Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Lager indretningsløsninger

 Lageret er et vigtigt rum, der ofte bliver overset, fordi man indkøber det mest nødvendige inventar med forventningen om, at lageret er funktionelt. Der er mange redskaber, som er med til at forenkle processerne på et lager, så det tilgodeser medarbejderne, og arbejdet kan gå lidt hurtigere og mere effektivt.


Det kan derfor være en udfordring at overskue, hvilke redskaber og hvor mange elementer, der skal til for at lave et optimalt lager. Vi kan indrette lageret med alt, hvad der hører til, lige fra lagerreoler, pallereoler, transportudstyr, palleløftere og navigation, samt meget mere, så det passer til jeres behov.


Få inspiration til jeres lagerindretning herunder eller kontakt vores salgsdirektør Mikkel Andersen, der står klar til at vejlede jer.

Vi tilbyder samtidig en 3D tegning af jeres ønskede indretning, så I kan følge med, helt fra begyndelsen – selvfølgelig gratis og uforpligtende. 

mikkel

Mikkel Andersen

Salgsdirektør

mikkel@inventarland.dk

 

Skagen Bogtrykkeri

Her har vi lavet en indretning med Filebænke/arbejdsborde og storreoler, som både kan klare tunge og store materialer.

Reolen der er brugt er HMA UniSteel og Filebænkene er af mærket Stålco.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Hjørring Bibliotekerne

Det er en indretning med HMA UniSteel, som har lange hylder, der kan betjenes fra begge sider. Reolen er indrettet med transportkasser, så logistikken bliver så let som muligt.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Tokheim Scandinavia AS

En total indretning med mobilreoler, som optimerer lagerpladsen. Disse er suppeleret med pallereoler og almindelige lagerreoler.

Der er leveret pakkeborde med hæve-/sænkefunktion, så ergonomien er i top.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Unisteel lagerreol

En indretning med HMA UniSteel giver dig en fleksibel reol, som kan betjenes fra begge side. Der udover er reolen med lange hylder, som også er beregnet til tung belastning.

Se vores udvalg her

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Grenreoler

Skal du opbevare og håndtere lang gods såsom rør, stænger, lægter e eller brædder, så kan en indretning med grenreoler meget vel være det optimale for dig.

Se vores store udvalg her

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Pallereoler

Skal du have plads til pallerne, så laver vi en total indretning med både sikkerhed og logistik i top. Vil laver gerne en tegning først, så du har overblik over antal palle pladser.

Se vores store udvalg her

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Lagerreoler

Vi kan indrette med mange typer af lagerreoler en af de mest populære er HI280, som har et bredt tilbehørsprogram med bagplader, udtrækshylder og meget andet.

Se vores store udvalg her

 

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Dækreoler

Har du et specielt behov for opbevaring, så tilpasser vi vores reoler til dit behov. Her er lagerreoler og pallereoler blevet tilpasset behovet for dækopbevaring. Kontakt os og få en snak om dit behov.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Lagerudstyr

Det rigtige udstyr er også en vigtig del af lagerets indretning, derfor laver vi gerne et forslag all-inclusive med transportudstyr, stiger, fejemaskiner og alt hvad du skal bruge på dit lager.

Se vores store udvalg her

 

Send en mail til Mikkel Andersen