Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Butiksindretning

Er I ved at åbne en ny butik, eller måske har I en eksisterende butik, som trænger til lidt fornyelse? Inventarland er klar til, at hjælpe jer med at finde den helt rigtige indretningsløsning til jeres behov.  Vi har stået for mange indretningsprojekter gennem årene, både til store og små butikker, med udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov.

På denne side har vi samlet et udvalg af butiksløsninger med bl.a. tøjbutikker, slikbutikker og kiosker, som I kan bruge som en inspirationskilde til jeres kommende indretningsprojekt.   

Vores butiksindretningsteam består af en række meget kompetente medarbejdere, som alle har mange års erfaring inden for området. De sørger hver især for at hjælpe jer igennem hele processen, lige fra første kop kaffe hvor vi kigger 3D plantegninger igennem, til selve åbningen af butikken.

 Kontakt vores butiksgruppe der står klar til at vejlede jer igennem jeres kommende indretningsprojekt.

 

 

    Hilsen butiksgruppen - John og Rikke

              rikke m  

Send en mail til Butiksgruppen

Normal Vejle

Konceptet bag Normal må siges at have ramt plet, idet det er en mellemting mellem et supermarked og butik med personlig pleje. Inventarland har stået for indretningen og etablering af samtlige Normal butikker i Danmark ligeledes har vi stået for indretningen af deres hovedkontor.

I denne case hjælper vi både med inventarbestilling men også med den fysiske etablering. Man kan sige at vi er med fra start til slut, for at sikre det resultat vi levere er i orden. Det gode resultat er opnået ved tæt dialog mellem Normal og Inventarland, en ekstrem god service, opfølgning og evnen til at reagere hurtigt. Et samarbejde som viser det fulde spektrum af vores evner, vi er meget tilfredse med resultatet og forsætter samarbejdet med Normal.

John Madsen - står for implementeringen af samtlige butikker i Normal samt deres nye domicil, ligeledes leder han også den fysiske opsætning af butikkerne.

 

Send en mail til Butiksgruppen

Kamerahuset

Kamerahuset er en kendt forretningen når man er i byen efter det bedste udstyr til fotografering. Kamerahusets forskellige butikker har Inventarland stået for indretningen af.

De overordnede hensigter med indretningen var bestemt på forhånd, det var blot den røde tråd der skulle være gennemgående i hele butikken. Indretningen rammer den tiltænkte målgruppe og resultatet er blevet utrolig flot. Dette viser i særdeleshed nogen af de kompetencer vi har inden for butiksindretning.

 

Send en mail til Butiksgruppen

Bandagisten Forssling & Co

En flot ortopædkirurgisk klinik hvor vi fra starten havde et utroligt godt samarbejde og dialog omkring hvad deres ønsker var, og hvordan det skulle koordineres i butikken. De havde fået udformet tegningerne på butikken, og vidste hvilken type inventar de ville have.

Inventarland stod for at bestille det korrekte Inventar hjem, dette inkluderede blandt andet varereoler, hyldeknægte, slatwalls, podier, mobile varepodier på hjul, betalingsdisk og inventar til skiltning

 

tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen

Slikbutik

Indretning af slikbutik, hvor der er anvendt combiPlan 2000, slatwall og inventarlands slikbokse.

 

 


tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen

Kiosk

Vi har gennem årene lavet rigtig mange kiosker med alt fra bladhylder til kølemontre. Skal du bruge noget inspiration til renovering eller ny indretning, så kontakt os.

tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen

Rengros

Rengros tog kontakt til os blot med en forespørgsel om deres ønsker kunne lade sig gøre, og hvordan det kunne lade sig gøre.

I samarbejde kom vi frem til hvilket inventar de skulle bruge, til den form for eksponering de ville have. Lagerreoler, varereoler, slatwalls, hyldeeksponeringer og forskellige podier til udstilling af vare blev benyttet.

Skiltning i form af hyldeforkanter og a4 skilte var også noget vi var inden over. Alt i alt et rigtig flot resultat – John Madsen stod for implementeringen

 

tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen

Haslev Fri Bikeshop

Haslev Fri Bikeshop kontaktede Inventarland, i håb om at vi kunne hjælpe dem, med at leverer butiksinventar til deres nye butik. Dette kunne vi selvfølgelig. Kommunikationen var god og vi fandt hurtigt det inventar, som passede til behovet i forhold til de krav og ønsker de havde.

En kombination af slatwalls med hylder og spyd til at fremvise deres store udvalg af tilbehør til cykler mv. Men også impulssælgere, podier, skiltning samt betalingsområde - John Madsen stod for implementeringen

 

tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen

Frisenborg hundepension

Hundepensionen er både en pension i almindelig forstand, men byder samtidig på en flot og indbydende gårdbutik, hvor alle produkter til dyr findes. Ideen var at bibeholde følelsen af en gård butik men samtidig få udstillet og fremvist deres fulde sortiment på en effektiv og flot måde.

