Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Job i Inventarland

Telemarketing salgskonsulent

Er du utålmodig og lidt fremme i skoene? Ser du uendelige muligheder over alt? Så har vi et job klar. Og du kan starte, når du har lyst.

Kan du finde nålen i høstakken?

Vi søger en sælger til at opsøge emner via nettet, telefon, mail m.v. med stor optimisme og gennemslagskraft. Når muligheden er i hus, står den på opfølgning og evt. besøg hos kunden.

Du fastsætter målgruppen

Det vil være en blanding af helt nye emner samt aktivering af gamle. Du fastsætter målgruppen, du vil kontakte i en given periode, samt hvad du skal have ud af denne.

Salg af møbler og inventar

Arbejdsområdet vil bestå af en gruppe af produkter efter aftale, indenfor inventar, møbler og relaterede varer.

Erfaring sætter startskuddet

Du skal være velbefaren på internettet og bekendt med diverse søgemaskiner, der kan hjælpe dig i din jagt på gode emner. Brancheerfaring er en klar fordel og salgserfaring er et krav – det vil være medvirkende til, at du kommer hurtigere fra start.

Introduktion med fast startløn

Arbejdet er meget selvstændigt, fuldtid, og du starter ud med introduktion i virksomheden, systemer og produkter. Dette laver vi gerne en opfølgning på igen efterfølgende. Vi honorerer godt og aktivt arbejde i højt tempo, og giver en fast startløn, der aftales nærmere.

Interesseret?

Lyder det som noget for dig eller vil du gerne lige høre nærmere? Så ring til salgsdirektør Mikkel Andersen på tlf. 51 34 66 69 og hør om du har mulighed for at tjene penge i Inventarland. Bor du i Slagelse eller omegn, så send ansøgning, CV og relevante bilag til Line Johansson på mlj@inventarland.dk. Læs mere om os på www.inventarland.dk. Vi hører gerne fra dig hurtigst muligt og samtaler holdes løbende.

Hvem er vi?

Inventarland er en aktiv, voksende møbelvirksomhed, der til dagligt engagerer ca. 40 medarbejdere. Vi er fordelt ud over hele landet, men med hovedbase i Slagelse. Vi sætter teamånd højt, er hjælpsomme og sigter alle efter samme mål; at have de mest tilfredse kunder.

____________________________________________________________________________________

Ordrehåndtering

Er du god til at have det forkromede overblik? Har du en udpræget ordenssans og er lidt hurtig på tasterne? Så er det måske dig, vi mangler!

Ordrestyrer med ansvar

Du er selv med til at forme jobbet, der handler om, at tjekke alle ordrer igennem for fejl og mangler, og planlægge ordrehåndtering. Det er dit ansvar, at ordre flowet fungerer og du lægger selv linjen for, hvordan disse opgaver løses mest optimalt.

Spændende selvstændigt fuldtidsjob

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, hvor du er selvstændigt ansvarlig for dette område. Der vil dog være en del kollegaer omkring dig, som gode sparringspartnere.

Gode udfordringer hver dag

Du vil blive udfordret på din ordenssans og dit store overblik. Vores ordremængde stiger og stiger, og der er efterhånden mange at holde styr på. Derfor mangler vi en, der samler disse ordrer og sørger for, at lagermedarbejdere, chauffører og montører modtager ordrer på de rette tidspunkter.

Der kan bygges på stillingen

Der kan forekomme planlægning af montage ude hos kunderne. Det kan være nødvendigt, at du står for planlægningen af montørernes dag ude i landet, såsom hvor de skal hen, hvad tid og hvor lang tid.

Du er administrativ stærk

Der vil forekomme meget administrativt arbejde, hvor du skal tjekke ordrer igennem for fejl og mangler. En god ordenssans er essentielt, gode planlægningsevner og et kritisk blik er vigtigt.

Interesseret?

