Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Ledige stillinger

Multimediespecialist

Kan du sælge på nettet?

Sprogkyndig web- eller multimedieudannet specialist søges til selvstændigt job.

Nyoprettet stilling med ansvar

Vi vil gerne udvide salget til vores udenlandske kunder på nettet og har derfor brug for en med flair for salg og brændende interesse for e-handel. Du skal have god forretningsforståelse, stå for det udførende arbejde – altid med øje på målet.

Arbejdsopgaverne vil være specialiseret

Dem definerer vi i fællesskab, når vi sammen har sat målet for udvidelse af salget til vores udenlandske kunder.

En del af teamet

Du vil få plads i et aktivt team med ansvar for dit eget specialeområde. Du lægger taktikken og får os godt i havn. Vi ønsker, at udvide vores målgruppe på B2B markedet, som du står for at realisere.

Specielt god til sprog

Ud over at være webkyndig skal du have rigtig gode sprogkundskaber på min. 1 hovedsprog. Du skal kunne gøre dig forståelig på både skrift og i tale på et højt niveau.

Fuldtidsstilling i en hurtigt-voksende virksomhed

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og søger derfor flere effektive og kyndige medarbejdere til vores team. Vi er i øjeblikket 40 medarbejdere, hvoraf 7 personer er inde over forskellige marketingfunktioner. Du vil 100 % kunne sætte dit eget præg på stillingen, men med mulighed for sparring med kollegaer og ledere.

Interesseret?

Passer du på ovenstående beskrivelse og ønsker at give dig i kast med dit helt eget projekt? Er du bosiddende i Slagelse eller omegn? Så send gerne ansøgning, CV og andre relevante papirer såsom karakterbeviser til Line Johansson på mlj@inventarland.dk. Vil du gerne høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Carsten Nissen på tlf. 20 75 54 30. Vi søger stillingen besat hurtigst muligt og holder samtaler løbende.

 

_____________________________________________________________________________________________

Generelt:

Relevant teoretisk uddannelse med gode resultater er et krav til alle stillinger.
Send alle relevante dokumenter med, inkl. minimumsløn og evt. arbejdstidskrav.

Inventarland er en handelsvirksomhed med ekstrem kundeservice. Vores vision: Vi vil gerne have de mest tilfredse kunder. Vi er ca. 40 kollegaer og vi har altid travlt. Vi har en høj udviklingstakt, og vi når, på grund af vores værdier, rigtig gode resultater.

Vi har åbent mellem 8 og 17, og vi møder kl 8.00 og slutter når den sidste opgave er udført.

 ___________________________________________________________________________________

Medarbejder i Inventarland

Som medarbejder i Inventarland har du mange muligheder for at udfolde dig indenfor dine kompetencer. Vi har mange forskellige og spændende opgaver der skal løses.

Vores vision er, at "vi vil have de mest tilfredse kunder" og det tror vi på skabes af ”de mest tilfredse medarbejdere”.

Inventarland har næsten altid plads til en person, der matcher vores værdier og har energi til at føre dem ud i livet. Ofte opslås stillingerne ikke, da vi tit har en del uopfordrede henvendelser liggende i skuffen.

Kig godt på vores enkle værdier længere nede. Vi mener dem, og mennesker ansættes ofte på kvalifikationer, og opsiges med baggrund i at værdierne ikke harmonerede. Derfor snakker vi meget om værdierne, når vi har en ansættelsessamtale

Værdier:

  • Respekt
  • Tillid
  • Teamånd
  • Arbejdsomhed