Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Cookie politik

Cookiepolitik og persondata håndtering

Vi benytter cookies i Inventarland for at gøre din oplevelse bedre. Ved brug af cookies kan vi målrette vores hjemmeside til netop dig. Vi indsamler oplysninger om din adfærd på vores hjemmeside og i visse tilfælde om dig som person.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. En cookie er en betegnelse for det, at din adfærd hos os registreres hos dig selv (på din harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Typer af cookies!

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes ”session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. ”Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren.

Den anden type cookie kaldes ”permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En ”permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website. 
På www.inventarland.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Slet cookies!
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer:

I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Browserdata/Slet cookies”.
I Firefix browseren slettes cookies under "Historik" -> "Ryd seneste historik" -> der sættes flueben ud for "cookies" -> "ryd cookies".
I chrome browseres slettes cookies under "Menu" -> "Flere værktøjer" -> "Slet browserdata" -> Sat flueben ud for "cookies og andre website- og plugindata" -> "Ryd browserdata"
Logstatistik
Logstatistik bruges på www.inventarland.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet forlades mv.
 
På www.inventarland.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. 

Persondata håndtering!

For at du kan indgå en online aftale med www.inventarland.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
•    Om du handler som privat, offentlig virksomhed eller virksomhed.
•    Virksomhed (ikke ved privat køb)
•    Navn (att. person)
•    Adresse
•    Telefonnummer
•    E-mail adresse
•    Cvr. nr.(hvis virksomhed)
•    Ean nr. (hvis offentlig virksomhed)
•    Firmaets bank (hvis virksomhed)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Inventarland ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Inventarland ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Webansvarlig på www.inventarland.dk er Anesa Selo.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.inventarland.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Inventarland ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Inventarland ApS via e-mail inventarland@inventarland.dk.

 

Tredjeparts cookies

 

Google Analytics

Vi bruger Google værktøjet til at effektivisere brugernes oplevelse af vores site. Google Analytics er det værktøj vi bruger til, at måle trafikken på sitet, samt følge med i hvordan folk bruger vores site, inklusiv hvilke sider de besøger. Det primære formål med Google Analytics er, at forbedre brugernes oplevelse af vores hjemmeside.

Google Analytics cookie indsamler følgende informationer:
Hvordan brugerne er kommet ind til vores site
Brugernes adfærd på sitet, herunder hvor lang tid man opholder sig på bestemte sider.
Browsertype, samt den end enhed der er brugt i forbindelse med besøget (desktop, tablet, smartphone mm.)
Købsadfærd

Ved at bruge vores site, godkender du Googles brug og behandling af ovenstående oplysninger.
Cookies fra Google Analytics kan du altid  fravælge her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Adwords/Remarketing

Hjemmesiden bruger cookies i forbindelse med vores Google adwords annoncer/reklamer. Formålet med Google Adwords er, at målrette annoncer/reklamer, herunder remarketing, til personer der har besøgt inventarland.dk. Adwords Remarketing, husker de varer du har kigget på under dit besøg på vores site, for derefter at vise relevante budskaber når du forlader sitet, og bevæger dig videre på nettet.    

Hvis du ikke ønsker, at se remarketing reklamer/annoncer fra inventarland.dk, kan du altid fravælge det her:

Hvis du ønsker at slette de eventuelle informationer Google har om dig, kan du gøre det på følgende link. https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Hotjar

Hotjar er et tredjeparts program som, vi bruger til at blive klogere på brugernes adfærd på Inventarland.dk, i form af heatmaps, session recordings og spørgeskemaer.

Dataindsamling fra Hotjar er annonym, hvor personlige oplysninger ikke er synlige.