Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Job og karriere

Salgskonsulent, internt salg 

Har du gode salgsevner og en naturlig flair for kundeservice? Så er det måske dig, vi mangler!

Vi sætter stor pris på alle vores kunder og stræber altid efter at yde den bedste kundeservice. Derfor søger vi en dygtig sælger, der sætter kunderne højt og den gode service først. Et godt salgstalent er vigtigt for samtidig at sikre et stigende salg i den interne afdeling. Her bliver du en del af et team bestående af 5 medarbejdere, der hver dag servicerer kunder på telefon, mail, web og chat.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Salg og rådgivning.
 • Ordre- og tilbudsgivning.
 • Reklamationshåndtering.
 • Indkøb.
 • Fakturering.

Du vil løbende blive stillet over for flere forskellige opgaver, som du bliver ansvarlig for og som kan udfordre dig i hverdagen. Derfor forventer vi, at du har gåpåmod og tager ansvar samt følger alle ting til dørs.

Din profil:

 • Relevant uddannelse (som minimum HHX).
 • Gode salg- og serviceevner.
 • Løsningsorienteret.
 • Rolig og struktureret.

Vi tilbyder et spændende job med fart over feltet. Her er højt til loftet og plads til humor. Hver dag er forskellig og du får både lov til at prøve kræfter med dine samarbejdsevner såvel som arbejde på 1-mands-hånd. Du vil opleve en uformel tone gennem alle virksomhedens led, hvor idéer og inputs bliver sat pris på af alle.

Vi, hos Inventarland, handler med kontormøbler, lager- og butiksinventar – primært til B2B kunder. Vi vokser hele tiden og består i øjeblikket af 40 medarbejdere, hvor hovedkontor er placeret i Slagelse. Vi er en dynamisk virksomhed, der hele tiden bevæger os frem af og søger, at have det bedste hold af medarbejdere, der kan være med til at udvikle virksomheden og lede den i den rigtige retning. Teamånd sætter vi stor pris på og kundeservice er i dag et godt samarbejdende team, der brændende ønsker sig en ny kollega.

Interesseret? Send din ansøgning, CV og andre relevante bilag til Line Johansson mlj@inventarland.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Line Johansson tlf. 58 55 07 08. Du er også velkommen til at kigge på vores hjemmeside www.inventarland.dk for at se, om vi er noget for dig. Vi holder samtaler løbende. 

 

___________________________________________________________________________

 

 

Marketingkoordinator MultiChannel 

Er dine koordinationsevner i top? Er du god til at holde det forkromede overblik? Er du kreativ og idérig?

Inventarland søger en marketingkoordinator til vores omfattende marketingafdeling. Marketingafdelingen består af 4-8 personer, der deltager mindre eller mere aktivt i mange aktiviteter på forskellige kanaler, medier m.m.

En marketingkoordinator i Inventarland vil have en bred vifte af arbejdsopgaver. Primært koordinationen af arbejdsopgaver i afdelingen blandt grafikkere, webmaster m.fl. Derudover strukturering i afdelingen samt idégenerering og meget mere. En webkoordinator med flair for flere marketingaspekter vil være en klar fordel.

Marketingkoordinatorrollen kræver en person med et godt overblik, stor arbejdslyst og orden i matematikken.

Stillingen eksisterer ikke i dag, men er efterhånden nødvendig. Tiltrædelse efter aftale og en attraktiv løn.

Har du erfaring i større eller væsentlige dele af dette, vant til uddelegering, relevant uddannelsesmæssig baggrund, og måske en anelse utålmodig? Og har du lyst til nye udfordringer, så send en mail med alle relevante oplysninger til Line på mlj@inventarland.dk.

Inventarland er en kontormøbel- og inventarvirksomhed med hovedsæde i Slagelse. Vi har i alt 3 fysiske butikker og knap 40 medarbejdere. Inventarland har eksisteret i 35 år og har derfor meget erfaring inden for møbelindustrien. Vi har en webshop, der hele tiden vækster og gør os generelt meget i markedsføring.

 

 

 


Generelt:

Relevant teoretisk uddannelse med gode resultater er et krav til alle stillinger.
Send alle relevante dokumenter med, inkl. minimumsløn og evt. arbejdstidskrav.

Inventarland er en handelsvirksomhed med ekstrem kundeservice. Vores vision: Vi vil gerne have de mest tilfredse kunder. Vi er ca. 40 kollegaer og vi har altid travlt. Vi har en høj udviklingstakt, og vi når, på grund af vores værdier, rigtig gode resultater.

Vi har åbent mellem 8 og 17, og vi møder kl 8.00 og slutter når den sidste opgave er udført.    

 


 

Medarbejder i Inventarland

Som medarbejder i Inventarland har du mange muligheder for at udfolde dig indenfor dine kompetencer. Vi har mange forskellige og spændende opgaver der skal løses.

Vores vision er at "vi vil have de mest tilfredse kunder" og det tror vi på skabes af ”de mest tilfredse medarbejdere”.

Inventarland har næsten altid plads til en person, der matcher vores værdier og har energi til at føre dem ud i livet. Ofte opslås stillingerne ikke, da vi tit har en del uopfordrede henvendelser liggende i skuffen.

Kig godt på vores enkle værdier længere nede. Vi mener dem, og mennesker ansættes ofte på kvalifikationer, og opsiges med baggrund i at værdierne ikke harmonerede. Derfor snakker vi meget om værdierne, når vi har en ansættelsessamtale

Værdier:

 • Respekt
 • Tillid
 • Teamånd
 • Arbejdsomhed