Facebook Pixel

  

Google Ads ekspert

I snart 15 år har vi drevet webshop indenfor kontormøbler og inventar via inventarland.dk. Vores salgskurve fortsætter opad, og vi har derfor brug for dig, der kan og vil hjælpe med, at få kurven til at fortsætte den vej. Vi har virksomheden fuld af eksperter – specielt i marketingafdelingen – men vi har brug for én mere.

Din profil
Vi er ude efter en person, der er kompetent, nysgerrig, viljestærk og ikke mindst brænder for Google Ads. Du er typen, der hele tiden stræber efter, at løfte den nuværende vækst til et endnu højere niveau – og du vil absolut ikke se dig slået af konkurrenterne. Vi ser gerne, at du har erfaring inden for lignende job. En der brænder for online marketing og forstår sig på kundernes adfærd på nettet.

 

Teamet
Vores marketingteam består i dag af en række specialister. Vi har en Digital Manager, som er ansvarlig for den digitale afdeling som helhed, 2 grafiker, en nyhedsmailspecialist,  en inhouse fotograf, en content specialist, samt SoMe specialist. Derfor vil du hver dag have god støtte i ryggen fra dine kompetente kollegaer samt god sparring med både marketing- og produktspecialister.

 

Jobbet
I samarbejde med vores Digital Manger, skal du udvikle og implementere Paid Search- og andre PPC-strategier for inventarland.dk. Vi skal have lavet annoncer på nettet; Vi skal blive vist – og vi skal sørge for, at kunderne vælger os, når vi bliver vist. Du bliver ansvarlig for at drive trafik til inventarland.dk gennem betalte annoncer herunder; Display, Search og ikke mindst Shopping annoncer. Som Google Ads Specialist får du en vigtig rolle i den digitale vækst, og vil være ansvarlig i at optimere og udvikle vores Google Ads konto. Vi har flere 1000 produkter på vores webshop, så der er rigeligt at tage fat på.

 

  • Flere års erfaring med styring af Google Ads konto
  • Erfaring med Merchant Center
  • Erfaring med Google Analytic reportering
  • Erfaring med Display, Shopping og Search

 

Hvem er vi?
Inventarland er en større virksomhed på Vestsjælland - med en stor og voksende marketingafdeling. I dag er vi ca. 50 medarbejdere og søger hele tiden kompetente medarbejdere, der kan skabe værdi for virksomheden. Vi tilbyder kontormøbler og inventar specielt velegnet til små og mellemstore virksomheder. Teamwork, fleksibilitet og arbejdsomhed er nogle ting vi lægger ekstremt stor vægt på hele virksomheden igennem. Vi står sammen og arbejder hver dag for, at vores kunder, men også vi, har det godt.

 

Interesseret?
Lyder ovenstående som din person og en virksomhed du gerne vil være en del af? Så er du meget velkommen til at sende en ansøgning, CV og andre relevante bilag, såsom uddannelsespapir m.m. til Anesa Selo på mas@inventarland.dk. Du er også velkommen til at ringe til Adm. Direktør Carsten Nissen for flere oplysninger omkring stillingen på telefon 20 75 54 30. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og afholder samtaler løbende.

 

 

Medarbejder i Inventarland

Som medarbejder i Inventarland har du mange muligheder for at udfolde dig indenfor dine kompetencer. Vi har mange forskellige og spændende opgaver der skal løses.

Vores vision er at "vi vil have de mest tilfredse kunder" og det tror vi på skabes af ”de mest tilfredse medarbejdere”. 

Inventarland har næsten altid plads til en person, der matcher vores værdier og har energi til at føre dem ud i livet. Ofte opslås stillingerne ikke, da vi tit har en del uopfordrede henvendelser liggende i skuffen. 

Kig godt på vores enkle værdier længere nede. Vi mener dem, og mennesker ansættes ofte på kvalifikationer, og opsiges med baggrund i at værdierne ikke harmonerede. Derfor snakker vi meget om værdierne, når vi har en ansættelsessamtale

Værdier:

  • Respekt
  • Tillid
  • Teamånd
  • Arbejdsomhed