Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Kontor indretningsløsninger

 

 

Indretningen af kontorer, både i det private og offentlige erhvervsliv, bliver i dag ikke kun brugt til profilere
og udtrykke virksomhedens værdier og brand – men i højere grad også til at understøtte arbejdsprocesserne i virksomheden.


Indretningen bærer desuden præg af en øget bevidsthed omkring miljø og arbejdsmiljø, for eksempel i valg af materialer og belysning. Ergonomi har fået en større betydning over årene og er kommet for at blive.


Vi har mange ergonomiske møbler og tilbehør til kontoret. Vi vejleder gerne, så I får et kontor, hvor ergonomien er i orden, uanset om det er skrivebordet, stolen, tastaturet eller noget andet. Uanset om I skal bruge bestemte ting til kontoret eller har brug for total indretning, så står vores indretningskonsulenter klar til at give gode råd og vejledning helt gratis, vi tilbyder samtidig 3D tegning af jeres ønskede opstilling, det hele er helt uforpligtende.

Se inspiration til kontorindretning herunder, eller kontakt vores salgsdirektør Mikkel Andersen, der står klar til at vejlede jer i forbindelse med jeres nye kontorindretning.

    

 mikkel

Mikkel Andersen

Salgsdirektør

mikkel@inventarland.dk

  


 

Skagen Bogtrykkeri

Når du vælger Skagen Bogtrykkeri som samarbejdspartner, får du et miks af erfaring og professionalisme. De sætter en ære i at levere kvalitet til aftalt tid; det gjorde de i 1906, hvor Skagen Bogtrykkeri blev grundlagt, det gør de også i dag. Da Skagens bogtrykkeri valgte Inventarland som foretrukken leverandør af deres nye kontormøbler, var det fordi vi kunne levere indenfor den korte deadline, men samtidig fordi at kvaliteten af vores hæve/sænke stel, reoler, kassetter og kontorstole var af den rette kvalitet. Vi leverede det komplette kontor og samtidig stod for montering af dette.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Jyllands Posten

En indretning med speciel tilpasset bordstørrelser og speciel lavet EFP opbevaring, hvor modulet bruges til ståmøder, samtidig med at der skal kunne være Fullsize aviser i opbevaringsdelen. Et godt eksempel på en kundetilpasset løsning.

 

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Specialcenter Vest

Opgaven lød på indretning af et kombineret kontor og møderum samt nogle små terminal arbejdspladser. Specialcenter Vest ønskede et klassisk og stilrent design men med et strejf af friske farver. Opgaven blev løst med EP9000 borde og EP Colour reoler i antracit med lys grå fronter. Mødebordet er et Van Doren med en overflade i nanolaminat, som både er slidstærk og let at holde. Som det farverige indslag er der brugt Magna kontor- og mødestole i en limegrøn farve. Terminal arbejdspladserne er lavet med EP1600, som har manuel højdejustering.

 

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Møns bank

Klassisk og tidløst design, hvor der er brugt EP9000 borde og Arki+ reoler. Alt er holdt i antracit og sort farve, for at spille op imod de lyse vægge og det lyse trægulv. I møderummene er der brugt Sintec stole og Switch borde. Her er anvendt en lys finér for at få en kontrast til det grå gulv.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Privat Skolernes Forening

I det åbne kontor skulle der skabes 5 individuelle celler, hvor man til tider skal kunne være privat og til andre tider være en del af fællesskabet. Løsningen blev lavet med EPF tower, som både giver personlig opbevaring og samtidig er med til at skabe en privat zone. På bordene er der monteret bordskærme, som er med til at sænke støjen i lokalet, samt give en større fornemmelse af ro hos den enkelte medarbejder. Til indretningen er der brugt EP9000 borde og EPF opbevaring.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Kollision

Dato: Marts 2012

”Billederne her er taget ved Kollision i Århus. Kollision er et anerkendt designfirma; der i dette tilfælde havde brug for en prisbillig stol, der havde et meget enkelt udtryk. Der er ingen dikkedarer her. Stolen er simpel at indstille, har et flot og enkelt ydre og passer til enhver kontorplads, hvor der skal være overblik, gennemskuelighed, og enkle men velfungerende funktioner.

