Receptionsdisk Form L322, valnød

Varenr. 2115102742

FORM disk/skranke i valnød finer 102,2x321,4x110h cm, tiltrækker opmærksomhed med sin enestående æstetik og elegance. Receptionsdisken danne ramme omkring arbejdspladsen til en person (bemærk bord købes for sig).   

Læs mere

Mulighed for farvekombinationer

Minimalistisk receptionsdisk

Monolitisk design

23,499.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 31,999 kr
29,373.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 39,998.75 kr
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 3,999.00 kr ekskl. moms 4,998.75 kr inkl. moms
Leveringstid: ca. 4 uger

Hvorfor vælge FORM receptionsdisk?

FORM receptionsdisk danner en ramme rundt omkring arbejdspladsen som giver mulighed for at arbejde fokuseret på sine opgaver, samtidigt med at skabe et godt førstehåndsindtryk hos dine besøgende, som bliver taget i mod og velmødt af denne monolitisk receptionsdisk.

Frontpanelerne har en innovativ udskæring som fremhæver kontrasten mellem basen i sort og frontpanelerne i valnød finér.

Afhængigt af din vision for interiøret, vælg mellem en decor laminat eller luksuriøs finerfinish. Forskellige front-og topkombinationer er også tilgængelige. Ved at bruge den samme finish på toppen, base og front vil der skabes en solid og minimalistisk receptionsdisk. På den anden side vil introduktionen af en anden farvet top, base eller front give dig mulighed for subtilt at afsløre elegancen af denne receptionsdisk.

Med mulighed for at indsætte hæve-sænkeborde, opfylder FORM receptionsdisken behovene på en ergonomisk arbejdsplads, den viste model passer til 2 personer. Se vores forslag til hæve-sænkeborde ude til højre under "Andre købte også"! (Bemærk: Bord købes for sig).

Specifikationer:

  • Mål: 102,2x321,4x110h cm
  • Fås i 2 størrelser (1 pers. og 2 pers.)
  • Materiale: Valnød finér
  • Kanter: ABS
  • Farve (Top): Valnød
  • Farve (Front): Valnød
  • Farve (Base): Sort