Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Ledige stillinger

Kørselsleder til Inventarland i Slagelse

 

Vi søger en erfaren kørselsleder til koordinering af vores leveringer og biler i hele Danmark.

 

Vi leverer møbler og inventar over hele landet - ofte fra dag til dag. Med 4 små og en stor lastbil der ofte alle er ude og køre. Vi har biler på gaden dagligt, og de skal planlægges, så det passer.

 

Vores nuværende kørselsleder har fundet nye udfordringer, hvorfor vi mangler en snarest, der geografisk kan overskue vores leveringer og tilrettelægge turene efter den mest optimale rute.

 

Jobbet

Ruterne planlægges ofte sidst på dagen, f.eks. kl. 12.00-18.00, hvor ordrerne er skrevet ind.

Ruterne lægges og bilerne og chaufførerne disponeres.

Den første bil skal afsted kl. 05.00, hvor planen skal være klar.

 

Stillingen

Du vil blive teamleder for chaufførerne, der i dag består af 4 mand. Kørselsteamet indgår sammen med lager- og montageteamet i vores logistik gruppe med ca. 15 medarbejdere under ledelse af logistikchef Henrik Olsen.

 

Din faglige baggrund

Du har erfaring i kørselsplanlægning, lidt erfaring i beregning af rumfang og vægt, eller disponering.

Du har også erfaring med egen kørsel og dermed en god fornemmelse for afstande, omfang og tidsforbrug.

Erfaring med vedligeholdelse af biler.

 

Din personlige baggrund

Du bor tæt på Slagelse.
Du er fleksibel i hverdagen, da problemer ofte opstår hurtigt.
Du har godt IT og geografisk kendskab.
Du har kendskab til økonomisystemer.
Du har stort kørekort og truckkort.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på funktionærbasis og ønskes besat snarest. Lønnen er attraktiv med pensionsbidrag og 6. ferieuge (feriefridage) ud fra baggrund og fleksibilitet.

 

Lyder jobbet som noget for dig og vil du gerne vide mere, så kontakt Henrik Olsen på tlf. 20 75 54 39. Send gerne en ansøgning, CV og andre relevante bilag til Line Johansson på mlj@inventarland.dk snarest muligt. Vi ønsker stillingen besat hurtigt og holder derfor samtaler løbende.

 

Inventarland har 36 års erfaring i branchen og en medarbejderstab på 50 stk. Vi tilbyder kontormøbler og inventar specielt velegnet til små og mellemstore virksomheder med udgangspunkt fra Slagelse. Dog har vi også oparbejdet en del større projektsalg som alt sammen udgør virksomhedens identitet. Med hovedkontor og lager i Slagelse er det her al distributionen foregår fra.Dygtig SEO og Adwords haj søges

Er du rigtig god til SEO OG Adwords? Vi søger en 2-i-1’er, der har forstand og vilje inden for begge områder.
Vores salgskurve fortsætter opad og vi har derfor brug for dig, der kan og vil hjælpe med, at få kurven til at fortsætte opad.
Vi har virksomheden fuld af eksperter – specielt i marketingafdelingen – men vi har brug for én mere.

 

Hvem er du?

Vi er ude efter en person, der er kompetent, nysgerrig og viljestærk. Der ikke vil se sig slået af konkurrenterne. Der vil være den bedste og som vil ligge nummer 1 i Google. En der har erfaring inden for lignende job og relevant uddannelse inden for området – HHX som det mindste og en marketinguddannelse efterfølgende. En der brænder for online marketing og kender kundernes adfærd på nettet.

 

Teamet

Vores marketingteam består i dag af en række specialister. Vi har vores webmaster, to grafikere, en inhouse fotograf og teamlederen for afdelingen. Derfor vil du hver dag have god støtte i ryggen fra dine kompetente kollegaer samt god sparring med både marketing- og produktspecialister.

 

Jobbet

Vi skal have lavet annoncer på nettet; det drejer sig både om Adwords og Shopping. Vi skal blive vist – og vi skal sørge for, at kunderne vælger os, når vi bliver vist. Derudover skal du være med i produktionen af SEO optimerede tekster på vores webshop – både så kunderne får de rette oplysninger omkring produkterne, men også så Google finder vores side relevant. Vi har flere 1000 produkter på vores webshop, så der er rigeligt at tage fat på.

 

Hvem er vi?

