Web-shop

KontorstoleSe alt i Kontorstole
KontormøblerSe alt i Kontormøbler
Lager og værkstedSe alt i Lager og værksted
Transport og løftSe alt i Transport og løft
ButiksinventarSe alt i Butiksinventar
Demo og restsalgSe alt i Demo og restsalg
Søgefelt

Akustik

Akustik er super vigtigt i storkontorer eller åbne kontorer, da det er med til at tage noget af lyden samtidig med at man føler kontorerne bliver mere adskilte og man derved har lidt sit eget kontor. Når det kommer til akustik er der mange muligheder. Vi har både skærmvægge, bordskærme, akustikplader og mobile skærmvægge.


Der kan også være behov for små og store mere private zoner, hvor der er plads til fordybelse eller samtaler. Vi har mange spændende møbler, der løser det behov.


Nedenunder kan man se nogle inspirationsbilleder, der viser det vi kan. Akustikpladerne kan bruges til at skabe liv i et rum, mens skærmvægge også kan bruges som rumdeler.


Skal I have indrettet et kontor med skærmvægge kontakter I vores salgschef, der kommer ud til jer helt gratis og uforpligtende. Vi hjælper også gerne med vejledning til at bruge skræmvægge som lyddæmpende rumdelere i f.eks. loungen.

 

For uforpligtende og personlig rådgivning kontakt vores salgsdirektør Mikkel Andersen 

mikkel

Mikkel Andersen

Salgsdirektør

mikkel@inventarland.dk

 

hexa samtale sæt 

 

Skærmvæg

Edge gulvskærme er moderne og farverige, men med et simpelt og attraktivt design. Farverne findes både i rolige farver og i skarpe farver.

Dette kan med fordel vælges ud fra farverne, der i forvejen er på kontoret eller ud fra om man ønsker rolige eller inspirerende omgivelser. Edge gulvskærme kan være med til at skabe ny dynamik på kontoret og skarpe farver kan hurtigt få humøret op hos medarbejderne. Gulvskærmene har et blødt og behageligt look og virker hverken klodset eller pladstagende. Perfekt til det moderne kontor.

Edge laves også som en elegant bordskærm, som giver privatsfære ved den enkeltes bord. 

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

 

Mere skærmvægge på webshoppen

 

 

 

Private Zone

Private-Zone gulv- og bordskærme er en god løsning til afskærmning omkring den enkelte arbejdsplads, men også som rumdeler. PZ skærmene har rene linjer, og farvemulighederne er rolige og virker ikke forstyrrende, når man sidder og arbejder. Skærmene virker lyddæmpende og er gode til at afskærme hver enkelt arbejdsstation i et ellers åbent kontor. De har et traditionelt og tidsløst design, der passer ind til ethvert kontor. Disse flotte og enkle skærme kan sammensættes efter behov med mulighed for at vinkle dem i forskellige grader. PZ skærmene skaber ro og privatliv omkring den enkelte arbejdsplads, men med fri kontakt til andre medarbejdere.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Bagger Låse & Alarmer

For at skabe mere privatrum og mindre støj i lokalet er der lavet en løsning, hvor der er monteret akustikpaneler både over og under bordet.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Flexa akustik

En moderne og fleksibel loungeserie, som er modulopbygget, så du kan få præcis den opstilling, der passer til dit rum.

Serien har et tidsløst og stilrent design, som kan kombineres med nogle spændende farvekombinationer.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Pod Phone

Telefonsamtaler i det åbne kontor kan være en udfordring, enten fordi samtalen er af privat karakter eller det kan genere kollegaer. POD PHONE byder på fremragende akustisk ydeevne, hvorved samtalen isoleres fra det øvrige kontor. 

Den akustiske POD TELEFON er konstrueret, så den kan installeres uden ændringer af den eksisterende struktur eller vægge.
POD inkluderer fast belysning og eludtag samt ventilations luge. 

