Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Receptionsindretning

Med en reception sikrer I, at jeres kunder får den bedste modtagelse fra start. Det er jeres kunders første indtryk af jeres virksomhed – og vi ved, hvad der skal til for at give jeres virksomhed det helt rigtige udtryk.


Uanset om I savner inspiration til jeres nye reception eller I trænger til fornyelse, så tilbyder vi både klassiske og moderne møbler.


Vi kan indrette jeres reception eller venteområde med alt fra receptionsdiske, ventemøbler, belysning, akustikløsninger til brochureholdere, der passer ind i jeres behov og virksomheds udtryk.


I kan finde inspiration til indretning i vores receptionskatalog, som du finder her. Eller kontakt vores specialkonsulent Cecilie Nyborg Johannsen, der står klar til at vejlede jer om jeres nye reception, fra idé til færdig montage eller hvis du blot ønsker et uforpligtende konsulent besøg.


Vi tilbyder samtidig en 3D tegning af jeres ønskede indretning, så I kan følge med, helt fra begyndelsen – selvfølgelig gratis og uforpligtende. 

Kontakt cecilie indretningskonsulent hos Inventarland

Cecilie Nyborg Johannsen

Specialkonsulent

scj@inventarland.dk

 

valde skranke lilla


 

 

Olympus Danmark A/S

Olympus Danmark bestilte et besøg af en indretningskonsulent, idet de havde en række udfordringer med den daværende receptionsindretning. I samarbejde med kunden, blev der hurtigt tegnet en Valde disk, der ville opfylde deres behov. Herunder også de ergonomiske behov, idet der blev integreret et hæve/sænke bord i receptionsdisken.

Herefter skulle farven vælges, hvor valget stod mellem hvid eller grå. Her fik kunden den gode idé at kombinere de to farver, så korpus på disken blev gråt og fronten i hvid. 5 uger senere blev løsningen her leveret og monteret hos kunden.

 tekst ref

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

  

Se mere Valde på shoppen

 

Dansk Revision, Silkeborg

Dansk Revision i Silkeborg kontaktede os da de havde et ønske om en disk hvor de kunne tage godt imod deres kunder og besøgende. Efter at have modtaget forskellige løsninger gennem 3D-tegninger, faldt valget hurtigt på en Cover disk, med lidt Jive reoler bag ved. En simpel men ganske nydelig løsning, der kan tage pænt imod deres kunder i mange år frem.

  tekst ref

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

Se mere Cover på shoppen

 

Støvring Fysiocenter

Støvring Fysiocenter stod overfor flytning til nye og flotte lokaler, hvorfor der skulle bruges en række nye møbler; herunder også en ny og flot receptionsdisk. Efter et besøg af en Inventarland-konsulent, faldt valget på en Cover disk, med et hæve/sænke bord bag ved, så disken samtidigt udformede en ergonomisk arbejdsplads. Inventarland leverede også kontorstole, entrémåtter, reoler og hæve/sænke borde til Støvring Fysiocenter’s nye flotte lokaler.

 tekst ref

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

Se mere Cover på shoppen

 

Zoneterapeut Lene Tang

Lene Tang skulle åbne ny klinik i nye flotte lokaler på Roms Hule i Vejle, og skulle i den andledning bruge en kompakt og pæn disk til den nye klinik. Her var Ovo disken den oplagte løsning, da den passede perfekt i størrelse, pris og funktionalitet. 4 uger efter bestilling kunne Inventarland levere og montere Ovo disken til Lene, som nu kan behandle sine patienter i flotte og inspirerende omgivelser.

 tekst ref

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

Se mere Ovo på shoppen

 

Vig Motion

Da Vig Motion skulle flytte over i en ny opført flot hal, så skulle der også bruges en ny receptionsdisk. Valget faldt hurtigt på Valde-serien og i samarbejde med specialkonsulent Nick Kramer, blev den ideelle opstilling hurtigt fundet – og farven skulle naturligvis være orange ligesom gulvet i hallen ved siden af.

 tekst ref

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

 

Klinik for Fodterapi

Til Klinik for Fodterapi v. Mette Nielsen har Inventarland indrettet og leveret både butiksdisk samt ventemøbler. I venteområdet er der kombineret møbler i både sort og rødt læder, for at skabe lidt inspirerende farvespil i lokalet. Disken der er anvendt er af modellen Wave, som her er udformet i en størrelse der passer til klinikken samt i en flot og klinisk hvid farve.

