Forside Ledige stillinger

Ledige stillinger

 

Erfaren sælger til kontormøbler og inventar

Inventarland A/S, Slagelse

Vi mangler en erfaren sælger, gerne fra køkken- eller møbelbranchen, til at pleje en del af vores store kundeportefølje.

Du er hjemmevant i salg og befinder dig bedst ude hos kunden, hvor du er god til at opbygge en relation og en tillid mellem kunden og dig selv. Du sætter pris på at yde en god service og du har nemt ved at lukke en ordre.

Vi forventer:

 • at du har erfaring med salg
 • at du har erfaring fra møbel- eller køkkenbranchen
 • at du er lyttende og løsningsorienteret over for kunden
 • at du har en handelsuddannelse

Arbejdsopgaver

Din primære arbejdsopgave vil være planlægning af besøg, besøge eksisterende kunder fra en udleveret kundeliste og salg til disse kunder. Herunder indgår tilbudsgivning, tegning i tegneprogram, ordreafgivelse, leverandørkontakt m.m. Kunderne ligger spredt i hele Danmark.

Kunderne er både store og små virksomheder, og det er sjældent at to projekter er ens. Du vil få en god oplæring i vores kundeportefølje, produkter, arbejdsgange og værdier. Alt sammen så du har den bedste forudsætning for en god start ude hos kunderne.

Du vil dagligt have mulighed for tæt kontakt med kollegaer for sparring og hjælp.

Vi tilbyder:

 • et fleksibelt job hvor du ikke er bundet af butikstider
 • et selvstændigt job hvor du er egenrådig over planlægningen af din dag
 • et godt og alsidigt job med gode kollegaer og backup.

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet og kort fra medarbejderen til direktøren. Vi har et godt kollegialt sammenhold, hvor alle 50+ medarbejdere kender hinanden og hjælper hinanden, når dette er nødvendigt. Vi har hovedsæde i Slagelse, men leverer kontormøbler og inventar til virksomheder over hele landet med egne chauffører og montører.

Er det mon dig, vi søger? Så send gerne din ansøgning, CV og andre relevante bilag til job@inventarland.dk Ønsker du at vide mere, kan du ringe til vores driftschef Helena Hansen på 58 55 07 16 - Vi holder samtaler løbende og ønsker stillingen besat hurtigst muligt.


red haired woman
medarbejder
medarbejder 2

Medarbejder i Inventarland

Som medarbejder i Inventarland har du mange muligheder for at udfolde dig indenfor dine kompetencer. Vi har mange forskellige og spændende opgaver der skal løses.

Vores vision er at "vi vil have de mest tilfredse kunder" og det tror vi på skabes af ”de mest tilfredse medarbejdere”. 

Inventarland har næsten altid plads til en person, der matcher vores værdier og har energi til at føre dem ud i livet. Ofte opslås stillingerne ikke, da vi tit har en del uopfordrede henvendelser liggende i skuffen. 

Kig godt på vores enkle værdier længere nede. Vi mener dem, og mennesker ansættes ofte på kvalifikationer, og opsiges med baggrund i at værdierne ikke harmonerede. Derfor snakker vi meget om værdierne, når vi har en ansættelsessamtale

Værdier:

 • Respekt
 • Tillid
 • Teamånd
 • Arbejdsomhed