Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Kantine indretningsløsninger

 

 

 

Det handler ikke bare om at lave et sted til medarbejderne hvor de kan spise deres mad når man indretter en kantine. Det handler om at skabe nogle rammer, der kan danne base for hygge og fællesskab på arbejdspladsen. Den bedste arbejdsplads er der hvor medarbejderne har en fælles følelse af at det skal lykkedes og derfor hjælper hinanden til at få løst de opgaver der nu er.

Vi kan indrette kantiner til meget få personer og kantiner til mange personer og forstår at kantinen skal afspejle virksomheden. Således at der kommer et helhedsindtryk. Vi kan også indrette mere vovede kantiner, hvor kantinemøbler og cafémøbler bliver mikset til et super moderne resultat.

Uanset hvad I ønsker er vores indretningskonsulent klar til at vejlede jer og komme med gode råd. Hvis I ønsker det, tegnes der med glæde en tegning af rummet, så dI kan se resultatet inden den endelige beslutning træffes. Og alt dette får I helt gratis og helt uforpligtende. For uforpligtende og personlig rådgivning kontakt vores salgschef Mikkel Andersen.

mikkel

Mikkel Andersen

Salgschef

mikkel@inventarland.dk


Se vores mange referencer indenfor indretning af kantine her


Boligportal

Boligportal.dk,


Da Boligportal.dk i juli 2012, skulle flytte til nye lokaler i Århus kontaktede de konsulent, Else Marie Nissen, Inventarland og fik tilbud ud fra de opstillede behov og tegninger over lokalerne.

Virksomheden ønskede en spændende og flot møbelserie, hvor det er muligt senere at supplere. Boligportal.dk havde et krav til visuelt at løfte virksomheden og skabe et behageligt arbejdsmiljø for de ansatte.

Efterfølgende valgte Boligportalen at indrette de nye kontorer, kantine og bibliotek med møbler fra Inventarland.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

RSM plus A/S


RSM plus A/S,

”Vi kontaktede René Poulsen, Inventarland Aps, da vi stod overfor at skulle flytte til nye lokaler. Vi havde et ønske om at genbruge nogle af de kontormøbler vi havde i forvejen. Efter en gennemgang af de nye lokaler, og de eksisterende møbler skabte vi i fællesskab en løsning med en blanding af nye og genbrugte møbler”. siger Susanne Laugesen fra RSM der er så tilfreds med resultatet at hun fortsætter ”Helheden blev som ny, og anbefaler gerne andre at kontakte Inventarland, hvis de har brug for en kreativ og pæn kontorløsning, til en overkommelig omkostning”. Inventarland har indrettet såvel kontorer, mødelokaler, kantine som receptionen.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

Bupl

Flot og anderledes kantineløsning til fagforeningen BUPL. Her er valgt små øer af runde hvide borde sammen med polstrede skalstole i flotte glade farver. 

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

Kompetencecentret

Kompetencecentret for Trivsel & Sundhed,


Hanne Skov kontaktede Jesper Andersen, Inventarland for at finde en løsning som ikke fyldt så meget, men som også var funktionelt og så pæn ud, og samtidig skulle der kunne sidde op til 80 personer. Hanne Skov er daglig leder af Kompetence Greve Viden center hvor der kommer mange kursister med forskellige baggrunde. Hanne Skov fortæller ”at de er meget glade for valgte løsning, fordi folk sidder godt i stolene og borde er nemme at holde”. Løsningen består af Matastole og bordene af mærket: Oporto Newline, i bøge
melamin!

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

Mere om Oporto Futura på webshoppen.

Omega

Kantine indretning

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

Royal Unibrew

Royal Unibrew a/S,

Hos Royal Unibrew fik denne flotte og funktionelle kantine til deres medarbejdere. Bordene er med slidstærke laminatbordplader, der er lette og rengøre. De er matchet flot med stabelbare og enkle Rondo stole i både sortlakerede og finér - for at skabe lidt farvespil.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

LiNa Medical Denmark

Flot og enkel kantineløsning for Lina Medical i glostrup. Praktiske men også moderne kantineborde med krom pidestalben sammen med funktionelle og tidsløse skalstole, ligeledes på krom ben.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

Siemens Hørreapparater

Enkel og praktisk kantineløsning til Siemens Høreapparater. Her er valgt den populære Oporto serie, med Base borde i bøg & alu sammen med de komfortable Mata Skal stole i sort.

