Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Skurvognsindretning

Vi har alt fast inventar til indretningen af skurvogne til byggepladsen. Vores produkter er af god og solid kvalitet, der passer til alle prisklasser. Med erfaring som underleverandør indenfor bygge- og entreprenørbranchen kan vi præsentere et stort udvalg af fast inventar til skurvognen: Baderumsinventar, omklædningsskabe, skiltning, miljøskabe og meget mere.

Levering til tiden
Vi leverer og monterer med egne chauffører og montagefolk, efter princippet just-in-time med hurtig levering og montering over hele landet. Vi står klar, når I er. Et nært kendskab til branchen gør, at vi har erfaring med at tilpasse os til projektplaner, arbejdsmiljø, byggepladsers åbningstider og kan levere specialbestillinger til ethvert område.

Få professionel vejledning

Få inspiration til jeres projekter herunder eller kontakt vores projektafdeling, der står klar til at vejlede jer, uanset om I skal bruge inspiration, bestemt inventar eller har brug for et besøg af vores konsulenter.

mikkel

Mikkel Andersen

Salgsdirektør

mikkel@inventarland.dk

Skurvogne

Vores udvalg af fast inventar til skurvogne til byggepladser er stort, og vi har erfaring som underleverandør indenfor bygge- og entreprenørbranchen. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan indrette for dig

        Send en mail til vores projektafdeling