Skuffeboks VARICOLOR MIX 4 SAFE

Varenr. 6276824405

Skuffekabinet med 4 skuffer, hvoraf 2 er i XXL-størrelse, med plads til dokumenter, mapper, kataloger, tablets, kabler, blokke og meget andet. Den øverste skuffe kan låses.

Læs mere

Skuffer i farverige farver med hvid front

Leveres med tranasparente etiektter

Passer til A4 format

579.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 899 kr
723.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 1,123.75 kr
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Flot låsbar skuffeboks med 4 rum i høj kvalitet

Skuffekabinet, skuffeboks - uanset hvad du kalder den, er VARICOLOR®MIX 4 SAFE en klassisk allround boks i et moderne design til opbevaring og organisering af papir og andre ting. Den kan stå på skriveborde, bænke og hylder eller bruges i kontorskabe. Boksen har letgående og lydløse skuffer i forskellige farver med udtræksstop.

Kan rumme dokumenter op til C4-størrelse. Transparente etiketholdere med printbare og udskiftelige etiketter er inkluderet. Kan stables oven på hinanden. Skridsikre plastfødder sikrer, at kassen står fast og ikke ridser det underlag, den står på.

I alt 4 kasser, hvoraf 2 har en indvendig højde på 5 cm og 2 XXL med en indvendig højde på 7,5 cm. Den øverste skuffe kan låses med en cylinderlås, der leveres med to nøgler. Perfekt til personlige ejendele eller mere følsomme dokumenter, som ikke bør være tilgængelige for hvem som helst.

Dimensioner: 280 x 292 x 356 mm (B x H x D)