Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Ledige stillinger

Inventarland søger projektkonsulent i Jylland

Kan du begejstre kunder ved at opfylde deres behov med de rigtige løsninger i møbler og inventar? Vi søger lige nu en konsulent med ansvar for eget distrikt.


Vi søger en konsulent som har lysten og kvalifikationerne til, at finde nye projekter og nye kunder, der vil føle sig godt tilpas med netop vores måde at levere og servicere. Primært i Jylland. Så hvis du er lidt utålmodig, overbevisende og stærk i din kommunikation samt utrolig serviceminded, er det måske dig, vi søger.


Ansvar for egen kundebase

Du får ansvar for eget område, som geografisk vil befinde sig i Jylland – specielt Midt- og Sønderjylland. Her har du ansvaret for gamle kunder, men især for at finde nye og videreudbygge dit eget netværk (måske fra anden branche, samme målgruppe). Vores projektkunder består hovedsageligt af mindre og mellemstore virksomheder, men grænserne er ikke tydelige. Mere behovet for en hurtig, effektiv, kvalitetsløsning til en konkurrencedygtig pris.


Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Besøg hos nye emner og gamle kunder
 • Finde deres behov gennem opmærksomhed på net og i netværk
 • Ordre- og tilbudsgivning samt opfølgning af dette
 • Identificere og tilfredsstille kundernes behov på en professionel måde

Du får:

 • Et ansvarsfuldt job med eget distrikt og kundebase
 • Et godt betalt konsulentjob, for den der selv kan skaffe de rigtige kunder step by step, gennem sit netværk, gennem at følge med i markedet
 • Firmabil, mobiltelefon og andre nødvendigheder
 • God oplæring i produkter og i virksomheden
 • Engagerede og hjælpsomme kollegaer
 • En backup afdeling der professionelt, sammen med vores kundeserviceafdeling, kan få tingene til at ske i en fart
 • Egen levering og montering landsdækkende, alle professionelle

Din profil:

 • Du har erfaring inden for opsøgende B2B salg
 • Du har et godt netværk, du kan arbejde videre med
 • Du har kendskab til, eller erfaring indenfor møbel- og inventarbranchen
 • Du har kendskab til IT, heriblandt Outlook og Office-pakken
 • Du har kørekort
 • Du har relevant uddannelse

Inventarland er en virksomhed med fart på. Vi forsøger hele tiden at udvikle os og gøre det allerbedste vi kan inden for vores felt. Hos Inventarland er vi ca. 40 medarbejdere fordelt på internt- og eksternt salg, samt marketing, bogholderi, logistik og ledelse. Vi har et godt teamwork på kryds og tværs af afdelingerne, hvor alle kender og taler med alle samt hjælper hinanden, hvis nogle skulle få brug for en ekstra hånd. Så hvis du kunne tænke dig, at være en del af en dynamisk virksomhed med mange muligheder, så send endelig din ansøgning, CV og andre relevante bilag til Line Johansson på mail mlj@inventarland.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Mikkel Andersen på tlf. 51 34 66 69. Tiltrædelse ønskes snarest eller efter aftale, og vi holder samtaler løbende. Inventarland søger kompetente kollegaer til Marketing

Har du stærke grafiske evner, eller mail erfaring, video og FB kompetence, som kan gøre vores produkter og brand mere attraktivt – specielt online? Har du et godt øje for marketing og er kommerciel i dine valg?


Kollegaer til udvikling af marketingafdeling


Vi er på udkig efter en eller to kompetente medarbejder til vores marketingafdeling, så vi sammen kan udvikle os og bliver bedre til det, vi laver. Opgaverne er mangeartede, men kan blandt andet være:

 • Fotografering og billedredigering af vores produkter til webshop og tryk.
 • Skabelse af content og design af nyhedsmails i f.eks. MailChimp.
 • Opsætning af brochurer, skilte, annoncer m.m. i samarbejde med vores husgrafiker.
 • Videoproduktion til site og til branding på sociale medier.

Du får læring og ansvar i en vækstende virksomhed


Du bliver en del af en vækstende virksomhed med fart over feltet. Du får lov at bruge din kreativitet og evner i blandt andet InDesign og Photoshop, som du allerede mestrer på et godt niveau. Du får ansvaret for skabelsen af nyhedsmails fra start til slut i samarbejde med en produktansvarlig og lærer at få Inventarlands ånd med i det grafiske udtryk.