Inventarland sørgede for at bestilte det Inventar hjem som Frisenborg valgte til sin gårdbutik, samtidig ønskede de at vi også stod for montage. En blanding af vare som blev eksponeret på slatwalls med hylder og varereoler, samt lagerreoler til de lidt tungere varer som foder. Resultatet blev meget tilfredsstillende - Lars Nielsen stod for implementeringen

 

tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen

Elextra

Elextra har et enormt sortiment af el-tilbehør i alle afstøbninger, og er lidt specialister på mange områder. Inventarland leverede butikkens inventar i form af impulssælgere, slatwalls, varehylder, hyldereoler, podier, betalingsdisk, skiltning, hyldeforkantslister, hyldeknægte og lagerreoler.

Vi fik alt sammen kogt ned til hvad du ser i dag, et brugbart og flot resultat – John Madsen stod for implementeringen.

 

tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen

Danish Agro

Danish Agro sælger alt til landbruget. Derfor kontaktede Danish Agro os, og hørte om vi kunne være behjælpelig med at komme med nogen muligheder for hvilket inventar de skulle bruge. Beslutningen lød på impulssælgere, varereoler på hjul, pallepodier, store lagerreoler, slatwalls, disk, tråd hylder hyldeforkanter, spyd, hyldeknægte og hyldedeler. Vi er meget stolte af resultatet – Lars Nielsen stod for implementeringen

 

tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen

Fnugfri.dk

Fnugfri Silkeborg Aps,

”I forbindelse med indretningen af vores butik i Silkeborg kontaktede vi John Madsen, Inventarland APS. John tog opgaven meget seriøst og vi gennemgik sammen lokalerne og fandt frem til nogle gode løsninger”, siger Lars Pedersen. Vi synes selv at vi har fået en flot og imødekommende butik, der fuldt lever op til vores og ikke mindst kundernes og vores ønsker til en moderne og tidssvarende butik! Hele købsprocessen blev professionelt håndteret af John Madsen og hans kollegaer, slutter Lars Pedersen.

 

tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen

Climax by Holse

Butikken er indrettet med Slatwall på væggene. Slatwall giver butikken et meget fleksibelt system, der gør det nemt at lave om og derved give butikken et nyt look.
Slatwall er boret direkte i væggen, hvilken gør det mere holdbart og stabilt.

De sorte salgsbænke kan desuden laves i speciel mål, hvis man ønsker dette.

Tøjstativer til gulvet har fleksible arme, der kan højdejusteres, hvilket giver mulighed for at have flere forskellige længder af varer hængende på samme stativ.


tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen

American Sport Outlet

I forbindelse med indretningen af vores lokaler i Ballerup kontaktede vi Inventarland. Her fik vi fat i Salgskonsulent Lars Nielsen, som efter et møde og en gennemgang at lokalerne hjalp os med at finde det rette udstyr til vores 250 m2 showroom og 700 m2 lager. ”Da der undervejs opstod et mindre leveranceproblem af en del lagerreolerne, var Lars også den første til komme op med en løsning til hvordan vi fik reolerne sat op uden yderligere omkostninger for os. Denne service var guld værd, og derfor er vi heller ikke bange for at anbefale andre butikker, eller virksomheder Inventarland, og Lars i særdeleshed” udtaler ejer Peter Hvidbjerg.

 

Butikken har valgt at bruge slatwall som det gennemgået butikssystem og kombinerer vægpaneler med gondoler på gulvet. Alt er holdt i en højde, der gør det nemt at overskue butikken, og butikken fremgår lys og indbydende. 
Slatwall’en gør, at det er nemt at flytte rundt i butikken og skaber et godt overblik over varerne. Det giver en fleksibel indretning, som er nem at ændre.

 

 

tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen

Farmland

I denne butik er der valgt at bruge lagerinventar til display af de større varer i butikken.
Lagerinventaret giver et mere råt look men skaber et bedre overblik for visning af større varer.

Der er også brugt vores mest solgte butikssystem, CombiPlan 2000. Det er det mest solgte og mest brugte system, Inventarland fører. Det kan benyttes til alle brancher indenfor salg.

Her ses det brugt til visning af diverse udstyr til dyr.

 

tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen

Støvsugerhuset

Til denne butik er CombiPlan 2000 systemet også brugt som det gennemgående butikssystem, da butikken har mange varer af meget forskellig størrelse, og det kan dette butikssystem med dets store fleksibilitet klare.

På billedet ses hvordan man har skjult en trappenedgang ved at stille systemet hele vejen rundt om trappen. Det skjuler trappen og skaber mere salgsplads.

 

tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen

JJDK

I Inventarland laver mange specialløsninger til vore kunder.
Disse gondoler er et eksempel på dette.

Gondolen er speciel bygget i mål og funktion til JJDKs brug og efter deres ønsker.
Den er bygget op i Slatwall og er drejelig.

 

tekstknap

Send en mail til Butiksgruppen