Forside OUTLET Skærmvægge og akustik OUTLET Skærmvæg Nordic Light 80x180 cm

Skærmvæg Nordic Light 80x180 cm

Varenr. DE65614810

Nordic Light skærmvæg på 80x180 cm, i lysegrå polster. Fødder i sort medfølger. Bemærk: Kun 1 stk. tilbage i original emballage.

Læs mere

Kun 1 stk. tilbage

Absorbere lyd og forbedrer akustik

Muligheder for forskellige fødder og hjul 

2,299.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 3,049 kr
2,873.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 3,811.25 kr
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 199.00 kr ekskl. moms 248.75 kr inkl. moms
Leveringstid: 1-5 hverdage

Bemærk: Kun 1 stk. tilbage i original emballage.

Nordic Light gulvskærm tilbyder en stabil, elegant og praktisk afskærmning i åbne områder med en støjabsorbering i klasse A.

Skærmen er opbygget som en akustik skærm med lydabsorberende kerne på 30 mm og 5 mm. med skumlamineret tekstil på begge sider. Skærmen har afrundede hjørner med en radius på 35 mm..

 

Når akustikken skal forbedres i et lokale er en tommelfingerregel at 50% af gulvets areal skal beklædes med lydabsorberende elementer, som skærmvægge, bordskærme, akustiktæppe, akustikpaneler, akustikbilleder eller nogen af de mange muligheder som kan hænges på en væg eller ned fra loftet. Se vores udvalg af udvalg af akustik her.

 

Fødderne fås også med hjul i sort og hvid, samt i en flot træ version som giver et flot skandinavisk look. Kontakt os eller noter på ordren hvis du ønsker din skærmvæg med en anden type fod.
Til serien findes også en masse tilbehør såsom kroge til at hænge ting på, lommer til opbevaring eller hylder til de løse papirer.

 

Skærmene er af høj kvalitet og fås i ekstra brede og høje versioner, desuden er der for de fleste farver en kort leveringstid.