vi har samlet nogle forslag på denne side - men der er også mulighed for at designe selv. Det kan være et bestemt mål, der passer sig bedst ind i indretning, en kvadratisk udformning med et stilrent look eller et tæppe med organiske og utraditionelle former som vil tilføre rummet et mere legende og energisk udtryk. De kan tilpasset efter ønske, det eneste vi skal bruge er en tegning med nøjagtige mål - så kan vi løse opgaven. 

Hvorfor benytte tæpper i indretningen? Ja, blandt andet kan det give akustiske fordele udover at tilføre rummet det sidste touch.

De løse tæpper er med til at skabe rammen om indretningen, de giver rummet det sidste touch og farve, men er også med til at forbedre akustikken i rummet. At placere tæpper i indretningen, har stor akustiske fordel sammenlignet med hårde gulvflader som beton, træ eller keramiske fliser. Der er meget forskel på rum, rumklang og akustik, men som tommelfingerregel med løse tæpper så stiger tæppets akustik effekt i takt med tæppets størrelse. Men det handler også omkring fremstillingen af tæppet, hvor de tæpper med flerdimensionelle strukturer eller højt luvet tæppe, bedre kan lede lyden ned i tekstiloverfladen end helt fladvævet tæpper.