Mobil skærmvæg ECO SOFT 120x172h cm.

Varenr. C065621714

ECO SOFT mobil skærmvæg på hjul 120x172h. Skærmen har en lydabsorberende kerne af 40 mm PET materiale, der bidrager til en bedre akustik på kontoret.

Læs mere

Nem at flytte

Lydabsorberende skærmvæg

Kan bruges som opslagstavle

2,699.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 4,399 kr
3,373.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 5,498.75 kr
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 299.00 kr ekskl. moms 373.75 kr inkl. moms
Leveringstid: 1-5 hverdage

ECO SOFT mobil skærmvæg 120x172 cm inkl. hjul. Den mobile skærmvæg har en 40mm lydabsorberende kerne af PET materiale og kan derfor nedbringe støjniveauet samt skabe en bedre akustik i f.eks. åbne kontorlandskaber, hvor der ofte er meget støj.

 

PET er er et plastik materiale som vi kender fra sodavandsflasker, med en ECO SOFT skærm får du et produkt med hele 50% genanvendt PET og dermed et miljørigtigt valg.

 

Skærmvæggen er på den komprimerede PET kerne beklædt med et polyester textil som er både slidstærk og holdbar. Opbygningen er helt uden brug af træ og metal for at skåne miljøet mest muligt.

Farven på skærmen er antracit grå som passer ind de fleste steder, uanset om det er på kontoret, i skolen eller til en messe.

 

De inkluderede fødder med hjul sættes let på uden brug af værktøj.

Skærmvæg med mange muligheder

Du har mulighed for at sætte flere skærmvægge sammen med hjælp af koblingsbeslag, der sælges separat. På den måde kan du skabe større afskærmninger og lave små kroge til arbejde eller hygge, flere steder ser vi også man laver en lille krog til en uformel mødeplads.

 

Vidste du at en ECO SOFT mobil skærmvæg som en af de eneste kan bruges som opslagstavle?

 

Grundet sine mange muligheder kan du bruge den mobile ECO SOFT skærmvæg mange steder.

Det er oplagt at bruge dem på kontoret hvor storrumskontorer vinder mere og mere frem, og der er ekstra brug for visuel afskærmning og forbedring af akustik når støjen bliver for generende.

Som mobil skærmvæg ser vi dem også tit anvendt på skoler og institutioner, eller i konference, mødelokaler, restauranter hvor der er brug for afskærmning som er nemt at flytte rundt og gøre plads for andre formål.

Hvordan forbedres akustik?

Akustik forbedres ved at arbejde med den lyd som kastet rundt i lokalet, specielt på dets hårde overflader. En af måderne er ved at absorbere lyden hvilket du kan gøre ved at tilføje produkter lavet i støjabsorberende materiale, såsom en mobil ECO SOFT gulvskærm og bordskærme på skrivebordene.

En tommelfingerregel er at ca. 50% af det overfladeareal gulvet har, skal beklædes med lydabsorberende materialer. Det anbefales at have en stor del på gulve og vægge, men hvis loftet er af hårdt materiale som beton bør man også arbejde med den flade.

Værd at vide om ECO SOFT mobil skærmvæg

  • Farve: Antracit
  • Mål: 120x172 cm
  • Tykkelse: 40 mm
  • Vægt: 17,93 kg
  • Egenskaber: lyddæmpende og kan bruges som opslagstavle