Måske har du kendskab til møbelbranchen eller erfaring inden for lignende jobs? Vi hører gerne fra dig snarest muligt! Hvis du er bosiddende i Slagelse eller omegn så send din ansøgning, CV og andre relevante bilag til Line Johansson på mlj@inventarland.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Carsten Nissen på tlf. 20 75 54 30. Læs mere om os på www.inventarland.dk. Samtaler holdes løbende og stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Hvem er vi?

Inventarland er en aktiv, voksende møbelvirksomhed, der til dagligt engagerer ca. 40 medarbejdere. Vi er fordelt ud over hele landet, men med hovedbase i Slagelse. Vi sætter teamånd højt, er hjælpsomme og sigter alle efter samme mål; at have de mest tilfredse kunder.

______________________________________________________________

Multimediespecialist

Kan du sælge på nettet?

Sprogkyndig web- eller multimedieudannet specialist søges til selvstændigt job.

Nyoprettet stilling med ansvar

Vi vil gerne udvide salget til vores udenlandske kunder på nettet og har derfor brug for en med flair for salg og brændende interesse for e-handel. Du skal have god forretningsforståelse, stå for det udførende arbejde – altid med øje på målet.

Arbejdsopgaverne vil være specialiseret

Dem definerer vi i fællesskab, når vi sammen har sat målet for udvidelse af salget til vores udenlandske kunder.

En del af teamet

Du vil få plads i et aktivt team med ansvar for dit eget specialeområde. Du lægger taktikken og får os godt i havn. Vi ønsker, at udvide vores målgruppe på B2B markedet, som du står for at realisere.

Specielt god til sprog

Ud over at være webkyndig skal du have rigtig gode sprogkundskaber på min. 1 hovedsprog. Du skal kunne gøre dig forståelig på både skrift og i tale på et højt niveau.

Fuldtidsstilling i en hurtigt-voksende virksomhed

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og søger derfor flere effektive og kyndige medarbejdere til vores team. Vi er i øjeblikket 40 medarbejdere, hvoraf 7 personer er inde over forskellige marketingfunktioner. Du vil 100 % kunne sætte dit eget præg på stillingen, men med mulighed for sparring med kollegaer og ledere.

Interesseret?

Passer du på ovenstående beskrivelse og ønsker at give dig i kast med dit helt eget projekt? Er du bosiddende i Slagelse eller omegn? Så send gerne ansøgning, CV og andre relevante papirer såsom karakterbeviser til Line Johansson på mlj@inventarland.dk. Vil du gerne høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Carsten Nissen på tlf. 20 75 54 30. Vi søger stillingen besat hurtigst muligt og holder samtaler løbende.

 

_____________________________________________________________________________________________

Generelt:

Relevant teoretisk uddannelse med gode resultater er et krav til alle stillinger.
Send alle relevante dokumenter med, inkl. minimumsløn og evt. arbejdstidskrav.

Inventarland er en handelsvirksomhed med ekstrem kundeservice. Vores vision: Vi vil gerne have de mest tilfredse kunder. Vi er ca. 40 kollegaer og vi har altid travlt. Vi har en høj udviklingstakt, og vi når, på grund af vores værdier, rigtig gode resultater.

Vi har åbent mellem 8 og 17, og vi møder kl 8.00 og slutter når den sidste opgave er udført.

 ___________________________________________________________________________________

Medarbejder i Inventarland

Som medarbejder i Inventarland har du mange muligheder for at udfolde dig indenfor dine kompetencer. Vi har mange forskellige og spændende opgaver der skal løses.

Vores vision er, at "vi vil have de mest tilfredse kunder" og det tror vi på skabes af ”de mest tilfredse medarbejdere”.

Inventarland har næsten altid plads til en person, der matcher vores værdier og har energi til at føre dem ud i livet. Ofte opslås stillingerne ikke, da vi tit har en del uopfordrede henvendelser liggende i skuffen.

Kig godt på vores enkle værdier længere nede. Vi mener dem, og mennesker ansættes ofte på kvalifikationer, og opsiges med baggrund i at værdierne ikke harmonerede. Derfor snakker vi meget om værdierne, når vi har en ansættelsessamtale

Værdier:

  • Respekt
  • Tillid
  • Teamånd
  • Arbejdsomhed