Forside OUTLET Kontorstole OUTLET Stoleunderlag i tekstil 155x170, rød

Stoleunderlag i tekstil 155x170, rød

Varenr. 9601060694

Stoleunderlag i tekstil 90x120 cm, Eco Structure tæt-& fladvævet tæppe. Stoleunderlaget er i rød og har en pæn afslutning med kantsyning/overlock i matchende farve.  Bemærk, 2 stk. tilbage

Læs mere

Slidstærkt stolunderlag

5 års garanti mod gennemslid

Med matchende kantsyning

1,799.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 2,316 kr
2,248.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 2,895.00 kr
Leveringstid: ca. 2 uger
Bemærkning

Stoleunderlag i tekstil/ slidstærkt fladvævet tæppe.

Stoleunderlag i rød tekstil 90x120 cm, fladvævet 100% regenereret polyamid syntetiske fiber, giver et spændende minimalistisk udtryk. Det fintvævet tæpper, er slidstærke og nemme at rengøre. De passer ind flere steder, om det er på kontoret, biblioteket eller i hjemmet - så kan du finde et stoleunderlag i den rette nuance, som giver det sidste touch samt er med til at beskytte gulvet.

Det kan være en fordel at tilkøbe tæppeunderlag, hvis man benytter stoleunderlaget på glatte gulve, dette for at tæppet ligger mere fast.

Bemærk, 2 stk. tilbage

Specifikationer

 • Mål:90x120 cm
 • 4,9 mm højt
 • Overflade: Tæt og finvævet struktur
 • Bagside: Vævet tekstil
 • Materiale: 100% regenereret polyamid
 • Farver: rød
 • Er inkl. kantsyning i matchende farve
 • 5 års garanti mod gennem slid.
 • Kan laves op til 4 meter i bredden. Det er muligt, at bestille i specielmål og former
 • Certificeret med Cradle to Cradle samt Indoor Air Comfort Gold.

Tæppe i regenereret polyamid, et bæredygtigt valg.
At tæppet er fra regenereret polyamid, har den bæredygtige tankegang at der er benyttet nylon affald til tæppegarnet. Det er produceret af affaldsprodukter i en bestemt type nylon (nylon 6) At garnet er regenererbart betyder, at det efter brug også kan benyttes til nye nylonprodukter. Dermed kan garnet indgå i et lukket kredsløb, hvor de brugte tæppefibre igen og igen kan omdannes til nyt garn.

Tæppe garnet kommer fra:

 • Andre produkter der er kasseret (eksempel: brugte tæpper)
 • Produkter der er efterladt i naturen eller industrielle områder ( eksempel: Fiskenet der er kasseret og som er fundet i verdenshavene)
 • Restproduktion fra produktion af andre produkter (eksempel: rester fra tekstil i tøjproduktion)

Ovenstående produkterne forarbejdes, hvorefter de indgår som råmateriale i produktion af nye nylon 6 nylonprodukter - herunder tæppegarn.

 

Skal stoleunderlaget være i speciel størrelse eller form? 

Mulighederne er mange, vi har samlet nogle forslag på denne side - men der er også mulighed for at designe selv. Det kan være et bestemt mål, der passer sig bedst ind i indretning, en kvadratisk udformning med et stilrent look eller et tæppe med organiske og utraditionelle former som vil tilføre rummet et mere legende og energisk udtryk. Stoleunderlaget kan tilpasset efter ønske, det eneste vi skal bruge, er en tegning med nøjagtige mål - så kan vi løse opgaven. 

Hvorfor benytte stoleunderlag i indretningen?

Stoleunderlag er med til at beskytte dine glattegulve mod slidtage. Med disse stoleunderlag i fladvævet tæppe, får du et flot underlag samtidig med at det kan tilføre rummet et ekstra touch med en flot farve.