Forside OUTLET Skærmvægge og akustik OUTLET Skærmvæg Nordic Light 160x140 cm, lysegrå

Skærmvæg Nordic Light 160x140 cm, lysegrå

Varenr. DE65905410

Nordic Light skærmvæg på 160x140 cm i lysegrå polster med en 30 mm lydabsorberende kerne og 5 mm skumlamineret tekstil på begge sider. Fødder i sort medfølger. Bemærk: Returvare uden original emballage. 1 stk. tilbage. Fremstår som ny.

Læs mere

Returvare u. original emballage

Absorberer lyd og forbedrer akustik

Inkl. sorte fødder

2,399.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 3,999 kr
2,998.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 4,998.75 kr
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Bemærk: Returvare uden original emballage. 1 stk. tilbage. Fremstår som ny.

Nordic Light gulvskærm tilbyder en stabil, elegant og praktisk afskærmning i åbne områder med en støjabsorbering i klasse A.

Skærmen er opbygget som en akustik skærm med lydabsorberende kerne på 30 mm og 5 mm. med skumlamineret tekstil på begge sider. Skærmen har afrundede hjørner med en radius på 35 mm..

 

Når akustikken skal forbedres i et lokale er en tommelfingerregel at 50% af gulvets areal skal beklædes med lydabsorberende elementer, som skærmvægge, bordskærme, akustiktæppe, akustikpaneler, akustikbilleder eller nogen af de mange muligheder som kan hænges på en væg eller ned fra loftet. Se vores udvalg af udvalg af akustik her.

 

Fødderne fås også med hjul i sort og hvid, samt i en flot træ version som giver et flot skandinavisk look. Kontakt os eller noter på ordren hvis du ønsker din skærmvæg med en anden type fod.
Til serien findes også en masse tilbehør såsom kroge til at hænge ting på, lommer til opbevaring eller hylder til de løse papirer.