Skærmvæg ECO SOFT 120x165h cm.

Varenr. C065621514

ECO SOFT skærmvæg 120x165h cm inkl. fødder. Skærmvæggen har en 40mm lydabsorberende kerne af PET materiale der bidrager til en bedre akustik på kontoret.  

Læs mere

Lydabsorberende skærmvæg

Miljørigtige materialer

Kan anvendes som opslagstavle

2,099.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 4,399 kr
2,623.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 5,498.75 kr
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 199.00 kr ekskl. moms 248.75 kr inkl. moms
Leveringstid: 1-5 hverdage

ECO SOFT skærmvæg 120x165 cm inkl. fødder. Skærmvæggen har en 40mm lydabsorberende kerne af PET materiale og kan derfor nedbringe støjniveauet samt skabe en bedre akustik i f.eks. åbne kontorlandskaber, hvor der ofte er meget støj.

 

PET er er et plastik materiale som vi kender fra sodavandsflasker, med en ECO SOFT skærm får du et produkt med hele 50% genanvendt PET og dermed et miljørigtigt valg.

 

Skærmvæggen er på den komprimerede PET kerne beklædt med antracit textil som er både slidstærkt og holdbart. Opbygningen er helt uden brug af træ og metal for at skåne miljøet mest muligt.

Farven på skærmen er antracit grå som passer ind de fleste steder, uanset om det er på kontoret, i skolen eller til en messe.

 

De inkluderede fødder sættes let på uden brug af værktøj.

 

Skærmvæg med mange muligheder

Du har mulighed for at sætte flere skærmvægge sammen med hjælp af koblingsbeslag, der sælges separat. På den måde kan du skabe større afskærmninger og lave små kroge til arbejde eller hygge, flere steder ser vi også man laver en lille krog til en uformel mødeplads.

 

Vidste du at en ECO SOFT skærmvæg som en af de eneste kan bruges som opslagstavle?

 

Grundet sine mange muligheder kan du bruge ECO SOFT skærmvæggen mange steder.

Det er oplagt at bruge dem på kontoret hvor storrumskontorer vinder mere og mere frem, og der er ekstra brug for visuel afskærmning og forbedring af akustik når støjen bliver for generende.

Som skærmvæg ser vi dem også tit anvendt på skoler og institutioner, eller i konference, mødelokaler, restauranter hvor der er brug for afskærmning.

 

Hvordan forbedres akustik?

Akustik forbedres ved at arbejde med den lyd som kastet rundt i lokalet, specielt på dets hårde overflader. En af måderne er ved at absorbere lyden hvilket du kan gøre ved at tilføje produkter lavet i støjabsorberende materiale, som ECO SOFT gulvskærme og bordskærme.

En tommelfingerregel er at ca. 50% af det overflade areal gulvet har, skal beklædes med lydabsorberende materialer. Det anbefales at have en stor del på gulve og vægge, men hvis loftet er af hårdt materiale som beton bør man også arbejde med den flade.

 

Værd at vide om ECO SOFT skærmvæg

  • Farve: Antracit
  • Mål: 120x165h cm
  • Tykkelse: 40 mm
  • Vægt: 17,43 kg
  • Egenskaber: lyddæmpende og kan bruges som opslagstavle