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Cup

Et 360 grader aktivt mødested med plads til præsentationer. Træd ind i CUP - et fredeligt sted midt i kontoret, her kan du få det stillerum du behøver. CUP er betrukket med filt med stof sæder. El-udtag er centralt beliggende. Den fås med eller uden skærmstand og bord med stikkontakt. Et ekstra sæde kan tilføjes i stedet for skærmstanden. CUP er velegnet til impulsive diskussioner, korte møder og kortsigtet solo arbejde og videomøder.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Focus

Focus giver en visuel oase og en skaber et roligt sted, hvor du er uforstyrret, når du arbejder. 

FOCUS er trekant formet med afrundede kanter og loft over
bordplade for at styrke den akustiske effekt og privatsfæren. FOCUS leveres komplet med lampe og Eludtag. 

FOCUS er betrukket med filt, ser ikke kun godt ud, men
fungerer også fremragende.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

 

Addi Meeting

Addi Meeting er en spændende serie fra den anerkendte producent Magnus Olesen - et møbel med høj afskærmning på sider og ryg, der tilbyder et “rum i rummet” - velegnet til et møde, Addi Meeting fås standard i 1,2 og 3 personers moduler.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

 

Mere Addi Meeting på webshoppen

Hexa

En meget spændende serie. Skaber ro om samtalen i kontoret, modtagelse eller hvor der er behov. Kan laves til store møder, små møder eller som det personlige stille rum.

Hexa er et fuldkommen unikt produkt som alle ville stoppe op og kigge på. Møblerne er rumskabende og skaber ro omkring samtalen på kontoret, i receptionen eller i loungeområdet. Samtidig er de iøjefaldende og anderledes, men også smukke i deres former. Hexa loungemøbler tilbyder utallige farvekombinationsmuligheder i kraftige flotte farver og derudover kan man samle og stable møblerne som man vil, så man får et helt unikt og selvskabt loungemøbelområde. Hexa møblerne er inspirerende og giver plads til ro og fordybelse, men er også gode som samlingspunkt. 

Send en mail til Mikkel Andersen

Cocoon

Cocoon fra Skipper er det private rum i rummet...til arbejdet på den bærbare, fordybelse i læsning, telefonsamtalen...kort sagt alt, hvor man har behov for at være privat. Du hører ikke rummet og rummet hører ikke dig. Modellen er flytbar ved hjælp af 8 hjul, som bremser ved belastning. Cocoon er udstyret med 3 stk. 1 W LED- lamper med styrkeregulering, 2 stk. 5 W højttalere til musik, USB-oplader, Bluetooth- system samt kontrolpanel. Det hele krører på et 12V batteri med 220 lader.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

 

 

Mere Cocoon på webshoppen

Tv2 Danmark A/S

 

TV2 Danmark A/S havde store udfordringer med støj i et af deres storrum´s kontorer.

Efter en gennemgang af arbejdspladserne, og en vurdering af arbejdspladserne, km vi frem til en akustikløsning, hvor vi satte bordskærme på bordene.

Skærmene blev lavet i spec. størrelse L180xH50 cm. Så de passede mest optimalt. Vi valgte farven grå som den

gennemgående, mixet med en flot rød farve på lidt af skærmene. Den røde farve, for at give det lidt liv, samt for at tage lidt med fra TV2´s loge med den velkendte røde farve.

Der er desuden placeret nogle vægelementer i strategiske hjørner, samt tilføjet gulvskærmvægge mellem teams.

Medarbejderne hos TV2 Danmark A/S er rigtig glade for løsningen. Den har givet kontoret et meget mere roligt niveau, rent støjmæssigt.

 

Send en mail til Mikkel Andersen

Ringe fri- og efterskole

 

Akustik dæmpning af gl. gymnastiksal, som i dag benyttes som multisal, hvor afholdes fester, koncerter, foredrag.
Derudover benytter man  også salen til dans, gymnastik, boldspil mm.

Løsningen er udført, i Lintex akustikpaneler 120x120 cm. i hvid, så det matcher vinduespartierne, ned af de to langsider.

Send en mail til Mikkel Andersen