Du har i høj grad medindflydelse, når vi i afdelingen brainstormer på kommende marketingevents og –tiltag, og det forventes, at du bringer dine idéer på banen, så vi sammen kan finde den helt rette løsning.


Vil du noget med det du laver…


Vi tilbyder varierende opgaver med tiltagende ansvar. Derfor ønsker vi en person, der formår at multitaske, holde fokus og respektere deadlines. Du er fleksibel og organiseret – og så opretholder du en høj kvalitet i dit arbejde.

Vi imødekommer dine idéer og kreative forslag med åbenhed, og finder en fælles løsning. Det betyder, at du i dit daglige arbejde skal kunne være selvstændig, men generelt være en teamplayer, da teamwork hos os vægter utrolig højt. Vi opretholder en fælles vej og et fælles mål, men arbejder med et selvstændigt ansvar for at nå derhen. Dog bruger vi hinanden meget og hjælper kollegaer på kryds og tværs.

Vi ønsker, at du har en kommerciel tilgang til marketing og gerne har erfaring med markedsføring via sociale medier, som Facebook, LinkedIn og Youtube. Instagram m.fl.


Derudover har du:


 • Erfaring med marketing og grafisk arbejde.
 • Relevant uddannelse inden for multimediedesign, grafisk design eller lignende.
 • Kendskab til brugen af Photoshop, InDesign, MailChimp, Office-pakken eller lignende og har gerne stiftet bekendtskab med et økonomisystem før.
 • Erfaring i fotografering og videooptagelse samt –redigering er en klar fordel.

Velkommen i Inventarland


Inventarland er en virksomhed med fart på. Vi søger hele tiden at udvikle os og gøre det allerbedste vi kan inden for vores felt. Vi er godt 40 medarbejdere fordelt på internt- og eksternt salg, samt marketing bogholderi, logistik og ledelse. Vi har et godt teamwork på kryds og tværs af afdelingerne, hvor alle kender og taler med alle samt hjælper hinanden, hvis nogle skulle få brug for en ekstra hånd. Vi specialiserer os i møbler og inventar – primært til virksomheder og vi sætter en dyd i god kundeservice og teamånd.


Interesseret?

Hvis du kunne tænke dig, at være en del af en dynamisk virksomhed med mange muligheder og bor i Slagelse eller omegn, så send endelig din ansøgning, CV og andre relevante bilag til Line Johansson på mail mlj@inventarland.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Line på telefon 5855 0708. Tiltrædelse ønskes snarest og vi holder samtaler løbende.Category Manager, digital

Kan du begejstre kunder på nettet? Og har du lyst til at sælge kvalitetsmøbler og -inventar?


Vi søger dig, der har lysten og evnerne til at sælge og markedsføre produkter på nettet. Sammen med en product manager vil du have ansvaret for onlinesalget af en af Inventarlands største produktgrupper. Vores webshop er en af vores primære salgskanaler og dit arbejde vil spille en vigtig rolle i den kontinuerlige drift og vækst af sitet. Så er du struktureret, ihærdig og har flair for godt købmandsskab, er det måske dig, vi søger!

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:


 • Kontakt til leverandører i ind- og udland.
 • Oprettelse og vedligeholdelse af produktsortiment.
 • Salg og markedsføring af produkter via webshoppen, vha. SEO og Adwords.
 • Indkøb og prisfastsættelse af produkter.

Du får et job med flere selvstændige projekter og mulighed for at arbejde med både salg og markedsføring på en spændende platform i konstant udvikling. En stor del af dine opgaver vil være centreret om at skrive den gode produkt- og kategoritekst, finde de helt rigtige billeder og sørge for, at produkterne tager sig godt ud på sitet. Det bliver dit ansvar, at produkter, kategorier og varelister er opdaterede, SEO venlige og gør det nemt, overskueligt, og, vigtigst af alt, interessant at navigere rundt på sitet. Herudover vil du være med i processen, når der skal udvælges nyt sortiment og indkøbes nye produkter. Du vil desuden få en engageret og energisk arbejdsplads, hvor hjælpsomhed og flittighed er nogle af de vigtigste nøgleord og hvor der er plads til forskelligheder.


Din profil:


 • Du har flair for IT og søgning på nettet.
 • Du har relevant uddannelse såsom HHX, markedsføringsøkonom, PBA i markedskommunikation eller lignende.
 • Du er struktureret og følger altid opgaver til dørs.
 • Du har gode samarbejdsevner.

