Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Job i Inventarland

Sælger

Kunne du tænke dig, at have ansvar for nyt showroom i Valby? Har du evnen til at yde en uovertruffen service? Er du hjælpsom af natur og en fast learner?

Opstart og ansvar for nyt showroom

Vi åbner et nyt showroom i Valby, hvortil vi søger en serviceminded, pligtopfyldende og administrativ stærk person til den daglige drift. Lokalerne skal fungere som et sted, hvor de kørende sælgere kan tage deres kunder med hen for inspiration og visualisering. Samtidig vil stedet også fungere som en butik, hvor kunder kan komme og se en del af vores varesortiment.

En bred vifte af arbejdsopgaver

Du vil have ansvaret for, at showroomet altid ser præsentabelt ud og kunderne bliver serviceret og hjulpet – altid med et smil på læben. Der vil være nogle kørende sælgere tilknyttet showroomet, som skal hjælpes med administrative opgaver såsom oprettelse af kunder, tilbud og ordrer.

 • Du vil stå for den daglige drift af showroomet.
 • Du vil være sælgernes højre hånd.
 • Du vil tage imod kunder, servicere og guide dem til den rigtige løsning for dem.

Du er…

 • Serviceminded, smilende og glad for kundekontakt.
 • Administrativ stærk med flair for IT.
 • Fast learner.

Erfaring med kundekontakt og administrativt arbejde samt kendskab til kontormøbel- og inventarbranchen er en fordel.

Du får…

 • Et heltidsjob 5 dage om ugen.
 • Det daglige ansvar for nyt showroom.
 • Grundig oplæring så du er godt klædt på til at møde kunderne.

Lyder ovenstående som noget for dig og har du bopæl i nærheden af Valby, så send gerne din ansøgning og andre relevante bilag med det samme til Line Johansson på mail mlj@inventarland.dk. Vil du vide mere om jobbet? Ring til Direktør Carsten Nissen på tlf. 20 75 54 30. Vi holder samtaler løbende og ansættelse ønskes snarest.  Klik dig gerne ind på vores hjemmeside www.inventarland.dk for at se, om du kan genkende dig selv i vores værdigrundlag.

Inventarland er en virksomhed i fremdrift og med fart over feltet. Vi er lige nu ca. 40 medarbejdere spredt over hele landet og vokser hele tiden. Hovedkontoret er placeret i Slagelse, hvor alle medarbejdere har daglig kontakt til. Vi sætter stort pris på samarbejde og hjælpsomhed, og alle giver gerne en hånd på tværs af afdelingerne.

______________________________________________________________________________________________

Generelt:

Relevant teoretisk uddannelse med gode resultater er et krav til alle stillinger.
Send alle relevante dokumenter med, inkl. minimumsløn og evt. arbejdstidskrav.

Inventarland er en handelsvirksomhed med ekstrem kundeservice. Vores vision: Vi vil gerne have de mest tilfredse kunder. Vi er ca. 40 kollegaer og vi har altid travlt. Vi har en høj udviklingstakt, og vi når, på grund af vores værdier, rigtig gode resultater.

Vi har åbent mellem 8 og 17, og vi møder kl 8.00 og slutter når den sidste opgave er udført.

 

Medarbejder i Inventarland

Som medarbejder i Inventarland har du mange muligheder for at udfolde dig indenfor dine kompetencer. Vi har mange forskellige og spændende opgaver der skal løses.

Vores vision er, at "vi vil have de mest tilfredse kunder" og det tror vi på skabes af ”de mest tilfredse medarbejdere”.

Inventarland har næsten altid plads til en person, der matcher vores værdier og har energi til at føre dem ud i livet. Ofte opslås stillingerne ikke, da vi tit har en del uopfordrede henvendelser liggende i skuffen.

Kig godt på vores enkle værdier længere nede. Vi mener dem, og mennesker ansættes ofte på kvalifikationer, og opsiges med baggrund i at værdierne ikke harmonerede. Derfor snakker vi meget om værdierne, når vi har en ansættelsessamtale

Værdier:

 • Respekt
 • Tillid
 • Teamånd
 • Arbejdsomhed