Kantinen bliver også benyttet til personale møder og personalearrangementer. Der har derfor været stor fokus på kvalitet og fleksibilitet.

Send en mail til Mikkel Andersen

 

Mere om Oporto serien på webshoppen

Ørelægerne i Birkerød I/S

Hos ørelægerne i Birkerød var ønsket en lille kantineløsning, hvor alle læger kunne samles om det samme bord. Derfor faldt valget på et stort kvadratisk bord fra Zign. Det er en serie af flotte eksklusive borde med finér bordplade monteret på smalle krom ben. Mere om Zign serien på webshoppen

 

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 


 

Aktivitetshuset Rødegårdsvej

Aktivitetshuset Rødegårdsvej


Aktivitetshuset Rødegårdsvej havde en masse projekter, der skulle indrettes og kunne i den forbindelse godt bruge en partner, der fulgte projekterne til måls. De kontaktede os derfor for at få en konsulent ud og fik få dage senere besøg af René Poulsen. Sammen fastlagde de projekternes omfang, samt ønske til løsningen. Der blev indrettet en festsal med plads til 100 mennesker og et multirum.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

Næsby Pleje- og Aktivitetscenter

Næsby Pleje- og AktivitetscenterHos Næsby Pleje- og Aktivitetscenter, har jeg i samarbejde med Ildsjælen Stina Møller Nielsen, Designet et specielt bord som hjælper i rehabiliteringen. Bordene er mobile med låsbare hjul, manuelt højdejusterbare med håndsving og plade i slidstærk decor melamin.
Bordene giver plejecentret en unik mulighed for at tilpasse bordhøjden til hver enkelt borger. Hvilket var en vigtig egenskab bordet skulle have, samtidig med at det giver mulighed for at flytte rundt.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

Lincoln DK AS

Kantine indretning

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

Inspiration til kantine

Er du tvivl om hvordan lige præcis hvordan jeres kantine skal se ud. Er der her et udvalg af de mest populære møbler og møbelserier vi blandt andet kan tilbyde fra Inventarland.

Oporto HighLine

Oporto HighLine er kantine- og cafémøbler i tidsløst og flot design, der holder i mange år. Denne serie er godt gennemtænkt, så det kan holde til hverdagen. Ikke nok med at de er gode solide og holdbare, så er de lækre at se på og giver kantinen et ekstra pift. Kantine- og cafémøbler skal både være behagelige at sidde på for kundens og medarbejdernes skyld og flotte og stilede at se på. Oporto HighLine er en sammenhængende serie, der nemt kan passe ind i eksisterende designs og miljøer. De er moderne, tidsløse og i flotte rolige farver. Hvis du ønsker et sættilbud eller en samlet løsning til din kantine eller café, kan du bestille en konsulent der sammen med dig, indretter din kantine eller café ud fra dine drømme og med bedst mulig udnyttelse af pladsen. Mere om Oporto HighLine på webshoppen

 

 

Send en mail til Mikkel Andersen


 

Pause

En smuk og robust serie fra danske Magnus Olesen.

Den elegante stol fås i mange varianter og farver, med eller uden polster. Den er ideel til både møderummet og i kantinen.

 

Send en mail til Mikkel Andersen 

Oporto Mata

Oporto Mata kantinemøbler er praktiske og rengøringsvenlige designmøbler. Stolenes flotte og anderledes udseende fanger blikket og deres svajende ryg gør dem meget komfortable. De fås både med og uden polster og kan med fordel kombineres i forskellige farver, så man får en unik og smart stol. Ønsker man at sætte farve på kantinen, kan man vælge en rød iøjefaldende farve, der sætter sit præg på stilen og rummet. Hvis dette ikke er løsningen for dig, fås Oporto Mata stolene også i rolige og indbydende farver, der omfavner de tilstedeværende, så man får lyst til at sætte sig ned. Valgmulighederne er mange for din kantine og virker det hele lidt uoverskuelig, står vores konsulenter altid klar til at hjælpe dig med forslag og tegninger, og følger dig og dit projekt ligeså længe du ønsker.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

Mere om Oporto Mata på webshoppen