Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Historie

Inventarland, 35 år i 2017 og masser af energi!

 

Fra starten i 1982 som HMA har vi arbejdet med møbler og Inventar. I starten mest som brugt, men i takt med de lidt bedre tider, udviklede vi det Inventarland vi kender i dag.
Vi måtte rekonstruere salgsselskabet i 2010 som den sidste af de 4 store danske kontormøbelvirksomheder. Det har vel været den værste nedgang i vores historie. Og den værste tid i mit liv.

Det har krævet stor indsats fra personalet at få Inventarland gjort stærkt igen. Men vi er godt på vej. Vores værdier har altid været til at få øje på: tillid, respekt, teamwork og flittighed.
Det er nok vores vigtigste værktøj. Og visionen: At vi ønsker de mest tilfredse kunder… det er vores vision, og vi arbejder hårdt på det.

I februar 2017 åbner vi igen i København. Nærmere i Valby, tæt på Toftegaards Plads. På Gl. Køge Landevej, i nr 57. En dejlig møbelbutik med ca. 800 kvm., hvor vi håber kunderne kan lide at besøge os.

I Odense moderniserer vi i løbet af foråret, så kunderne nemmere kan parkere og føle sig tilpas.

I Slagelse moderniserede vi i 2016. Kig ind ved lejlighed. På 1. sal udstiller vi receptionsdiske - 10 af slagsen.

OnSite garanti: Igen i år har vi forbedret vores service. Det betyder at kunden bare skal kontakte os. Vi beslutter om vi vil afhente og udbedre, eller udbedre på stedet.
Ingen kunde skal stå med håret i postkassen på grund af Inventarland. Det er vores opgave. Og den tager vi.

100% prisgaranti. Vi er normalt altid billigst, på grund af vores gamle købmandsskab. Vi køber kontakt. Gør det så enkelt som muligt. Og lader vores kunder få gavn af de lave priser. Ingen unødige omkostninger. Ingen gaver, ingen bonus m.v. Kun lave priser på god kvalitet.
Køber en af vore kunder en vare som kan købes til en lavere pris andetsteds på tilsvarende vis, godtgør vi uden diskussion forskellen. (Bare send dokumentationen, så er pengene på vej)

Monteringen er så billig og hurtig at mange vælger den løsning til, fremfor at stå med problemerne selv. Vi sætter møbelsæt op for 499,-, skriveborde for 299,- Og det er nok ret så billigt.

Og vore montører og chauffører er glade for kunderne. De får altid en god behandling. Og så det sjovere at gå på arbejde.

På gensyn i Inventarland anno 2017 Carsten Nissen, Indehaver.


Vi glæder os til at være din professionelle leverandør af kontormøbler eller inventar.


Har du et ønske, så send os en mail info@inventarland.dk eller ring 70 10 10 13.


Har du ris eller ros, ideer og gode råd, så send mig en mail: acn@inventarland.dk


Inventarland
Carsten Nissen