 tekst ref

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

Se mere Wave på shoppen

 

Officehotel Valby A/S

Officehotel Valby A/S havde længe gået med et ønske om at udskifte deres receptionsdisk og da et forslag om en Valde disk blev præsenteret for dem, var beslutningen ikke svær at træffe. Resultatet blev derfor denne buede Valde disk i hvid højglans med indbyggede skabe i enderne. ”Den er super flot, vi er meget tilfredse med den, og kunderne syntes den er rigtig flot, og en rigtig fed detalje med lyset. Vi kan varmt anbefale Inventarland, de er altid klar med nogle rigtige gode løsninger til god priser.” Officehotel Valby A/S d. 09/03 2016.

 tekst ref

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

Se mere Valde på shoppen

 

FDM Hillerød

FDM’s testcenter i Hillerød skulle flytte i et spritnyt byggeri og skulle derfor bruge en flot reception til det nye testcenter. Valget faldt hurtigt på en simpel og nydelig Cover skranke i antracit med frontdiske i birk. Flytningen til de nye lokaler var dog nært forestående så det var en uoverkommelig udfordring at få receptionsdisken frem i tide, hvorfor vi i samarbejde med FDM hurtigt fandt en løsning, hvor de kunne låne en udstillingsdisk indtil den nye skranke kunne leveres. Under montagen af den færdige skranke, blev det midlertidigt ønsket at flytte den ene frontdisk over på den anden side af skranken, hvilket der naturligvis blev sørget for.

 tekst ref

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

Se mere Cover på shoppen

 

Reva Aktiv

Inventarland har indrettet Reva Aktivs receptionsområde som inkluderer både receptionsdisk og stole og borde til venteområdet.

 

tekstknap

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

Gentofte Kommune

Inventarland har leveret denne lyse og store specialbyggede receptionsdisk til Gentofte Kommune. Receptionsdisken blev konstrueret efter kundens ønsker og behov, hvilket resulterede i denne flotte løsning.

 

tekstknap

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

Ørelægerne i Birkerød I/S

Til Ørelægerne i Birkerød I/S har Inventarland leveret denne flotte specialbyggede receptionsdisk. Kunden havde specifikke ønsker til størrelsen på receptionsdisken, hvorfor vi i samarbejde med kunden konstruerede denne receptionsløsning.

 

tekstknap

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

Zen

Zen er en flot, lys og moderne skranke med både LED-belysning samt fodliste i børstet aluminium. Zen er en flot og kompakt skranke, som også kan udvides ved at sætte flere i forlængelse af hinanden. Skranken kan leveres inkl. skuffe m. lås, hvilket gør den velegnet til eksempelvist butiksbrug. Zen er et godt valg for dig, der ønsker design, kvalitet og funktionalitet i en præsentabel og kompakt receptionsskranke, der for dine kunder virker indbydende og imødekommende.

 

 tekst ref

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

Se mere Zen på shoppen

 

Valde

Valde er en yderst flot receptionsdisk der med sin LED-belysning i både toppen og bunden har et særdeles eksklusivt look. Grundet det brede udvalg af receptionsmoduler indenfor Valde serien, kan denne receptionsdisk udformes i en lang række forskellige kombinationer. Valde gør sig derfor egnet til mange forskellige receptioner – små som store. Valde disken er designet med en slidstærk højtrykslaminat front i højglans, der er beklædt med flotte vandrette aluminiumsstriber samt en topplade i glas. Derudover har receptionsdisken en flot og praktisk fodliste i børstet aluminium, som ligeledes er bygget ind under disken, hvilket sørger for at dine kunder ikke støder imod disken, når de står foran. Alt i alt er Valde disken en elegant og yderst iøjnefaldende receptionsdisk, som giver den bedst mulige velkomst til dine kunder.

