Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Nyheder

Inventarland på HI messe

Inventarland på HI messe

Kontorstole i selskab med teknik og robotter

Inventarlands kontorstole fik selskab af alverdens teknik og robotter i tre travle dage fra 3-5. oktober 2017.


Inventarland 35 års jubilæum

Inventarlands vision har altid været, at have de mest tilfredse kunder! I den forbindelse har vi lavet en kort video om, hvad det er der kendetegner Inventarland. Tusind tak til alle vores kunder for 35 gode år. Vi ser frem til mange flere!


Vi åbner ny butik i Valby…

Vi åbner ny butik i Valby…

Vi er så glade for at kunne fortælle jer alle sammen, at vi åbner ny Butik/Showroom allerede d. 28. februar på Gl. Køge Landevej 57 i Valby. Vi arbejder hårdt for at gøre det hele klar til åbningsdagen. Christian har haft fat i vores mange leverandører og har bestilt en masse varer til den nye butik, så vi må håbe, at alle varerne kan være i det 1000 KvM store butik med to etager.


NYHED: HOIGAARD Design er endelig tilbage.

NYHED: HOIGAARD Design er endelig tilbage.

Vi er stolte over, at kunne præsentere produkter fra Hoigaard Design i vores sortiment igen.
Hoigaard Design er kendt for deres enkle og funktionelle produkter, som nu igen er at finde på Inventarlands webshop.


Inventarland samarbejder med Normal.dk

Inventarland samarbejder med Normal.dk

Siden åbningen af den første Normal-butik i Silkeborg har Inventarland været fast samarbejdspartner på butiksinventar. 

Normal har stor succes med sit lavpriskoncept, der trækker kunder til i alle aldre og der bliver åbnet butikker på samlebånd. 

Inventarlands konsulent, John Madsen, har den daglige tætte kontakt til Normal og arbejder tæt sammen med indretningskonsulenterne helt op til hver butiksåbning. 


Ep Xtra

Ep Xtra

Vi byder nu velkommen til EP Xtra, som er en ny serie af smarte skabe og reoler i 4 forskellige farver. 

Alle reoler og skabe i denne serie passer ind i det moderne kontor, hvor der sættes pris på flotte kontormøbler af god kvalitet.


Ergonomiske Kontorstole

Ergonomiske Kontorstole

Vi byder nu velkommen til 5 nye serier af kontorstole. Alle 5 serier består af stole med en ekstrem god siddekomfort og med mange indstillingsmuligheder. Der er lagt vægt på designet i alle 5 serier og kontorstolene fås i rigtig mange farver og passer derfor ind i alle miljøer.


Ny leverandør - BN

Vi er stolte over at kunne præsentere en samarbejdspartner, der ikke bare har møbler i en høj kvalitet, men også design i verdensklasse. Møblerne fra BN strækker sig lige fra kontormøbler både til virksomheder og private, der ønsker et professionelt kontor og til kontormøbler til computerrummet på skolen. Deres sortiment omfatter også café- og loungemøbler. Så hvis du ønsker hele din indretning fra samme leverandør, er det altså muligt med møbler fra BN. 

Vi er glade for samarbejdet og er stolte over at kunne præsentere disse møbler i vores sortiment. Møblerne er udført i et design der kæler for detaljer, og funktionalitet og enkelthed er i fokus.  Nedenunder kan du se nogle eksempler på indretning med BN møbler og finde inspiration. Ønsker du at købe nogle af produkterne eller se hele udvalget inden for f.eks. kontormøbler, kan du bestille en konsulent her, der kommer ud til dig og viser dig dine muligheder – helt gratis og uforpligtende.


BNOS indgår i NS koncernen og ligger i TOP5 over europæiske møbelkoncerner og har afdelinger i alle store lande i Europa
 

Med venlig hilsen
Carsten Nissen

Finansiering

VIP lease: Nyt tiltag i Inventarland, i samarbejde med IKANO Bank. 2-5 år – fra 5- 6 % PA

Vi har indgået en aftale, der sikrer vore kunder en meget fordelagtig løsning.


Oporto HighLine

Ny spændende kantine og café serie!

Vores Oporto kantinemøbler, er nok en af landets mest benyttede produkter til kantiner m.v. til professionelt brug. 10.000 vis af stole står landet over i de forskellige serier.

I efteråret 2011 besluttede vi, på opfordring fra flere kunder, at starte udviklingen af en ny topserie, der skulle tilgodese en række krav og ønsker. Herunder skulle produkterne kunne klare det hårde slid fra en kantine i dagligt brug, daglig rengøring, og daglige skramlen med stole op og ned, flytten rundt på møblerne og ublid behandling i øvrigt, i mange år. Det skulle yderligere være let at holde, flexibelt og samtidig både prisfornuftigt og have et flot design.

Vi har løst opgaven med anvendelse af massiv krydsfiner, højtrykslaminat og stål. Alt sammen lidt dyre materialer i høj kvalitet.

                                                                                             

Bemærk stoleophænget, der gør gulvrengøring let, griberiller i stoleryggen, højtrykslaminatoverfladerne der er behagelige at sidde på, og gør dem uopslidelige, samt anvendelsen af krydsfiner, der er fantastisk stærkt, samtidig med at det skaber ensartethed mellem stolene og bordene i det lette, tidsløse design.

I første omgang leveres møblerne i 3 farver, sort, hvid og grå laminat.
Det er samtidig lykkedes os at fastholde et prisniveau, der er 30-40 % under andre kendte kantinebordsmærker, med, synes vi selv, et bedre og mere gennemtænkt produkt..


Carsten Nissen

Ny strategi i Inventarland

Inventarland er en solid samarbejdspartner når der skal købes Inventar! I foråret 2012 besluttede ledelsen i Inventarland at foretage en strukturændring der skulle sikre at kunderne kom i fokus. Vi glæder os til at servicere dig, med en endnu bedre service, med mere tid til det vi er gode til. Nemlig rådgivning.


ErgoPro Colour Serie

Så har vi igen nyheder til vores kunder i Inventarland og vi er stolte af at kunne præsentere Square reolen i ErgoPro Colour serien.
Serien er designet af Flemming Didriksen, der er møbelentutiast ligesom jeg selv, og bidt af at designe æstetiske møbler, der opfylder de behov man måtte have til produktet, samtidig med at kvaliteten i top. Vi mødtes engang i foråret, og det skulle hurtigt vise sig at være et spændende møde. Inden dagen var omme havde et nyt møbel, en let skrankeløsning bygget af Square reoler, set dagens lys.