Vi fik tilpasset købet til brugerne, ved at få skiftet hjulene, så de ikke ville ødelægge trægulvene. Skuffekassetterne er enkelt sammensat med 3 skuffer. Der er hjul under, men dette er ikke synligt. Kassetterne er funktionsdygtige og kan det de skal kunne. Der er lås i øverste skuffe, som sikrer at uvedkommende ikke får adgang til de private ejendele og dokumenter i løbet af dagen.

Inventarland kan også levere løsning, hvor der er oplader til smartphones, eller andet tilbehør i skuffe
sæt/skabe.

Skrivebordene havde Kollision i forvejen, men de består af et sort understel og en linoleumbordplade, hvilket
Inventarland også kan levere
.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen er i dag en førende dansk byggevirksomhed med særlige kompetencer indenfor byggestyring. Inventarland leverede Adserballe og Knudsens nye kontorlokaler. Der blev brugt hæve/sænke stel med laminatbordplader, kontorstole til samtlige medarbejdere. Alle kontorstole blev indstillet til hvert enkelt medarbejder for at få den bedste ergonomiske siddestilling. Inventarland leverede samtidig reolerne og kassetter. Samtlige møbler blev leveret i antracit. Resultatet er stilrendt og flot. Inventarland stod for levering og montering

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Arkil

Arkil´s fundament bygger på en række af solide kompetencer inden for entreprenørverdenen. De valgte ligeledes at benytte sig af Inventarlands kompetencer da de skulle have udskiftet deres daværende kontormøbler.

En total indretning, med hæve/sænke stel kombineret med ahorn bordplader og Maxi Tower i ahorn og antracit. Mødeborde og opbevaringen er også holdt i ahorn. Et stilrent og tidløst udtryk. Som et ekstra pift til indretningen er der lavet glastavler i logo farverne i stedet for almindelige whiteboard. Et komplet og flot resultat.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

KB Boldklub

Inventarland har haft et langt og godt samarbejde med KB Boldkub. Da de stod til at skulle udskifte deres nuværende kontorinventar med nyt, var valget af os som leverandør naturligt. Inventarland sørgede for at KB Boldklub fik leveret hæve/sænke stel, bordplader, kassetter, reoler og kontorstole. Samtidig fik de nye kantinemøbler med ophæng og stole leveret i de valgte farver.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Q-railing

 

Q-Railing på Smedeland i Glostrup, har i forbindelse med deres flytning fra Herlev til Smedeland valgt at fortsætte deres indretning med, Inventarland´s egen serie ErgoPro Flex. Med ErgoPro Flex opnå man en funktionel og enkel indretning. Samtidig er skabene mobile da de er på hjul, herved opnås en større fleksibilitet.


”Jeg er rigtig godt tilfreds med samarbejdet, fordi vi kunne bygge videre på den kontorløsning vi allerede var 
glade for. Det er nogle gode funktionelle produkter til nogle fornuftige og overkommelige priser”, siger Lars Christensen.

Q-railing levere alt fra flotte gelænderstøtter til innovative glasklemmer og fra fleksible samlestykker til praktisk værktøj. Alt hvad du har brug for, til montering af et professionelt gelænder-, glasklemme- eller Uprofilsystem.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Nymarksskolen

Lokalerne blev indrettet efter kundens ønsker. Det var vigtigt at alt plads blev udnyttet optimalt. Samtidig skulle der indtænkes at man som medarbejder skulle have sin egen plads og at ergonomi også spillede en stor rolle. I samarbejde med kunden valgte Inventarland at benytte hæve/sænke borde, ergonomiske kontorstole, med flere indstillingsmuligheder, reolsystemer samt kassetter med hængemappe systemer til opbevaring. Dette sikrede at alle ønsker blev opfyldt i forhold til de krav kunden havde. Inventarland præsenterede 3 forskellige løsningsmuligheder og kunden træf derefter det endelig valg, hele forløbet bar præg af god kommunikation og samarbejde.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Sydmarksgården, Danske Diakonhjem.