Inventarland er en virksomhed med fart på. Vi søger hele tiden at udvikle os og gøre det allerbedste vi kan inden for vores felt. Vi er i alt 40 medarbejdere fordelt på internt- og eksternt salg, samt marketing bogholderi, logistik og ledelse. Vi har et godt teamwork på kryds og tværs af afdelingerne, hvor alle kender og taler med alle samt hjælper hinanden, hvis nogle skulle få brug for en ekstra hånd.


Kunne du tænke dig, at være en del af en dynamisk virksomhed med mange muligheder og bor i Slagelse eller omegn, så send endelig din ansøgning, vedhæftet CV og andre relevante bilag til Line Johansson på mail mlj@inventarland.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Carsten Nissen på tlf. 20 75 54 30. Tiltrædelse ønskes snarest og vi holder samtaler løbende.Multimediespecialist

Kan du sælge på nettet?

Sprogkyndig web- eller multimedieudannet specialist søges til selvstændigt job.

Nyoprettet stilling med ansvar

Vi vil gerne udvide salget til vores udenlandske kunder på nettet og har derfor brug for en med flair for salg og brændende interesse for e-handel. Du skal have god forretningsforståelse, stå for det udførende arbejde – altid med øje på målet.

Arbejdsopgaverne vil være specialiseret

Dem definerer vi i fællesskab, når vi sammen har sat målet for udvidelse af salget til vores udenlandske kunder.

En del af teamet

Du vil få plads i et aktivt team med ansvar for dit eget specialeområde. Du lægger taktikken og får os godt i havn. Vi ønsker, at udvide vores målgruppe på B2B markedet, som du står for at realisere.

Specielt god til sprog

Ud over at være webkyndig skal du have rigtig gode sprogkundskaber på min. 1 hovedsprog. Du skal kunne gøre dig forståelig på både skrift og i tale på et højt niveau.

Fuldtidsstilling i en hurtigt-voksende virksomhed

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og søger derfor flere effektive og kyndige medarbejdere til vores team. Vi er i øjeblikket 40 medarbejdere, hvoraf 7 personer er inde over forskellige marketingfunktioner. Du vil 100 % kunne sætte dit eget præg på stillingen, men med mulighed for sparring med kollegaer og ledere.

Interesseret?

Passer du på ovenstående beskrivelse og ønsker at give dig i kast med dit helt eget projekt? Er du bosiddende i Slagelse eller omegn? Så send gerne ansøgning, CV og andre relevante papirer såsom karakterbeviser til Line Johansson på mlj@inventarland.dk. Vil du gerne høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Carsten Nissen på tlf. 20 75 54 30. Vi søger stillingen besat hurtigst muligt og holder samtaler løbende.

Generelt:

Relevant teoretisk uddannelse med gode resultater er et krav til alle stillinger.
Send alle relevante dokumenter med, inkl. minimumsløn og evt. arbejdstidskrav.

Inventarland er en handelsvirksomhed med ekstrem kundeservice. Vores vision: Vi vil gerne have de mest tilfredse kunder.
Vi er ca. 40 kollegaer og vi har altid travlt. Vi har en høj udviklingstakt, og vi når, på grund af vores værdier, rigtig gode resultater.

Vi har åbent mellem 8 og 17, og vi møder kl 8.00 og slutter når den sidste opgave er udført.    

 


 

Medarbejder i Inventarland

Som medarbejder i Inventarland har du mange muligheder for at udfolde dig indenfor dine kompetencer. Vi har mange forskellige og spændende opgaver der skal løses.

Vores vision er at "vi vil have de mest tilfredse kunder" og det tror vi på skabes af ”de mest tilfredse medarbejdere”.

Inventarland har næsten altid plads til en person, der matcher vores værdier og har energi til at føre dem ud i livet. Ofte opslås stillingerne ikke, da vi tit har en del uopfordrede henvendelser liggende i skuffen.

Kig godt på vores enkle værdier længere nede. Vi mener dem, og mennesker ansættes ofte på kvalifikationer, og opsiges med baggrund i at værdierne ikke harmonerede. Derfor snakker vi meget om værdierne, når vi har en ansættelsessamtale

Værdier:

 • Respekt
 • Tillid
 • Teamånd
 • Arbejdsomhed