Stabelstol Saint -Tropez, kunstlæder

Varenr. 2722632808

Smart, robust stabelbar multifunktionsstol, med polster på sæde og ryg. Stabelbar op til 19 stk. Leveres betrukket med slidstærkt sort Pu-Læder

Læs mere

Kan benyttes af personer på op til 200 kg.

Stabelbar op til 19 styks

Robust konstruktion

349.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 549 kr
436.25 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 686.25 kr
Leveringstid: ca. 4 uger
Bemærkning

Saint Tropez stolen, er vores prisvenlige bud på en velpolstret klassisk stabelstol. Den kan både leveres polstret i smart diamantmønstret stof, i sort kunstlæder, eller slidstærkt møbelstof i farverne Sort, rød eller blå.

Robust stabelbar multifunktionsstol

Stolen er polstret på både sæde og ryg. Og den kraftige 5,5 cm tykke sædepude, i fast purskum, gør den komfortabel at sidde på for folk i alle størrelser. Det kraftige stålstel er testet til en maksbelastning på 200 kg. Og det smarte pulverlakerede venestel, gør stolens stel stort set umulig at ridse. Og gør stolen til det perfekte valg, til steder med mange forskellige brugere. som f.eks restauranter, kantiner, forsamlingshuse, festlokaler/udlejning eller konferencelokaler. Stolen vejer 6 kg, og kan stables i stakke af op til 19 styks.

Vi anbefaler tilkøb af denne stolevogn, der gør at du let kan flytte rundt på stabler af op til 18 stole af gangen.

Spisestuestol eller banketstol?

Sort Pu-læder, er ikke kun smart at kigge på, men også praktisk. Grundet den lukkede overflade. er det muligt at fjerne alle pletter fra f.eks mad eller vin, med bare en fugtig klud. Det tåler dog ikke skrappe rengøringsmidler. Til grundig rengøring anbefales brug af Guardian lædersæbe. Der udover at rengøre, også fugter og plejer læderet, hvilket forebygger mange slidskader, og udsætter eventuelle afskalninger.

Stolen leveres samlet.