Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
Møbler og tilbehørSe alt i Møbler og tilbehør
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Konsulentservice

Konsulent hjælp

Har du brug for hjælp til indretningen, eller ønsker du lidt vejledning til at få det bedste ud af det plads du har? Så er der heldigvis råd for. Vi tilbyder indretningskonsulenter, der alle har en stor know how i indretning og korrekt anvendelse af inventaret og møblerne. Mangler du vejledning til indretning af  lageret kan du bestille en konsulent her

Vi er til for at gøre daglig dagen lidt lettere for dig og vores mission er at have tilfredse kunder. Derfor går vi også meget op i det færdige resultat. Ved at vælge en af vores konsulenter får du en seriøs samarbejdspartner, der ikke går før det hele er færdigt og du er tilfreds med resultatet.

Bestil en konsulent i dag og start samarbejdet. Vi glæder os til at hjælpe dig!

                                                        

                                                      >>BESTIL EN KONSULENT<<

 

 • Jet er til de moderne lokaler, som kræver en kombination af forskellige funktioner. Vi har primært tænkt skoler, men det kunne også være konferencer eller noget tredje. Jet består af et bredt udvalg af komplementære og kompatible elementer.  Stolene fås i en masse forskellige farver, så der er rig mulighed for at skabe et dynamisk moderne look. Man kan også adskille farverne efter klassetrin eller hvad man nu har lyst til.

  Det smarte ved disse møbler er, at de nemt kan flyttes da der er en vogn til dem, samtidig med at både borde og stole kan stables så de fylder mindst muligt. Du kan også få et helt kontor i Jet på hjul, så det kan flyttes rundt i lokalet alt efter hvor det skal bruges. Jet er blevet designet ud fra inspirationen af de nyeste tendenser indenfor skoleindretning. Dristige kombinationer af former og materialer giver sættet et moderne look, der er tidsløst. Jet gør oprør med de traditionelle skolemøbler og den kedelige ensformige indretning. Jet møblerne har også flere gange modtaget priser for designet.

   

   
   

  BEMÆRK! Skriv produktnavnet i feltet "om produkter" ved bestilling af brochure.

 • Spoon

   

  Spoon er kvalitets skolemøbler der består af både borde og stole. Bordene fås både som klapborde og stabile borde. Bordpladen til skolebrug fås i tre forskellige typer materialer: kompakt laminat 12 mm, laminat krydsfinér eller laminat og ABS kanter. Bordene er slidstærke og kan klare dagligt brug. Stolene fås med to forskellige typer føder. Enten på ben eller hjul. Stolene på ben kan stables så de fylder mindst muligt hvis der er behov for at gulvet skal bruges til noget andet.

  Stolene er robuste og opfylder kravet til eksklusivt design kombineret med høj holdbarhed. Samtidig fås stolene i fire super smarte farver, der skaber blikfang i et hvert rum. Stolene kan hænges op på bordet så rengøringsfolkene har nemt ved at komme rundt. Til højre vises et udvalg af de produkter vi har, men du kan altid se hele sortimentet. 

      

   

   Bemærk: Skriv produktnavnet/opgave i mailen når du bestiller mere information.

   

 • Sqart

  SQart er et smart og funktionelt kontorsystem, der tilbyder alle nødvendige kontorfunktioner på ét sted. Dette system har et vælg af sammensætningsmuligheder og giver derfor dig muligheden for, at sammensætte din helt egen arbejdsplads ud fra dine behov. SQart er med til at udnytte pladsen bedst muligt og give dig den optimale kontorløsning med mulighed for nem omrokering, hvis dette ønskes senere hen. Dette system skaber komfortable, praktiske og effektive arbejdspladser i høj kvalitet. Møbelsystemet gør det nemmere, at rette koncentrationen mod arbejdsopgaverne og lader kreativiteten komme til syne. SQart er et moderne kontorsystem, der nemt inddeler arbejdspladserne uden at skille dem ad. Systemet kan også med fordel benyttes i IT lokaler på skoler og institutioner, hvor eleverne arbejder på PC’er og har brug for hver deres plads. Det skaber også gode muligheder for afskærmninger ved eksaminer. SQart er alt i en og kun fantasien sætter grænser for indretningen og brugen af de enkelte moduler. Med dette system skaber du det mest optimale kontor og arbejdsplads for dig og din virksomhed. 

  Vil du vide mere, har du to ekstra muligheder:

  • Bestil yderligere materiale på "Send mig en brochure". Husk, at skrive hvad du vil vide mere om.
  • Klik på "Book en konsulent" og via en email kommer du i dialog med Inventarlands indretningsteam.

    

   


   

 • Togo

  Togo er en fin kontorstol til de yngre børn. Stolen passer flot ind i en børnehave eller skole og er samtidig af høj og slidstærk kvalitet. Togo stolen er let at rengøre og holder altid sin form trods dens bløde plastskal. Togo er en højdejustérbar funktionsstol, der er lavet ud fra vores meget populære kvalitetsstol Oporto Mata, der er kendt for aldrig at blive slidt.  Disse stole er perfekte til børn, da de kan tåle at blive brugt dagligt. Togo har to huller i ryggen, der gør det nemt at flytte stolen rundt. Det er en let og flot stol til institutioner og skoler, der ønsker sig flytbare stole i god kvalitet.

   

   
   

  BEMÆRK!  Skriv produktnavnet/opgave i mailen når du bestiller mere information.

   

 • Nordsjællands Gymnasium

   

   
   

  BEMÆRK!  Skriv produktnavnet/opgave i mailen når du bestiller mere information.

 • Sydvestfyns Gymnasium

   

   

   
   

  BEMÆRK!  Skriv produktnavnet/opgave i mailen når du bestiller mere information.