 

 tekst ref

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

Se mere Valde på shoppen

 

Tempo

Tempo er en enkel og nydelig skranke med rene linjer og et flot design. Tempo skranken kan sammensættes af flere forskellige moduler, således skranken kan tilpasses lige netop jeres reception. Skranken leveres med indbygget bordplade med kabelgennemføringer således kabler til computer mm. let kan trækkes fra bordplade til gulvet. Tempo fås i flere forskellige farver som produceres med et nydeligt 3D-laminat. Farverne kan kombineres således man eksempelvist vælger den integrerede top i en anden farve end den resterende bund . Ønsker man belysning under toppladen kan dette nemt eftermonteres efter ønske, ligesom den rene front også muliggør et påtryk af jeres firmalogo. Tempo kan desuden leveres med en integreret el-justerbar bordplade, hvilket gør skranken særdeles ergonomisk også. Kort sagt, så får du med Tempo skranken masser af ergonomi samt muligheder for yderligere tilpasning og modificering.

 

 tekst ref

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

Se mere Tempo på shoppen

 

Ovo

Ovo er en kompakt, funktionel og charmerende disk der med sin størrelse gør sig velegnet til små receptioner eller til mindre klinikker eller butikker. Ovo disken kombinerer et kantet design med bløde former pga. den ovale bordplade. Disken leveres med en topplade i glas ligesom der også er indbygget skabsplads i hjørnet af disken. Med Ovo disken får du til trods for den meget lave pris, stadig en iøjnefaldende og imødekommende disk, som kan betjene siddende såvel som stående kunder.

 

 tekst ref

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

Se mere Ovo på shoppen

 

Organic

Organic skranken er designet med inspiration fra verdens nok mest fascinerende arkitekt – nemlig naturen selv. Organic skrankens mest iøjnefaldende detalje er det belyste frontpanel, der er konstrueret i metal og plexiglas og med indbygget LED-belysning, som ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening kan ændres til lige netop den farve i skulle ønske. Frontpanelet er designet i en organisk struktur der vil passe ind i enhver reception eller også til eksempelvist klinikker af forskellige slags. Organic skranken er designet med en topplade i glas samt et fodpanel i børstet aluminium der sammen med frontpanelet er med til at give skranken et eksklusivt look. Med en Organic skranke er du derfor garanteret en iøjnefaldende skranke, der med stor sandsynlighed vil blive husket af dine kunder.

 

tekstknap

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

  Se mere Organic på shoppen 

Foro

Foro er en flot skranke med en unik form. De to overlappende rektangler giver ikke blot Foro et eksklusivt og indbydende look, men er også særdeles praktiske idet det giver skranken både et højt og lavt betjeningsområde. Bag Foro skranken får du også plads til arkivering i form af både indbygget skuffe samt hyldeplads. Foro skranken leveres med korpus i enten hvid eller valnød samt frontpaneler i højglans hvid, orange, lime eller burgundy. Andre farvevalg kan også leveres efter ønske. Med Foro får du derfor en særdeles flot skranke, der samtidigt også er yderst praktisk.

 

 tekst ref

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 Se mere Foro på shoppen

 

Tera

Tera er en simpel men samtidigt yderst elegant receptionsdisk, som kan kombineres i en uendelig række af forskellige sammensætninger. Tera’s mest iøjnefaldende detalje ligger i hjørnesøjlerne samt topstykkerne der med sit design i højglans bryder perfekt med skrankens matte struktur. Dette muliggør også forskellige farvesammensætninger hvor hjørnesøjlerne og topstykkerne passende kan vælges i en anden farve end resten af skrankens opbygning, for at skabe lidt ekstra blikfang. Tera’s indbyggede bordplade leveres med kabelgennemføringer ligesom der også er indbygget belysning i topstykkerne. Tera er med andre ord skranken til dig, der ønsker at give dine kunder en flot og elegant velkomst.

 

tekstknap

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

 

Cover

Cover skranken er designet med nøgleordene ergonomi og fleksibilitet. Med Cover får man en nem og arbejdsvenlig reception med design og kvalitet i top. Cover adskiller sig fra mange øvrige receptionsdiske idet den ikke er designet med en integreret bordplade. Dette efterlader mulighed for at tilpasse området bag receptionsdisken præcis som man skulle ønske. Eksempelvist har du mulighed for at indsætte et el-justerbart hæve/sænke bord bag skranken, således du får en ergonomisk og funktionel arbejdsplads bag skranken. Cover leveres i en række forskellige moduler af enten skrankevægge eller skrankemoduler med indbygget arkivering. Afhængigt af ønskede betjeningsområder kan 3D-laminerede frontdiske eller linoleums skranketoppe også tilkøbes. Skrankemodulerne leveres i enten bøg, birk, hvid eller antracit og kan sagtens kombineres med hinanden, for at skabe lidt liv og diversitet i skrankens udformning. Cover skranken er derfor ideel til dig, der ønsker fuld udnyttelse af pladsen bag skranken og som samtidigt ønsker ergonomiske og arbejdstilsynsgodkendte arbejdspladser bag receptionsdisken.

