Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Underentreprenør

Vi har erfaring som underleverandør til en række forskellige entreprenørprojekter. Vi har derfor et stort udvalg af inventar til alle former for entreprenørprojekter; fast inventar, kontormøbler, hårde hvidevarer, lagereoler, omklædningsskabe, tørrebure, skiltning m.m.

Udvalget af produkter er af god og solid kvalitet, der passer til alle prisklasser.


Levering til tiden
Vi leverer og monterer med egne chauffører og montagefolk, efter princippet just-in-time med hurtig levering og montering over hele landet. Vi står klar, når I er. 

Et nært kendskab til branchen gør, at vi har erfaring med at tilpasse os til projektplaner, arbejdsmiljø, byggepladsers åbningstider og kan levere specialbestillinger til ethvert område.


Få professionel vejledning
Få inspiration til jeres projekter herunder eller kontakt vores projektafdeling, der står klar til at vejlede jer, uanset om I skal bruge inspiration, bestemt inventar eller har brug for et besøg af vores konsulenter.

mikkel

Mikkel Andersen

Salgsdirektør

mikkel@inventarland.dk

Underentreprenør

Vi har mange års erfaring som underleverandør til en række forskellige entreprenørprojekter. Vi har et stort udvalg af inventar i god og solid kvalitet til alle former for entreprenørprojekter, og som passer til alle prisklasser. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan indrette for dig.

Send en mail til Mikkel Andersen