Stabelstol Saint-Tropez

Varenr. 2722634808

Smart, robust stabelbar multifunktionsstol, med polster på sæde og ryg. Stabelbar op til 19 stk. Leveres betrukket med slidstærkt møbelstof i farverne Sort, rød eller blå.

Læs mere

Kan benyttes af personer på op til 200 kg.

Stabelbar op til 19 styks

Robust konstruktion

299.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 499 kr
373.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 623.75 kr
Vælg farve: Sort
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Saint Tropez stolen, er vores prisvenlige bud på en velpolstret klassisk stabelstol. Den kan både leveres polstret i smart diamantmønstret stof, i farverne sort, blå eller rød. Eller i sort kunstlæder.

Robust stabelbar multifunktionsstol

Stolen er polstret på både sæde og ryg. Og den kraftige 5,5 cm tykke sædepude, i fast purskum, gør den komfortabel at sidde på for folk i alle størrelser. Det kraftige stålstel er testet til en maksbelastning på 200 kg. Og det smarte pulverlakerede venestel, gør stolens stel stort set umulig at ridse. Og gør stolen til det perfekte valg, til steder med mange forskellige brugere. som f.eks restauranter, kantiner, forsamlingshuse, festlokaler/udlejning eller konferencelokaler. Stolen vejer 6 kg, og kan stables i stakke af op til 19 styks.

Vi anbefaler tilkøb af denne stolevogn, der gør at du let kan flytte rundt på stabler af op til 18 stole af gangen.

Spisestuestol eller banketstol?

Det kraftige tætvævede møbelstof, er ikke kun smart at kigge på, men også praktisk. Udover at være yderst slidstærkt (hele 200.000 martindale), er det også muligt at fjerne de fleste friske pletter fra f.eks mad eller vin, med bare en fugtig klud. Skulle uheldet alligevel være ude, kan det sagtens tåle alle gængse pletfjerningsmidler, som f.eks vores skumrens fra danske Guardian. pletter og skjolder kan også forebygges fuldstændigt ved regelmæssig behandling af stolen med tekstilimprægnering.

Stolen leveres samlet.