 

tekstknap

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 Se mere Cover på shoppen

 

Arctic Summer

Arctic Summer er en kreativ og anderledes reception. Sammenhængen mellem navnet og designet er tydeligt; det er ved at blive sommer og isen smelter. En yderst kreativ og nytænkende tankegang står bag denne specielle receptionsskranke, og dette design er både spændende og imødekommende for kunderne. Skranken er designet med en topplade i glas, kabelgennemføringer i bordpladen samt frontpanel i hvid højglans. Frontpanelet har indbygget LED-belysning som let kan skifte farve ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening. Arctic Summer produceres som udgangspunkt kun i én størrelse og i hvid, men skulle i ønske en anden størrelse eller farve, så kan dette også leveres. Kontakt os for mere information. Med en Arctic Summer receptionsdisk får man et kreativt og nytænkende design med et islæt af elegance i ét møbel. Top kvalitet og perfekt udført design for alle pengene!

 

tekstknap

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

 

 

Se mere Arctic Summer på shoppen

 

Zig Zag

Ønsker du en ”Wauw-effekt” hos dine besøgende kunder, så skal du byde dem velkommen med en Zig-Zag receptionsdisk! Det prisvindende design er ganske enkelt fænomenalt og vil uden tvivl få dine kunder til at stoppe op og beundre receptionsdisken en ekstra gang. Zig-Zag er konstrueret med en metal front i hvid højglans med plexiglas bagved samt en topplade i glas. Skrankens interiør oplyses af LED-belysning som kan justeres i både lysstyrke, farve og en lang række andre indstillingsmuligheder. Designet på Zig-Zag er yderst moderne og skranken kan også kombineres på flere forskellige måder, så den passer til lige netop din reception – stor som lille. Zig-Zag skranken gør sig også særdeles godt til især mørke receptionsområder, idet den indbyggede LED-belysning derved gør skranken mere fremtrædende. Zig-Zag kan også leveres med et matchende skydedørsskab med samme frontmønster som på receptionsdisken. Kort sagt så skal Zig-Zag receptionsdisken simpelthen bare opleves!!

 

tekstknap

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

  

 

Wave

Inspirationen til denne receptionsserie ses tydeligt i designet grundet Wave’s bølgeformede facon. Grundidéen bag designet af Wave skranken var at udforme en prisbillig receptionsserie, som skulle passe ind i både kompakte eller store receptionsområder. Wave er designet med en front i højtrykslamineret højglans, der giver en fantastisk god holdbarhed samtidigt med, at den også er nydelig at se på. Fronten på Wave er også dekoreret med en vandret aluminiumsstribe der snor sig med skrankens bølgende former. Toppladen på skranken er belagt med en flot glasplade, mens den integrerede bordplade leveres med flere kabelgennemføringer. Wave skranken er derfor ideel for dig, der ønsker en nydelig receptionsdisk til en rigtig god pris.

 

tekstknap

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

  

Se mere Wave på shoppen

 

Linea

Det er de små detaljer der udgør et flot design og det er der virkelig arbejdet med ved Linea receptionsdisken. Linea er i sin helhed ganske enkel men samtidigt også sofistikeret og iøjnefaldende i sit design. Sider, fronter og topplade er konstrueret i glas mens skranken har LED-belysning i bunden hvor der også er indbygget fodliste i børstet aluminium. Den indbyggede bordplade har flere kabelgennemføringer mens hjørnerne på skranken er designet med en synlig aluminiumsliste, der giver skranken et eksklusivt og unikt look. Som noget helt nyt kan Linea nu leveres med indbygget el-justerbar hæve/sænke bordplade, således skranken ikke blot bliver smuk at se på, men også bliver en ergonomisk god arbejdsplads. Med en Linea receptionsdisk byder du dine kunder velkomne med manér og elegance og vil uden tvivl efterlade et rigtig godt førstehåndsindtryk af jeres virksomhed.

 

tekstknap

Send en mail til Cecilie Nyborg Johannsen

  

 Se mere Linea på shoppen