Kridttavle menuholder A5, lys træ

Varenr. 2574431208

Elegant dobbeltsidet kridttavle menuholder i A5-størrelse med lys træramme. Placer tavlen hvor du har lyst, med den fritstående fod. Bemærk: Til denne tavle skal man anvende kridtmarkers og ikke tavlekridt. 

Læs mere

Elegant kridttavle menuholder

Anvendes med kridtmarkers

Vis menuen på en kreativ måde

Pr. stk. u. moms: Listepris: 324.00 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 405.00 kr
Antal
Pris pr. stk.
Spar pr. stk.
1 stk.
229.00 kr ekskl. moms
95.00 kr
6 stk.
119.00 kr ekskl. moms
205.00 kr
229.00 kr
(286.25 kr inkl. moms)
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Elegant kridttavle menuholder i A5-størrelse med lys træramme

Flot og elegant menuholder med en sort kridttavle og en lakeret træramme. Perfekt til at præsentere menuen på i restauranten, på baren eller i caféen. Fås både i en lys- eller mørklakeret udgave. Vælg den farve der passer bedst til din indretning.

Udfold din kreativitet med en skrivetavle

Denne dobbeltsidede menuholder er udstyret med en sort A5 skrivetavle på hver side, hvilket giver dig mulighed for at skabe en alsidig og tilpasset menu. Brug kridtmarkers til at skrive og tegne dine retter, dagens specialiteter eller tilføj små dekorative elementer for at tiltrække dine gæsters opmærksomhed. Denne kreative frihed gør din menu endnu mere unik og interessant.

Placer tavlen hvor du har lyst

Den dobbeltsidede menuholder er designet med fokus på praktisk brug. Den fritstående fod gør det nemt at placere menuholderen på et hvilket som helst sted i din restaurant, café eller butik. Du behøver ikke bekymre dig om at bore huller i væggene eller besværet med vægmontering. Denne menuholder er klar til at præsentere dine lækre retter og tiltrække opmærksomhed med sit elegante udseende.

Brug kridtmarkers og ikke kridt!

Det er vigtigt at bemærke, at man til denne tavle skal anvende kridtmarkers og ikke tavlekridt. Disse købes separat, og fjernes nemt med en våd klud. Se også hele vores udvalg af tavletilbehør her.

Specifikationer:

  • Mål: 22x4,5x24h cm
  • Skriveflade: A5 - 14,8x21 cm
  • Vægt: 0,2 kg
  • Farve: Lys træ/sort