Løsning: Kontor og mødelokale
Dato: Juni 2012

Da Sydmarksgården skulle have indrettet 5 arbejdspladser og et mødelokale, valgte de at kontakte René Poulsen, der er indretningskonsulent hos os. René tog ud til Sydmarksgården og i samråd fik de afklaret behov og midler til rådighed. Ønsket var opbevaring og mødestole i friske farver, som matcher farver i danske diakonhjems logofarver.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Synthes

Lokalerne blev indrettet efter kundens ønsker. Det var vigtigt at alt plads blev udnyttet optimalt. Samtidig skulle der indtænkes at man som medarbejder skulle have sin egen plads og at ergonomi også spillede en stor rolle. I samarbejde med kunden valgte Inventarland at benytte hæve/sænke borde, ergonomiske kontorstole, med flere indstillingsmuligheder, reolsystemer samt kassetter med hængemappe systemer til opbevaringi forbindelse med kontorindretning. Dette sikrede at alle ønsker blev opfyldt i forhold til de krav kunden havde. Inventarland præsenterede 3 forskellige løsningsmuligheder og kunden træf derefter det endelig valg, hele forløbet bar præg af god kommunikation og samarbejde.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Sjællandske bank

Kontorindretning

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Inspiration til kontor

Er du tvivl om hvordan lige præcis jres kontor skal se ud, eller hvilken type møbler I bedst kan lide - så kan du her se en præsentation af nogle af vores mest populære møbel serier.

ErgoPro Flex

ErgoPro Flex kontormøbler går under navnet "det fleksible kontor", da kombinationsmulighederne er uendelige og kun bliver begrænset af dine egne krav. Det er et enkelt kvalitetskontor, der kan klare det daglige slid.

Der er mange muligheder i farver på alle plader og flader, så man kan kombinere dem på sin helt egen måde. Ved at gøre dette skaber man sit eget unikke kontor. Med ErgoPro Flex kan du skabe dit helt eget personlige kontor, hvor du kan føle dig hjemme og arbejde i dine egne kreative omgivelser.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Sqart

SQart er topmoderne kontormøbler i medium prisklassen. Kvaliteten er god og disse kontormøbler er lavet med idéerne om nem adgang fra alle sider samt individuelle arbejdspladser i en stor sal. SQart med opdelte arbejdspladser ville også være yderst passende i EDB lokalet på skolen eller universitetet. En anden smart og moderne form for opdeling af arbejdsstationer. SQart er nytænkning og tilbyder mange muligheder når det kommer til indretning. Vores konsulenter står klar med indretningsforslag og gode idéer, hvis du ønsker at benytte SQart på din arbejdsplads. Med SQart får du en nytænkende, nymoderne og smart kontorindretning, som du kan gøre til helt din egen.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Det fleksible kontor

EPF kontormøbler er det enkelt kvalitetskontor, der kan klare det daglige slid. Der er mange muligheder for indretning af reoler og udformning af bordplader, så man kan kombinere EPF på sin helt egen måde. Ved at gøre dette skaber man sit eget unikke kontor. EPF er et flot kontor i tidsløst design. EPF leveres i klassiske farvekombinationer, med hvid, antracit, bøg og ahorn.Kombinér dit EPF kontor med en smart og god kontorstol, der passer til dig. Så vil du have dit eget personlige kontor, hvor du kan føle dig hjemme.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

 Mere om EPF på webshoppen.