Inventarland er en hurtigt voksende virksomhed med 36 år på bagen. Vi er blandt de største virksomheder på Vestsjælland med en stor og voksende marketingafdeling. I dag er vi ca. 50 medarbejdere og søger hele tiden kompetente medarbejdere, der kan skabe værdi for virksomheden. Vi tilbyder kontormøbler og inventar specielt velegnet til små og mellemstore virksomheder med udgangspunkt fra Slagelse. Teamwork, fleksibilitet og arbejdsomhed er nogle ting vi lægger ekstremt stor vægt på hele virksomheden igennem. Vi står sammen og arbejder hver dag for, at vores kunder, men også vi, har det godt.

 

Interesseret?

Lyder ovenstående som din person og en virksomhed du gerne vil være en del af? Bor du i eller i nærheden af Slagelse? Så er du meget velkommen til at sende en ansøgning, CV og andre relevante bilag, såsom uddannelsespapir m.m. til Line Johansson på mlj@inventarland.dk. Du er også velkommen til at ringe til Adm. Direktør Carsten Nissen for flere oplysninger omkring stillingen på telefon 20 75 54 30. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og afholder samtaler løbende.


Montør på Sjælland

Leder du efter et godt job, hvor du får lov til at bruge dine evner inden for montering af møbler og inventar? Vi er altid på udkig efter kompetente medarbejdere i vores montage- og logistikteam, så send os en ansøgning og vi vil kigge nærmere på den.


Som montør hos os får du:


• Et alsidigt job hvor alle dage er forskellige.
• Et solidt og godt kollegialt samarbejde.
• En virksomhed der sætter pris på dit arbejde.


Vi ønsker os:


• At du er omhyggelig og punktlig.
• At du møder vores kunder med et smil.
• At du har kørekort B (almindeligt kørekort).
• At du er fleksibel mht. arbejdstider.
• At du har en håndværksmæssig baggrund.


Du skal have flair for gør-det-selv-arbejde og sætte en ære i den flotte finish.


Arbejdsopgaverne vil bestå af en blanding af:

• Levering og montering af møbler og inventar direkte hos kunden.
• Af- og pålæsning på bil.
• Samarbejde med andre montører – både teamopgaver og selvstændige opgaver vil forekomme.


Arbejdstimerne vil variere meget med både lange og korte dage. Derfor forventes det, at du er omstillingsparat og klar til at tage fat. Vi ønsker at yde den bedste service for vores kunder og her har vi brug for dig.

Inventarland består i dag af ca. 45 medarbejdere med hovedkontor og lager i Slagelse. Herfra foregår al fragten også. Vi er en virksomhed med over 35 års erfaring, der hele tiden vækster.


Lyder ovenstående som noget for dig, så kontakt gerne Line Johansson på tlf. 58 55 07 08 ved spørgsmål eller send ansøgning, CV og andre relevante dokumenter til samme på mlj@inventarland.dkGenerelt:

Relevant teoretisk uddannelse med gode resultater er et krav til alle stillinger.
Send alle relevante dokumenter med, inkl. minimumsløn og evt. arbejdstidskrav.

Inventarland er en handelsvirksomhed med ekstrem kundeservice. Vores vision: Vi vil gerne have de mest tilfredse kunder.
Vi er ca. 40 kollegaer og vi har altid travlt. Vi har en høj udviklingstakt, og vi når, på grund af vores værdier, rigtig gode resultater.

Vi har åbent mellem 8 og 17, og vi møder kl 8.00 og slutter når den sidste opgave er udført.    

 


 

Medarbejder i Inventarland

Som medarbejder i Inventarland har du mange muligheder for at udfolde dig indenfor dine kompetencer. Vi har mange forskellige og spændende opgaver der skal løses.

Vores vision er at "vi vil have de mest tilfredse kunder" og det tror vi på skabes af ”de mest tilfredse medarbejdere”.

Inventarland har næsten altid plads til en person, der matcher vores værdier og har energi til at føre dem ud i livet. Ofte opslås stillingerne ikke, da vi tit har en del uopfordrede henvendelser liggende i skuffen.

Kig godt på vores enkle værdier længere nede. Vi mener dem, og mennesker ansættes ofte på kvalifikationer, og opsiges med baggrund i at værdierne ikke harmonerede. Derfor snakker vi meget om værdierne, når vi har en ansættelsessamtale

Værdier:

  • Respekt
  • Tillid
  • Teamånd
  • Arbejdsomhed